51

Анонимен

преди 4 години

После защо ги биели лекарите. Точно такива са от Бърза Помощ - 1 към 1.

50

Анонимен

преди 4 години

В повечето държави дадоха таван на възрастта, при която да бъдат провеждани реанимационни и жовотоподдържааащи мероприятия. В някои държави е със "съгласието на близките", в други никого не питат.Трябва да се отчита и общото състояние на заболелия преди да бъде похабен ценен ресурс.Преди две седмици такъв подход се считаше за ерес, но светът дръпна напред с широки крачки.

49

Аззз

преди 4 години

Джипитата и служителите в РЗИ ги е страх, затова никой не иска да се занимава с болните от ковид! Затова им казват само "стой си вкъщи". Затова в Банско се оказа, че лекарите там са скрили за над 50 случая на пациенти със симптоми подобни на ковид, защото не са искали да ги преглеждат, нали така?

48

Анонимен

преди 4 години

В крайна сметка Бърза помощ идва, но отказва да вземе възрастният мъж. "Казаха, че щом се движи и диша значи не е за болница", довършва разказа си жената.___________А като спре да диша ли ще е за болница, ми и тогава нема да е за болница, а за попЦИРКАДЖИИ

47

Д-р Исня

преди 4 години

Абе сега като се замисля, те са пратили линейка от моргата щом не търсят дишащи и мърдащи хора. На тях живи не им трябват. Не съдете доктора, тоест погребалния агент. Той си върши работата. В 112 са объркали.

46

Анонимен

преди 4 години

Толкова за мерките и извънредното положение. Хубава идея, но лошо изпълнение. Някой журналист няма да се прежали да пита генерал-шоумена какво мисли по въпроса? И изобщо все още ли мисли по въпроса. Като толкова ни го натрапваха този генерал сега трябва и да отговаря на неудобните въпроси, а не да се измъква!

45

Възмутен

преди 4 години

Това с плащането на тест е върховна наглост , та някои ядът хляб и сол само.

44

Поради

преди 4 години

Опасността да бъда арестуван не смея да напиша какво мисля за това....нямам такива културни думи....

43

Анонимен

преди 4 години

До То затовакачените на "апарат" са пътници. Просто дават време на роднините да подготвят нещата.

42

Котки

преди 4 години

Е как, трябва да има поне 10 свободни стаи ако дойде някой като Асан Адемов!

41

Възмутен

преди 4 години

Страшна работа , тез от щаба не ги ли контролират тез неща , за къв *** са там ?

40

Анонимен

преди 4 години

Значи го вземат само ако е сигурен пътник ! - статистиката трябва да се увеличава. Просто няма друго обяснение.

39

Анонимен

преди 4 години

Когато имаш запусната бронхопневмония е малко късно да бъдеш приеман в болница. Няма как да те излекуват със стандартни средства, а вероятно и ще умреш там. Никой лекар не иска да му умират в дежурството. По тази причина всички случаи, които не са навременно обработени, ще минават в графата "домашно лечение".

38

То затова

преди 4 години

Който го вземат го качват със закъснение на апаратите и следват лоши новини.....после ние сме всявали паника...истината ли е паника или да им се радваме?

37

Анонимен

преди 4 години

Да беше казал, че е ром, веднага щяха да пратят линейка....

36

turk

преди 4 години

хубава работа,ама ..... българска!

35

Анонимен

преди 4 години

Вие луди ли сте?Защо не изпразните някое помещение или болница и там да настанявате хората,да са изолирани,вместо да ги връщате по къщите им и семействата им и околните да се заразяват,а и да няма кой да ги лекува?Що за карантина е това,след като връщате болни при здрави?!

34

Анонимен

преди 4 години

Дали смеят в някоя ромска махала да кажат така?!

33

Анонимен

преди 4 години

"Щом диша и се движи не е за болница",Ми то 80% от българските лекари за нищо не стават....с тях и без тях все тая

32

Анонимен

преди 4 години

Щом диша и се движи... Явно такива са нарежданията от щаба към Бързата помощ. Сигурно още няма клинична пътека за коронавируса и болниците не могат да точат от Здравната каца.