144

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Предишният ти живот, който ти искаш да си върнеш, се оказа нужен само на теб. Обществото ще мине без това, което си му давал до момента. Не говоря лично, ползвам само мнението ти. COVID-19 дава реален шанс за реорганизация на ценностите в обществото, изчистване на "балонните" пари, които служеха за оборот на нищоправенето и измамата с "предоставяне на услуга". Капсулиране до санитарния минимум, генериране на нови знания, минимизиране на "помощния персонал", тежащ на прогреса.

143

Анонимен

преди 4 години

Аз не се дразня на това, че се е прибрал. Това е разбираемо. Ако имам възрастни родители, и аз ще се прибера да ги снабдявам и да ги пазя. И така трябва да бъде. Проблемът е, защо е допуснат да се движи свободно след минаването на границата. Защо не е проверен. Нали има вече тестове?

142

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 4 години

До 148 Ами в случая тоя, е бил в чужбина, работел е там, и сега по край вируса хоп криза, и без работа. Върнал се човеца в Русе, както и много др. Българи без работа от чужбина, и те докараха този вирус. Нали уж всичко е ОК на запад, работа, пари, и т,н. А България глад, и мизерия, що не си останат в чужбина тогава.

141

Анонимен

преди 4 години

Интересно, че почти до няколко седмици, понятието блокада, вечерен час се срещаше само в партизанските книги и филми. Така е, всяко ново е добре забравено старо.

140

Анонимен

преди 4 години

Ей, докараха го и в Русе. Нали уж сме затворени, барикадирани. И каква е ползата...

139

Анонимен

преди 4 години

Лошото е, че докато полицайте обикалят градинки в областните градове, римляните жънат здравата по малките населени места и села.Почти няма къща, която да не е разбита и претарашена. От щаба да вземат да мобилизират част от армият поне да обикаля и охранява тези места, а не да разнасят легла и шкофчета за показване по телевизият в новинарските емисии.

138

лаборант

преди 4 години

За какво ни е този щаб?

137

Майтапчийски

преди 4 години

Ако пробите на депутатите са положителни,ще продължат да работят.Не можем да закрием държавата

136

gf hf mf :>

преди 4 години

Кризата с този вирус е повод да се изгледа филма на Alex Jones Operation Endgame пак. Сякаш е пророчески... :)

135

Анонимен

преди 4 години

"Той посочи, че вчера е изследван и потвърден човек с коронавирус, който няма симптоми и не е пътувал никъде."И как са го изследвали? Нали само хора със симптоми изследват?

134

Анонимен

преди 4 години

Единствената държава в която няма корона вирус е Северна Корея. Там един се опита да се прибере от Китай но го тестваха на Границата и беше заразен. Веднага на място му беше бита Оловна Инжекция в десетката и го закопаха на място. Но там нямат брюкселски триполови от които да чакат заповед.. Някъде бях чел че жълтата раса ще завладее света и това ще са Северно Корейците.

133

Дракон от Русе

преди 4 години

Рекох ще ни заобиколи този мор, ама не! И при нас го довлякоха. Абе стойте си там където сте! Не разнасяйте заразата!

132

Анонимен

преди 4 години

До 135: явно да. Пълен фалш е сбирщайна: политици+медии. Медиите лижат политиците, слагайки удобен параван да си изкарват милионите, а политиците от своя страна им носят рекламодатели. Тази порочна верига в страната е доказателството, че схема тук винаги ще има и робството ще е вечно.

131

до 88

преди 4 години

Назявай се за туристически сезон това лято по родното море. Едва ли ще има и желаещи даже и мерките да паднат.Туристическата индустрия вече е минало, поне в този вариант познат до момента в цял свят.Даже и да преминем леко през това изпитание, едва ли ще са много желаещите да пътуват по места с огромни струпвания на хора на едно място, както преобразиха повечето наши курорти последните години.Селският и еко туризъм имат много по-голям шанс да продължат напред.

130

Експерт Пандемиолог

преди 4 години

Прави смисъл да се носят маски, да се пляска на балконите и да се спазват мерките на правителството.

129

Може ли един въпрос?

преди 4 години

Всичкото манга-л върнало се от чужбина - безплатно се тестват при симптоми, но ние в карантината при симпотми - не?!

128

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До ..............Не, аз не искам ничия заплата. Искам си предишният живот. Искам си моят бизнес, моята свобода.Чуждото не искам, но и своето без бой не давам !Давам този пример с Ники Василковски, за да осъзнаете, че тези от телевизията си живеят предишния живот, за да ви промиват мозъците и да ви карат да си стоите у дома.

127

123

преди 4 години

Значи се изследнват само пътувалите в чужбина. А хората със симптоми - в частна лаборатория, нали така? Ясно.

126

..............

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!били го заместил, на тази му длъжност, за да взимаш неговата заплата???

125

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден в 17ч обявяват новите за деня. След което на следващия ден в 08.00 казват същата бройка+тези хванати през нощта и пишат: това са новите. Какъв е смисълът от това, една и съща цифра да я включвате в две различни статистики, представяйки я за нова? То не социология, първи клас ти трябва, за да проумееш това и не насаждаш спекула.