79

Анонимен

преди 4 години

Епидемията промени света, а не генерала. За неразбралите го пиша бавно, защото предполагам не съобразявате бързо. И пак вируса затвори отъпканите пътеки, и пак той ще направи много занятия, не достатъчно доходни. Но по старо правило, който е полезен, ще папка. Но такива свободни пари, каквито се въртяха, ще се намалят драстично. А някой занятия, ще си намерят ново място в общото разпределение на доходи.

78

Анонимен

преди 4 години

Тонката, прати от ципурата?

77

Анонимен

преди 4 години

Ама вие сериозно ли си мислите, че след тази криза САЩ ще се задействат да се харчат да произвеждат някакви F-16 чието производство е закрито отдавна да откриват нови производствени линии и разходи, заради някакви си българи които някога си платили осем F-16. Ами нека България да съди САЩ - ха ха хааа....

76

Анонимен

преди 4 години

-САЩ може да не позволят на чужденците влизане дори и тогава-в момента САЩ изпреварват и милиардното население на Китай по броя заболели-който е теглил кредит за бригада, няма да е похарчил парите и ще го върне-губиш единствено парите за таксата за виза, останалото се връща и преди години беше така-работната позиция, за която сте кандидатсвали може въобще да я няма докато стане юни-генерала не е виновен за ситуацията -ще се наложи всички да се лишат от много неща

75

Bond

преди 4 години

До Българска студенткаТочно така, мойто добиче! Дори и да мьечиш пред краварите, те няма да разберат, че си от село. А пък ако си даЩна както се изкарваш, може и да ти излезне късмета.П.П. Само не казвай, че "учиш" журналистика, щото и индианците от резерватите ще ти се изсмеят.

74

Анонимен

преди 4 години

Дори и да има програма, с какво смятат да отидат до САЩ? Може би с плуване.

73

Василев

преди 4 години

Наплашите жените с този кораонавирус, вече е невъзможно да се живее с манипулирани талъсъми!След три месежа , като приберете всички акции от азиатските фондови борси, друга песен ще запеете!!Агент Върджил Мумбайк!ЦРУ!!!

72

2 милиарда долара

преди 4 години

За два милиарда долара можехме да купим 30 бройки Су-35 които са почти толкова добри колкото F-35, дори в някои отношения превъзхождат F-35, нищо че не са пето поколение.

71

Ленин в Полша

преди 4 години

Добре, че генерал Мутафчийски не е забранил на Земята да се върти около Слънцето...

70

ръсихме милиардите

преди 4 години

Боинг фалира. Свършена е. Всички центрове за обслужване на самолети ще бъдат затворени в световен мащаб. Съоръженията за поддръжка ще бъдат затворени в световен мащаб. Продажбите на самолети вече са спрели. Отменени са лизинговите договори. Боинг ще свали и Локхийд-Мартин със себе си - чакайте сега новите модерни 50 годишни ф-16 да дойдат 2025 г., чакайте ги...

69

Българска студентка

преди 4 години

По добре продавачка в Провинстаун да изкаравам доларчета, отколкото шивачка в България! И поне ще видя нещо в Америка, а може и да забърша американец, тук в българия само прости българи.

68

Стар набор

преди 4 години

"Елате хиляди младежи,на родната страна надежда !"Ами катио не могат да отидат в Америка, да ходят на бригада в България, както ние едно време.

67

Анонимен

преди 4 години

До Българска студенткаА каква да е мечтата - продавачка за 800 лв по 12 часа шлш в заводите по 800-1000 лв. чистж но три смени. И там ще изкара за 5 месеца много повече от вас дървените философи пишещи тек. Айде утре да слугувате за 7000 лв. и пак се смеъте на тях като се върнат с 4000 - 5000 долара чисо и могат да си приберат данъците. Поне ще видят и неща по-различно, а вие от работа в къщи и на село за по-евтинка. Че кутийкага за 1000 евро кой ще плаща. Всичики баровци, ама сега криза.

66

Анонимен

преди 4 години

Скоро на американците ще им се наложи да ядат танкове и ракети.

65

Василев

преди 4 години

Аз искам да си направя тест дали съм изкарал коронавирус и искам да си го платя!Къде мога да направя това нещо в България, има ли тестове по частните лаборатории???Като един маргинал, който не разчита на държавата, искам да си поема всички разходи и последствия!!!Добър вечер селяни прости, вие сте валат!!!Агент Сорайна Хенриет!ЦРУ!!!

64

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПри невъзможност да се работи в САЩ ,студентите дали ще предпочетат да отидат в Рашка,там вируса е символичен,а как мислите?---Не, няма да предпочетат. Никой не предпочита да ходи да работи в чужбина. Тези които отиват са принудени от обствоятелствата в родната си страна.

63

Смешник

преди 4 години

Квото кажат САЩ като има пандемия там няма само бг студентите да си останат

62

Bond

преди 4 години

Голееем смех! Да учиш виШе за журналистика... ами такова животно нЕма!Или го можеш, или не - не ти трябват 4 г. виШо. Ако някой си мисли, че превеждането на статии от чужди сайтове и др. медии е журналистика - ами да ходи да продава сладки.

61

Анонимен

преди 4 години

Никой няма никого да храни, за по дълъг период. Няма такъв ресурс. А тези които не се преустройват бързо към новите реалности, а чакат на държавата, бързо ще изпаднат в финансова дупка.Не е приятно, но стария живот няма да се върне. Поне не скоро, и със сигурност не за всички.

60

Анонимен

преди 4 години

Първо...никой няма да ги пусне да влязат в щатите. Второ...статията е напълно безсмислени поради точка първа ,която съм посочил...