111

Анонимен

преди 4 години

Преди години имаше новина:Американец стрелял по броненосец в градината, последвал рикошет и куршумът уцелил тъщата.Същата история и сега.

110

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 116ВирОса не е изпуснат случайно а е нарочно пуснат като атака срещу Китай и Иран. Пренесен е от евейския професор от Харвард Чарлз Либер. Той е продавал на китайците американски разработки за биооръжия. Което е стара еврейска традиция. Продават американски военни тайни на техните врагове. За тази цел е пътувал до Ухан и най-вероятно просто между другото е решил да пусне вирОса на пазара в Ухан. Пак по сатра еврейска традиция. Те обичат да разпространяват чуми сред гоите.

109

Тонката

преди 4 години

до 119 Русначето:):):)Кажи къде тук в България мога да си купя филе от змия и костенурка с ориз бе каскет?:):):):)А в Комунистически Китай на всеки пазар продават за ядене змии,гущери,кучета,котки,плъхове,червеи,мравояди,маймуни,*** и всекви други буболечки:):):):):)

108

Анонимен

преди 4 години

Стига глупости. Коронавироса е направен в еврейска лаборатория. Не е виновен китай, нито прилепите.

107

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с мора по добитъка?! Може би другите болестотворни организми са си казали:Ау, коронавирусът е тук, бягаме!Лош санитарен контрол и хибридна война, брат, като лошият санитарен контрол е равен на слаба държава.

106

Анонимен

преди 4 години

А бе "Тонка". Ти в саксия ли си расъл? Чувал ли си какво обича българина като "деликатес"? Жабешки бутчета,змия на филе,костенурка с ориз и да не изброявам. А дивеча? За съжаление днес и него го мори "съвремието" в което живеем,Та го навестиха всякакви болести и него в БГ! За американофилизма в България да не говорим! То и Ти със Странджата,Зозо и Хахаха сте се заразили като тролчета на ГЕРБ тук!-:) Та днес всеки се е "заразил" с нещо в БГ уви! Хората са в карантина ,но вие "работите" от къщи!

105

Анонимен

преди 4 години

На теб кой ти каза, че Китай са виновни?- Тръмп?!Във време на хибридна война, моето момче, всичко е възможно!Освен това само и-дио_тите плюят срещу вятъра!

104

Анонимен

преди 4 години

На Китай трябва да се наложи международна изолация, заради това, което причиниха на останалия свят и поради факта, че нямат никакво намерение да се цивилизоват. При следващия такъв вирус, да си *** само китайци!

103

Анонимен

преди 4 години

САЩ имат най-много биоинженери и правят отдавана опити за нови оръжия с плъхове, прасета и др. животни. Достатъчно е да избяга някое животно, комар, *** и т.н. или да умре и после се разнася зараза дори и да не е умишлено.

102

Анонимен

преди 4 години

Както е казал Платон: Демокрацията е най-слабото държавно управление, защото е некомпетентно. Разни индивиди ми развяват антикомунистически лозунги без да знаят за какво иде реч.Иде реч за капиталистически империализъм, който е последната фаза на капитализма, както е казал друг автор К.Маркс.Последната фаза на човешката цивилизация или ще е комунизъм с обществена собственост върху средсвата за производство, или хаос.Личният успех на всяка цена отстъпва като парадигма пред колективния.

101

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно сигурно е, че ако Китай не спре търговията с диви животни, ще има нова световна пандемия. Също както е сигурно, че ще има такава и ако не спре търговията с диви животни.

100

Песъчинката

преди 4 години

Пациент 0 е жена продаваща стриди в Ухан но се е заразила от тоалетните където са ходили и продавачи на диви животни!Жената вече е добре но светът зле!

99

Анонимен

преди 4 години

Ко беше, Китай помага, Китай майка и баща, а реално знаете ли колко Облекло и маски са 50 тона. Че и от ЕС висококачествени, сега Китайците връщат жеста с нискокачествени и всичко е точно.

98

Анонимен

преди 4 години

Ако направим сравнение със соц. здравна система и сега, през соца се знаеше кой къде е бил по света, имаше и малария, но се реагираше чрез стриктен контрол веднага и за доброто на пациента.Всяка поликлиника и днес има обособени карантинно с отделен вход, днес обаче въпросното не се ползва като такова.Защо???Всяка поликлиника може да направи подобен филтър, където да се спазват стриктно санитарни правила, а не да се лекуват пациенти по телефона за да не стане късно за адекватно лечение.

97

Тонката

преди 4 години

В Комунистически Китай хората ядат кучета,котки,плъхове,***,прилепи,змии,мравки,маймуни,медузи,мравояди,врабчета,червеи,*** и кво друго ви идва на акъла:):):):)После тук другарите разправят колко високо технологична нация били:):):):)

96

Анонимен

преди 4 години

Добре. Явно има 2 версии кой пусна вируса случайно,или нарочно. Трява международно разследване,а Китай не призовава за такова. Освен това като гледам броя болните и жертвите в редица държави как така се оказа,че Китай даде толкова малко болни и жертви,при положение,че огнището беше в 11 млн град?

95

Анонимен

преди 4 години

Дойче веле е американска пропагандна медия.. всички медии в окупирана Германия са под контрола на ФАЩ. Китай е следващата суперсила, свиквайте гoведари. Опита ви да срутите Китай като му пуснете вирус в индустриалното сърце се овенча с неуспех. САЩ гори и скоро ще настъпи гражданска война и разпад. Мястото ви е в музея при антиките от студената война.

94

Анонимен

преди 4 години

До 103 " Комунизъм в България НИКОГА НЕ Е ИМАЛО! Че тия които ни управляваха тогава ,сами се наричаха "комунисти" е друга тема! То и сега ни управлява ГЕРБ вече десетина "жалки" години. Но не значи че хората са Гербаджии нали? -:) Днес думата комунизъм ," амбицира " в омраза само младото поколение след 1989 г за тогавашният строй! Ние които го помним,се усмихваме само За наивността им! -:)

93

Анонимен

преди 4 години

Do 100 Не бъркай 2 та щата! Основно политико икономическата война,е между САЩ и Китай! Китай дръпна много напред в последно време.И "някой" трябваше ако Не да ги спре.То поне да ги забави! Но грешно е преценил нещата! Не е предполагал,Че вируса ще се върне Пак от където е тръгнал! Това да си " 1ви" Днес.Не подбира средства! -:) Факт!

92

Люспест биохимик

преди 4 години

То кой има изнесени лаборатории, кой си играе с дявола. Кой плаща на тези лаборатории. Щатите тарикатски са изнесли изработката на вируси и преработката на уран. Сега кой може да каже дали двоен агент или просто хигиенист е изнесъл вируса. И после ни лък яли ни лук мирисали. Само че им се върна щото имат десетки милиони китайци, корейци още от 150 години.