131

Трезвомислещ

преди 4 години

Нека първо да го удължим с 2 седмици, а след това - според обстановката. Ако спре икономиката, тогава ни чака мизерия и глад години наред. Запазете разума си в кондиция, не изпадайте в истерия.

130

Анонимен

преди 4 години

До Коледа най убу.

129

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден слушаме едно и също, COVID-19, и колко заразени и колко починали, а нима преди този вирус няма болни и починали хора.Защо те се говори да тях- за хора починали от рак, диабет, инсулт и други тежки заболявания.Но не, кой ти говори за това, та нали от това държавата няма облаги.Спрете да промиване мозъците на хората, оставихте ги да мизерстват,срещнахте икономиката, повече накъде...😷😥😥

128

до 135

преди 4 години

БЦЖ ваксината има срок на действие, май беше 10 години, след това се поставя отновоТи реимунизира ли се?

127

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 124 Твоята песен ти, който и да си, е изпята. Така звучиш. Не го правя аз, ти го правиш. И ако бях на теб още сега, без дори да му мисля, ще се гръмна, пък след мен и потоп. Ето това е твоето мислене за твоето бъдеще и това на децата и внуците ти. Толкова по твоя въпрос.

126

Анонимен

преди 4 години

къркаите и нема да ви хване вируса

125

Коронела

преди 4 години

Первомайската манифистация ни отива на кино, дрогарки! Без Великден можем, без Первова мая не можем! Ах какви манифистации имаши едно време! Те качват другарите колхозници на ГАЗката и те почват като труженичка-многомашинничка! Ах! Вспомени, вспомени!

124

Анонимен

преди 4 години

За съжаление историят си се повтаря. По време на голямата холерна епидемия, богатите са се изолирали и спрели да излизат, контактите им са били силно ограничени. По голямата част от тях са оцелели за разлика от бедните, който са ги оставили да преценят сами дали да взимат мерки, но те се юрнали по кръчми, отдали се на разврат и пиянство...тъжният резултат е че едва 30% са оцелели.....вие бихте ли искали да сте в 70 те %

123

Анонимен

преди 4 години

До до 114Икономиката се прави от хора, с хора за хора. Няма ли хора няма икономика. Ако са това което трябва хората трябва да умеят да оцеляват да се измъкват от трудните ситуации и отново да продължат. Това е. Друго няма. Някакъв тук говореше за естествен подбор. Вярно в друг контекст, искаше старците да измрат защото пречели, но аз нямам такова нещо предвид. Оцелява мобилният, инициативният умният. Другото е далавера - с нея и без нея - все тая.

122

Анонимен

преди 4 години

Уау, 14ти починал.Да извадим статистиката за загиналите на пътя, защо движението не е спряно. Животи трябва да се спасяват.

121

Анонимен

преди 4 години

До ShshsПредставям си какво ядеш...да не говорим от какво не се лишаваш.Предполагам за теб е богата вечеря кренвирш с кашкавал поляти с Мераклийско вино от 2лв за 2литра.

120

язе

преди 4 години

Икономика по време на чума. Този филм в Европа не е игран от ВСВ.

119

Тикви

преди 4 години

Преди няколко седмици баш тиквата каза "измислете поне един болен от коронавирус" и се биеше в гърдите как у нас няма. В същото време хиляди *** отишли да мият чинии и да берат портокали се върнаха в България напълно неубезпокоявани. Ако ги бяха поставили под карантина и ги бяха тествали, нямаше да има нужда от каквато и да е карантина. Вирусът дойде от гастербайтерите, а не от бабите в парковете...

118

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се създаде паника за да може диктатурата да се въведе по-лесно.Гледайте телевизия, слушайте брифинги и тя работата свършена.

117

Анонимен

преди 4 години

Червената шефка Корнелия Нинова Много грозно определение от дамата, която е написала статията. Нека оставим циничните обръщения ;)

116

Анонимен

преди 4 години

вече 14 починал до кога ще гледаме как да спъваме кабинета и щаба дайте да им помогнеме и не на 13 а може да падне извънредното полужение

115

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътКолкото и да е жестоко това което си написал,това си е самата истина.На 99% тези възрастни хора ще предпочетат да умрат,вместо да гледат как децата и внуците им мизерстват поради липса на работа и прехрана.Ако аз съм на 80 години и имам ред заболявания и ми кажат-искаш ли да поживееш още 2-3 годинки с болежки и лекарства,но децата и внуците ти ще гладуват,ще се гръмна на момента.

114

до 114

преди 4 години

Без икономика няма здраве. Може да се приемат правила за работа и движение за да се ограничи заразата, а не да блокират живите.

113

Хмм

преди 4 години

За Гърция не е вярно. Мерките за Великден в Гърция са за пълна забрана за пътуване. Така че не вярвам. Какво пък пречи мерките да са до 13 май? 2 седмици повече или не, е все едно.

112

Анонимен

преди 4 години

Най-много противници на извънредното положение е от хора въртели далаверки и работили ден за ден, не внесли и стотинка осигуровки.В земеделието няма ограничения, стига да се спазва дистанция и да се носят защитни средства, спокойно може да отидете и да започнете работа там.