21

Шопа

преди 4 години

Слушайте какво казва Генералът!Стойте в къщи.Спазвайте всички хигиенни правила.Важно е!

20

Бау

преди 4 години

Сериозно ли сте толкова глупави? Сравняват с другите починали ве... Не разбирате ли, че ако нямаше мерки щяха да се разболеят милиони и всички с хронични болести са пътници? Това е проблема на вируса - супер супер заразен. За това нещата са сравнително добре - защото има мерки!

19

Анонимен

преди 4 години

Колко е легловата база на ВМА? Не само на инфекциозното отделение? Болница създадена и издържана от държавният бюджет години наред имено за такива извънредни ситуации. Централизирането и превръщането и изцяло за тази дейност ще помогне координацията и успешното овладяване на епидемията.Специалисти обучавани за работа точно за извънредни ситуации.Защо не се преструктурира в услуга на народа за пациенти с Covid -19?Или я пазят само за елита?

18

Анонимен

преди 4 години

В Италия настава глад, скоро карантината няма да издържи, но дали ще се промени картинката на смъртността не се знае.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен12В Италия миналата година са починали над 640 000 души. Това прави повече от 50 000 на месец. През февруари и март от коронавируса са починали 10 000, но колко са починали от други болести не се казва.

16

Анонимен

преди 4 години

Борис Джонсън, принц Чарлз 73 годишен, министри от правителството в Англия болни от коронавирус, Домусчиев и т.н и какво? Всички оздравяват и картината е като при грип, 80% от заразените го прекарват безсиптомно, т,е въобще не разбират че са били болни.Всички знаят това и си заравят главата в пясъка като този Мутафчиев и всяват паника!?Мангъров ви го каза това в прав текст.

15

Анонимен

преди 4 години

Г-н , колкото и да мажеш, почнаха да ви лъсват долните лъжи и манипулации.

14

Анонимен

преди 4 години

Е хубаво де.Умрял,умрял.Абе кво става с катастрофите там по колко умират по 3-4 на ден.

13

Отговор

преди 4 години

До ммм 3 Ами това е целта да се страхуваме и да спазваме ограничителните мерки.

12

Анонимен

преди 4 години

До РуменНяма ли да направиш сравнени със сезонния грип? Хайде осъзнайте опасността най накрая. Вижте малко новини от Испания и Италия.

11

Ти да видиш..

преди 4 години

Много успокояващо.

10

Анонимен

преди 4 години

До РуменПроблем е, че заради короната тази година може да са много повече от 100000+.

9

Румен

преди 4 години

Вижте в НСИ колко са починалите за миналата година.Над 100 000 души.Някой стресирал ли се е? Паника и кома на икономиката? Срив на здравеопазването?

8

Анонимен

преди 4 години

До мммНа генералчето му липсва само килимявката и патрахила, и е готов да размахва кандилото.

7

Доктор Иванов

преди 4 години

Абе направо 10 години трябват за се изчисти коронката! До тогава в изолация!

6

Мдам

преди 4 години

Думичката карантина не е измислена случайно,като в самата думичка е и срока - 40 дни.

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Aз не мога да разбера какъв е проблема, ако си здрав, под 60 г,. ползваш качествена маска, очила, ръкавици и спазваш дистанцията, да се движиш и ходиш на работа и разходка в парка, примерно??Значи, в обществения транспорт МОЖЕ, в таксито, натъпкани 5 човека барабар с шофьора - МОЖЕ, а в парка на чист въздух, слънце и сред природата - ОПАСНО?Обяснете ми логиката, инак съм от подкрепящите Щаба на 97% от всичко направено от тях досега и им желая успех!

4

Анонимен

преди 4 години

"... *** едва ли..." Тоя "генерал" дали е ходил на училище?

3

ммм

преди 4 години

Този на снимката вече ми става крайно неприятен.Незнам до колко е вещ в тази област, но той е един сервилен послушан на Управляващите, нищо особено не говори ...Сега ми дрънка, че пика е далеч ..Нищо не се знае ...Имам чувството, че слушам една квартална врачка.Самото му излъчване ми дава основание да не му вярвам, нито на тези окито са му дали този пост.Иначе, нищо нямам против него като индивид, но човек трябва да си тежи на място.При него това го няма.Изпитвам страх от подобни хора.

2

Анонимен

преди 4 години

Браво, направете 1000 проби на активни в обществото хора да се види. Иначе страх, глад, психоза. 28 дни стоиш вкъщи да минеш в графа излекуван, даже да си имал леки симптоми, то само това е достатъчно да срине икономиката... Не знам как си я мислят някой хора, че ще стоят 5 месеца в карантина, няма да плащат заеми, наеми, а магазините ще са пълни... Луди