68

Обективен

преди 4 години

Коронавирусът е коварен. Покосява и млади и здрави хора като това дете на 16 години. Тепърва ще разберем какво става с уж възстановилите се напълно от вируса.

67

Анонимен

преди 4 години

Всяка смърт е трагедия, но .... починал е ЕДИН гражданин на 16. Знаете ли колко си заминават от бронхопневмонии, менинго-енцефалити и пр и то бебета и малки деца?

66

Анонимен

преди 4 години

Щом е починало от Ковид 19 значи не е било здраво. Що за глупаво заглавие?

65

ДА

преди 4 години

Вижте,***!Съдействайте на телевизиите,всички довечера да пуснат по един филм на ужасите-да разпуснем малко,а!?

64

Щерю

преди 4 години

Трагедия! Хиляди хора като са посрещали радостно Новата 2020-та г. и през ум не им е минавало, че само след броени дни ще са мъртви от някакъв вирус. Зла година...

63

Спешно

преди 4 години

Колеги, спешна информация. Някой пробвал ли е Clear Linux ?

62

Анонимен

преди 4 години

Абе то и аз бях здрав ама ме изкараха от гроба заради пневмония кати бях на 5

61

Бау

преди 4 години

Вирусът е отключил нещо, което е щяло да се отключи след време. Била е "здрава" ама друг път... Милото дете :(

60

до 66

преди 4 години

Млък. Тези послания идват от както свят светува. Даже и на динозаврите са им треснали един метеорит нали?

59

Анонимен

преди 4 години

Ами то в Библията е казано - наближава Апокалипсиса и ще има второ Пришествие! (Dooms day ).Това е началото - пожарите в Амазония, в Австралия, повишаването на температурите на Земята, сега тази пандемия... Господ изпраща послания, които човечеството отказва да разчете. Наказва ни заради алчността на човека, която надмина всякакви граници!!

58

Пародия

преди 4 години

Абе как джурналягите как не написаха за някое българско семейство как се бори с лишения я с рак я с други болести. Вече ни писна от слапани европейски истории. Пък и меко казано прекаленото преувеличение с единични истории вече писва. Кажете как се справят и борят българите и българските медици.

57

до 56

преди 4 години

Няма как все още да имаш голям брой излекувани, след като ги броят за излекувани едва когато вече не са заразни. Това са към 30 дни общо. Кризата в държавитре, за които говориш е в началото.До 2-3 седмици ще се подобри и тази статистика.Един регистриран случай в тежко състояние е равен на поне 10 други.Така че смъртноста вевроятно ще падне под 1 процент. Това не го казвам за да не се пазите.Напротив - пазете се! Опасността е в пъти по-голяма отколкото при обикновен грип! Но без паника!

56

ннн

преди 4 години

каква е целта ви? ясно, че хората трябва да ги е страх, но при такива новини страхът може да премине в паника, където ще има допълните проблеми освен настоящия.

55

читател

преди 4 години

Безумно написан материал.Много беше важно да ни кажат ,че в болнчината стая имало плюшени играчки - е така цопнато без връзка с другите изречения.Лекаря вдигнал палец пред вида на едва дишащото момиче, само защото било имало отрицателен тест за КОВИД19. Зер няма други хиляди болести и състоянието й не е било крайно притеснитлено така или иначе. А и смъртността от ковид при младите е ниска.Цялата тази историйка е кайно нелогична и едва ли звучи по този начин в оригинал

54

до 48

преди 4 години

Дадоха индекс на заразност за Ковид, че е 2.8 от Италия и Англичаните казват , че е около 3. При експоненциално разгъване, докато зарази десети човек, вече е заразило 59 000 човека. Средно 7 дни да се появят симптомите, и като тръгна февруари - ние вече може би имаме 10-та стъпка. Което ако си помислим реално, означава много повече болни от регистрираните, което дава надежда за по-ниска смъртност.

53

до 56

преди 4 години

Ей, като трябват 3 седмици на тялото да изчисти вирусът за да те запишат в графа - оздравял , ти как я мислиш, дали няма да са починалите повече от възстановилите се следващите 20 дни?

52

Анонимен

преди 4 години

Жалко за красивото младо момиче, каква загуба на живот и перспектива, но без аутопсия няма как да кажат имало ли е или е нямало друго заболяване, вроден проблем. То и при обикновения грип има млади и здрави хора си отиват. Реалността обаче е , че грипът е най-страшен за 80+. Както смятат да удължат марките в Европа повсеместно за още 12 седмици, не знам как ще удържим и икономически и психически

51

До 56

преди 4 години

Ти броил ли си китайците преди и след епидемията?

50

Анонимен

преди 4 години

В държавите, които заложиха на стадният имунитет честобпочиналите са повече от възстановилите се.Към момента във Великобритания има 759 починали и 135 възстановени. В Холандия има 546 починали срещу само трима възстановили се. Да се дават проценти на смъртност на този етап е бeзyмиe. Китай взе крути мерки и не става за еталон, въпреки, че там епидемията е почти затихнала.

49

Анонимен

преди 4 години

Първо отрицателен,после като се влошило детето става положителен. Дали грешки и неглижиране не приписваме на коронавирус?! Бог да го прости детето,такъв млад живот! Много тъжно...