432

Анонимен

преди 4 години

Този кой беше?

431

MD

преди 4 години

Тестът е информативен за момента.Ако си негативен и след 2 часа си контактен?Аеквантно е да се тестват контактни и симптоматични.А летецът: чул-недочул, разбрал-неразбрал и той "специалист-епидемиолог"

430

Всички говорят,

преди 4 години

че това е най разумната мярка за ограничаване на заразата, ама нашите умници се занимават с глупави закони, с маски-без маски!? Теста е най сигурната превенция!

429

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!!!

преди 4 години

Президентът подсигурява безплатни бързи тестове за CoVid-19 за всички желаещи. Не е необходимо да се ходи в болница или лаборатория, достатъчно е да изпратите фекална проба на адрес:София 100бул. княз Александър Дондуков 2 (Заседателна зала)

428

Истината

преди 4 години

Този чака да нарасне броя на болните,за да пробва да грабне кокала на властта!

427

Анонимен

преди 4 години

трябва да се изолират болните.а здравите да работят.иначе ще бъде катастрофа за ИКОНОМИКАТА и държавата.а затова трябва ТЕСТУВАНЕ.трябва да започнем работа.

426

Анонимен

преди 4 години

Германия провежда МАСОВО ТЕСТУВАНЕ.събирали по групи от 10 човека.правят общ тест.ако излезе някой положителен.пак правят вече индивидуално.може и да е прав.

425

Анонимен

преди 4 години

Да си припомним историческия принос на пРезсидента към борбата с вируса:1) 3 март - подигра се с препоръките на Националния щаб за кризисни ситуации, наричайки вируса "несъществуващ" и обвинявайки правителството в политически игри "със страха на хората"2) наложи вето на част от закона, която забраняваше спекулата по време на криза като сегашната

424

дон Лукас

преди 4 години

Всеобхватното тестване ще разкрие истинската картина на заразените и потенциалните носители на вируса SARS-Covid-19. Само тогава цифрите представени от говорителя в черната униформа ще бъдат реални. И това би снижило неговото публично появяване и намалило броя на заповедите, ограничаващи свободите на гражданите, които са в сила сега. Демокрацията е жива дори и в условията на пандемия.

423

Анонимен

преди 4 години

Да живее Радев и да изкара още един мандат!

422

Анонимен

преди 4 години

Обичам Бойко той е велик .... крадец

421

Да "отлита"

преди 4 години

Поне предишния смехурко на Дондуков си траеше за да не се излага ама този неспира ....И какво стана с онази катастрофа ...... понеже този бил честен , и това се покри.

420

Анонимен

преди 4 години

До 1Аз работя въпреки извънредното положение, но веднага съм готов да ме смениш. Ама не ти стиска. Едно е да тролиш у дома пред компа, друго е да работиш в риск, със страх за живота си, и и за живото на родата. Никой не те е спрял да се запишеш доброволец...

419

днес

преди 4 години

Браво г-н Радев добра идея,ГЕРБ държи парите и полицията,ОП Каракачанов армията те са едно няма да стане само дранкане и надежди за хайваните да си мислят

418

не лъжа

преди 4 години

морският никога не лъже-пиши,,12 медицински експерти оспорват паниката''Научи се да четеш бе селски.

417

Анонимен

преди 4 години

Най-добре е Путин да прати Радеф в Донбас. Там ще е най-полезен.

416

Анонимен

преди 4 години

До отговорот морскиЛъжеш морски. Няма такъв професор. Лъжеш.

415

отговорот морски

преди 4 години

До До МорскиПрочети изказванията на Улрих Монтгомери -немски професор вирусолог и ако можеш да четеш освен да пишеш тъпотии ще намериш още 10на изказвания на СВЕТИЛА на медицината.Ама те не са за безропотно вярващи овце.

414

Радев

преди 4 години

най-напред закара .....на Шипка за да обменят и разнесат заразата в цяла България и сега ги подтиква към непокорство за да заразят всички българи.

413

А в Москва?

преди 4 години

Радев, в Москва е още по-затегнато положението и са по-големи ограниченията. Свери си часовника. Прави каквото прави твоя покровител Путин.