7

мишо бирочето

преди 4 години

а тела на заразени и умрели увити в найлони и стоящи за снимка на паркинга никой няма да остави освен ако не е постановка. в швейцария редовно показват американските военни камиони в италиа и пишат това е пред моргата а трупове не се виждат. хора около камионит есъщо се не видят. смешна работа.

6

До 4

преди 4 години

Ако американците са го създали, защо първи не са си затворили гранитацата? Само американците са ви виновни на вас, червени маймуни.А ти виждал ли си пазарът в Ухан? Животните са в една глекта едно върху друго и като се изходи едното, пада върху другото и така.

5

su

преди 4 години

До АнонименВъпрос. Като си закупиш от магазина хляб той дезинфекциран ли е? Или миеш найлончето на хляба със ***. Не може да се опазите на 100%.

4

мишо бирочето

преди 4 години

лоши инсценировки. преди дни гледах някакъв пич който обикаляше ню йорк и търсеше следи от суматоха, паника, болни, препълнени интензивни отделения, препълнени морги, убити от работа парамедици, лекари, санитари, мед сестри.... и не намери нищо. стотици линейки стоя т паркирани по улиците. ченгелите му викат не мое да даваме информация. намери некви парамедици дето за последните три седмици били видели трима със симптоми за пневмония ама не били сигурни че са коронки. пред болниците паркинзите празни, вътре не се вижда някаква суматоха. само огладнелите бездомници го гледаха лошо и аха да му с

3

Анонимен

преди 4 години

Добре дошли в реалността на Европа, Америка! Мислите си, че сте безсмъртни само заради това че имате гражданство? Но така е, създадох те биологично оръжие, за да унищожител конкуренцията и какво стана? За американци никога няма да ми е жал, да си седят там и да умират. Всички проблеми само от тях са идвали винаги.

2

аз

преди 4 години

до 2021 всички ще сме текста четоха докато излезе тази ваксина. иначе щатите са на същото ниво като навсякъде с маски и материали и тн. някой ако си мисли че там е по-различно от италия се бърка, имам приятел който е доктор във флорида, подвърждавам статията.

1

А.Колев, пасе кози

преди 4 години

Човек, когото коронавирусът може да прати в гроба принципно е в лоша кондиция, и като го спасите от ковид, вероятно скоро ще се спомине от друго, тъжно, но факт.