55

Анонимен

преди 4 години

Най-хубавото нещо след писмеността за България е освобождението от комунистическо робство! Дълги години ще сме осъкатени от тези мародери,оставили държавата ни в руини и докарали народа до просешка тояга!Комумизмът е инструмент отдавна заличен от хуманноста на съвременната политическа история,инструмент съучастник на бандитизма и страха,на репресията и робството!

54

БАНко

преди 4 години

ЗАЩО ОНАЗИ МУСТАФА БЕШЕ МНОГО ЩАСТЛИВА ОТ ЦЕЛУВКИТЕ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ????САМОЛЕТЧЕТАТА БЯХА ПЛАТЕНИ С НАШИТЕ ПАРИЧКИ ОТ ТИКВАТА .

53

До 55

преди 4 години

Виж Е.С в случая даде една не малка сума за лечение с корановируса. Така че това дето е дал Бойко е от тая сума. На практика не е дал от неговия джоб почти нищо.На Сърбия Е.С не е давала пари,ама ето на всеки човек помощ,не много,ама все пак я нещо. Няма деление на хора и фирми, по социално положение или възраст.

52

Българин

преди 4 години

До БАНкоДежавю, нали петолъчник. Всеки път, когато любимата ти Партия е била на власт, хазната винаги е била празна!Орисани сте да фалирате Родината!

51

Анонимен

преди 4 години

Вижте какво,пътят на България е с ЕС ! Ама тъй ама инак -точка ! Не може да ми възхвалявате Путин и Китай,а да ми давате за пример стандарта и покупателната способност на Германия,Франция,Англия !Висша форма на лицемерие ! Защо плюете по ЕС ,а не искате стандарт и заплати като в Куба,Виетнам,Лаос ???Б***си лицемерието нагло ! Когато давате за пример нещо,ще давате и позитивите и негативите! Не може Путин да арестува и бие протестиращи,а тук за едни маски да се наричате репресирани ! Лицемери !

50

БАНко

преди 4 години

ЕХ , ТОЗИ АСПАРУХ ?!И ТОЙ Е ВИНОВЕН НА *** ОТ БАНКЯ !ЗАЩО ТУК ЗАБИ КОПИЕТО ?"""""ХАЗНАТА Е ПРАЗНА """"""

49

От 50

преди 4 години

Иска ти се,ама не може промениш историята. Колко народ плю през 97-*** Костов. Той е виновен за Планът Ран да умори народа.

48

Анонимен

преди 4 години

Иван Костов е от май 1997 ,след като вече България е фалирана от БСП и тогава идва валутният борд !

47

До 50

преди 4 години

ХахахахахаПълни глупости !!!!

46

До 46

преди 4 години

Жан Виденов подава оставка в края на 1996. Цялата 1997г. е на Костов. Не чети само първото изречение в гугл. Костов фалира България.

45

Аз

преди 4 години

Ако искаш да помогнеш на някой не мъ давай риба , а го научи да си я лови !!!

44

До 47

преди 4 години

Абе ти в ред ли си бе ?Влез в интернет и виж кои ,кога фалира държавата !Пуууу...Февруари 1997 изметохме комунистите от власт,защото ни оставиха гладни !Февруари 1997 година !37 народно събрание !

43

1997 е г.на Костов

преди 4 години

През 1997 ни управляваше Костов, не Виденов! СДС-то беше на власт. Съкратиха сума народ и хора тръгнаха нелегално в Гърция да гледат баби.

42

Анонимен

преди 4 години

Жан Виденов фалира държавата и беше свален от народа !Беше глад в буквалния смисъл на думата !Заплста от 750лв (75 след деноминация) при литър А 95 2.60лв !Ай марш !

41

Значи така

преди 4 години

Значи *** иска да не работи и да е на чисто а ако може и да е напред във време на извънредно положение. Дават му 60% ама *** иска още. Ами да ми едете хояка бе мързеви крадци "бизнесмени".

40

Българин

преди 4 години

До БАНкоКъде са ти парите ли? Питай цоциалистите.Те знаят. Знаят и къде са парите от пенсионните фондове на Царство България - когато ги "национализират ", цоциалистите прибират пари, равни на 2 Милиарда долара!Баба ми, царство и небесно, работеща от 5-годишна на полето, получаваше пенсия от 27 лева! Да не споменавам 2 милиарда долара изчезнали от БНБ през 1990 година! Така че товариш, питай приятелите ти цоциалисти!

39

Анонимен

преди 4 години

Жан Виденов - правителство на БСП.37 народно събрание ! 1995-1997 година.Интересно,че имам два минуса за казаните ми факти по-долу !Това категорично доказва какви хора се подвизават тук !

38

От 41 до 38

преди 4 години

Коментара за Костов е до 38. Дето много го харесва.

37

До кре*те на по-долу

преди 4 години

1997 беше Костов СДС-то. Който не скачаше беше червен. Ти не се излагай!97-*** я помня и до днес дето смениха 3 пъти парите. Сега не ми хвали Костов ман*гала!!!!!!!!!

36

Анонимен

преди 4 години

Жан Василев Виденов с прякор " ВИДЕНОВАТА ЗИМА"Много добре я помня !*** го сложиха на 35 години да опере пешкира,а върхушката им фалира държавата !Чичибаба изнесе зърното и работихме за 10 долара !