91

Анонимен

преди 4 години

До 94А ти си многовисокоинтелигентентно лузерче и е много добре.Нали?

90

до 92

преди 4 години

Много си заблуден, че изборите решават...само ти мислиш така. А е спорно и кои са платените тук...защото или си платен или ниско интелигентен...и в двата случая не е добре

89

Анонимен

преди 4 години

До 87Кой да управлява се решава на изборите, а не от копейкаджии по форумите.Ама вие си квичете, прокажени рублофилчета. За това ви плащат

88

Анонимен

преди 4 години

До :)Атентата срещу Доган го направиха герберите и Цвък,също те протестираха,когато парламента искаше да сложи Пеевски в ДАНС и пак герберите направиха гаден номер и спряха(блокираха) средствата на правителството на Орешарски и те нямаше как да управляват без пари и затова падна правителството.Ако не бяха направили този атентат и да им спрат парите,сега някои гербери щяха да са в съда,а Цвък нямаше да владее ДАНС и държавата!Така,че ДПС не ти е виновно,Цвък и герберите мачкат всички по пътя си

87

до 85

преди 4 години

Аз напълно те подкрепям но в България хората си искат комунизъм. Независимо че децата им учат на запад, ползват всичко от запада и постоянно натам гледат. Няма логика знам, но при българина който се е издигнал преди 89, без никакви качества и благодарение на това че е бил послушен и сега нищо не ства от него не можеш да го разубедиш.

86

Анонимен

преди 4 години

До 76Не знам кое е това всяко младо семейство което било получавало апартамент и къде, ама майка ми и баща ми с мене като дете не получиха нищо. Живеехме 9 човека/ 3 семейства в къщата на дядо ми.И заплатата на майка ми беше 160лв.Та те запкювам в лицето и ти казвам, че си лъжец.

85

Анонимен

преди 4 години

До 85 АнонименИ аз гласувах последно за царя и от тогава не съм гласувал за никой.

84

до 85

преди 4 години

Прав си само в едно шайката е една и съща, но за алтернативата не съм съгласен. Който и друг да е ще е по-добре от сегашното управление с което направо ударихме дъното

83

Анонимен

преди 4 години

Голямо крадене ще падне!

82

Анонимен

преди 4 години

Не съм гербаджия.Не съм и бесепар.В момента съм безпартиен,независим.Гласувал съм два пъти.Веднъж за Жельо и веднъж за Цара.Повече не могат да ме излъжат. Но понеже споменават често Нинова незнам с какво ще помогне на България ако дойде на власт.НЕ СА алтернатива БСП.Те са бита карта.Няма светлина в тунела.Едни и същи шайки се въртят 30г.

81

анонимен

преди 4 години

То никога не е било добро, че да става лошо.

80

Анонимен

преди 4 години

Ми то от както България съществува , тя все си е в криза. С нище не може да уплашите българина, той е свикнал всеки по-силен да го мачка и да се "самоунищожава" с околните.

79

:)

преди 4 години

Коронавирусът се идеалното оправдание за кражбите на ГЕРБ и ДПС в последните 10 години. Сега ще излязат сухи от водата.

78

Д П С

преди 4 години

ИЗЛЪЧЕНИЯ ОТ АТАКА КАДЪР НА ДПС Е НАЗНАЧЕН ОТ КРАЛЯ СЛЪНЦЕ ТОЧНО С ТАЗИ ЦЕЛ. СЛЕД РУХВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ТЕ ЩЕ СИ Я ПРИДОБИЯТ ЗА ЕДИН ПРОБИТ ДОЛАР .

77

Славчо

преди 4 години

В Ирландия останах без работа и сега правителството ще ми плаща по 350 евро седмично и това за 3 седмици ако още ми е затворен хотела където работя ! А хазяина не може да ме изгони от квартирата и дори да не платя докато траее кризата ! А цените на стоките и услугите не са мръднали нагоре от 8месеца както съм тук ! Е вие българи на другите избори пак си изберете герб и се чудете защо всичко е отишло по дя,волите !

76

Обективен

преди 4 години

Икономика имахме до 1989 година, въпреки жестоките санкции на Запада. От 1989 година сме в непрекъсната криза в икономиката. Най-зле е селското стопанство, което на практика го няма. Няма ги и машиностроенето, електрониката, електротехническата промишленост и още и още. Няма и нормално заплащане на труда. Средната брутна заплата през 1989 година от 274,33 лева осигуряваше живот, какъвто сега осигурява брутна заплата от 4500-5000 лева, но такава заплата сега получават много малко хора.

75

Анонимен

преди 4 години

Ще помагат безвъзмездно , до кога ? - утре като забранят да излизаме тези предприятия ще ни плащат заплати без да ходим на работа.Нямате ли усещането че никой не е наясно какво прави и то в световен мащаб ?

74

Анонимен

преди 4 години

При соца,ВСЯКО младо семейство с дете или деца ПОЛУЧАВАШЕ апартамемтот лошия Бай Т.Живков.В завод Пролетарии съм работил плетачките работеха денонощно и взимаха заплати по 700-800лв.тогава когато цените на стоките и храната бяха стократно по евтини.Накупха си апартаменти.10 лв беше самолетния билет до Бургас.Нямаше бедни и всеки си ходеше на море ,планина ,почивка.Говоря за 1981-1986г.Обикновенния човек си купуваше жилище и си построяваше и къща.Лихви почти нямаше при заем.

73

Анонимен

преди 4 години

Защо лъжете създавате паника,от Барселона казаха че икономиката е в разцвет ще строим стадиони,спортни зали.Започва в София новия тенис корт, ГЕРБ има пари банките са пълни с пари,няма страшно.

72

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Коронавирусът е добре дошъл за некадърниците управляващи сега в България. Криза в икономиката и без коронавирусът вече беше започнала, но сега пандемията е удобна за оправдание за кризата.