104

Ко, ко каза ?

преди 4 години

Евала. Боко остана само с *** си генерали.

103

Анонимен

преди 4 години

Когато видяха ,че слънцето е на път да вземе втора докторантура и се махнаха.Той е!Е!

102

До !

преди 4 години

Нищо подобно не е казал човека. Просто не ви изнася че не лижат гузове като вас. Особено загрижените за трупането на имоти лакеи на Герп. При вас България по смъртност е Но1. Няма що, Великите Хуманисти.

101

Гражданин

преди 4 години

Като гражданин никога няма да приема поведението на Мутафчийски и военния му изказ - Няма да заминават! Ти , къде? Оставаш си в къщи! Не ни е раждал, отглеждал, учил или издържал тоя за да ни държи такъв тон. Да говори на м.и.с.и.р.к.и.т.е. така, дето по задължение го слушат. Към нас, към гражданите трябва в най-скоро време да си смени тона иначе ще му кажем - Ай, сиктир! И на него и на вожда му!

100

Достойна постъпка

преди 4 години

Не желаят бъдат кукли за ПиАр на Борисов.

99

Анонимен

преди 4 години

Фуражките победиха!

98

Анонимен

преди 4 години

Ами умни хора, начетени, възпитани.Как да работят с тази герберастка опростачена глутница?!

97

Анонимен

преди 4 години

Диктаторът Борисов и генералската хунта не искат такъв съвет.Пък и какво да правят умни, учени хора сред някакви объркани фуражки?

96

!:

преди 4 години

Абе, само аз ли съм разбрал, че в тоя щаб не е само Мутафчийски,а и още доста хора. Кантарджиев и Кунчев какви са, и те ли са коремни хирурзи? А Мутафчийски е избран не само да всява респект, а и като началник на една от най-добрите болници в страната, която поема много голяма част от заразените. Отделно има и други експерти, които помагат на този щаб. Комунисти, Мангъров каза, че можело и да умрат около 70 000 човека при изграждането на сградния имунитет, ама за вас това не е важно.

95

няма такъв народ

преди 4 години

случай от днес:Мъж зарежда банкомат пред супермаркет. Приближава се една бабичка:- Извинете, може ли да се влиза?- Ами влизайте, аз само зареждам банкомата.- Хубава работа! Никакъв ред да няма. - тюхка се бабата и понечва да влезе.-ИЗЛЕЗ! Бабата се връща и застава чинно пред магазина.- СЕГА ВЛЕЗ!- Ооо, добре, много ви благодаря!

94

Анонимен

преди 4 години

Тия експерти са видяли че става дума за *** политика и икономическа война и са си казали че няма смисъл...то просто е прозрачно.

93

Анонимен

преди 4 години

Съветът с експерт по епидемии се разпуска? Е браво, то понеже не сме в епидемия нека ни остане шабът с коремния хирург и политици. Стига сте си мерили квото си мерите, вслушайте се в истинските специалисти в областта. Иначе военно положение и аз мога да обявя и да си измислям всеки ден по 6 нови заповеди, част от които после да се отменят

92

гост

преди 4 години

Точно предатели. Дребни човечета нещастни. Добре, е се махнаха.Лошото е, че вместо да ги обесят, ги оставиха да се изнижат "достойно".

91

Анонимен

преди 4 години

Говореха неудобни за Годжи и *** неща, и по-бърже решиха да го разтурят.

90

Евала Менгеле @92

преди 4 години

За теб специална поръчка - *** от Крушовица! Ще има да си я чепкаш тамън до края на короната.

89

Анонимен

преди 4 години

Не разбрах те ли ,че тези доктори нарочно ги вкараха в този медицински съвет за да бъдат оплюти.

88

Менгеле

преди 4 години

Искам да си правя експерименти с телата на депутатите

87

Хан Крум

преди 4 години

Разгеле, че ми беше писнало от Мангъра. по дървен философ от него няма. добре, че Бочко им намаза ските.

86

Ть

преди 4 години

Мангъров в затвора заради далаверата с бързите тестове. Има лаборатория и иска да точи пари!

85

Анонимен

преди 4 години

Вместо да си играят на щабове, да осигурят тестове за хората, както е навсякъде в Европа ехо света. Какво стана с толкова много пари дарени от хората? Защо не купите тестове? В Германия да се кихне и те тестуват! Някакъв експеримент ли си правите с нас?