458

Буба

преди 4 години

До родител.КВИ, ЗАЕДИН, съжИлявам, НЕМОГАТ /липсващите запетаи няма да коментирам/..... Драги, ти си научил азбуката, но нещо с правописа ти куца. Ако имаш първокласНИНИк е добре да се дообразоваш, за да му помагаш.

457

Анонимен до 540

преди 4 години

Накараха ни от ЕС да унищожим собственото производство за да внасяме стоки и храни със съмнително качество. Този съюз е заробващ и работи в полза на богатите държави, те произвеждат с помоща на хората от бедните държави и го внасят в страни като нашата. Видяхме, че при криза този съюз не работи няма смисъл да сме в него.

456

Анонимен

преди 4 години

При 5 млд "спестени" и при още 30 г живот на месец се падат около 13 милиона.Свиркам си със пръсти,нека ми е зле.Ще си прая кот си искам.Пукайте се от яд.

455

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 554Ми нема ли да е по лесно BGEXIT?Кажи го де?!

454

анонимен

преди 4 години

"Кой не скача е червен" - хак ви сега скачането !!!

453

Анонимен

преди 4 години

Да се разпуска европарламента още другата седмица и всеки да се оправя. Стига са харчени милиарди за десетките хиляди еврочиновници и за хотели командировъчни и кво ли не. А когато трябваше да решават жизнено важни неща се скриха плъховете и абдикираха.

452

Анонимен

преди 4 години

На "тоя народ",никой не му е виновен -като си роден ***,никой не може да те спаси!Цялата ни "история",при това писана от небългари,го е доказала!Бъдете сигурни и сега,след тази "криза",създадена изкуствено от световните господари,за разреждане на плебса,и особено нашият,същия ще се изживее за пореден път,като такъв!Да,народът не греши,когато самият той е някаква природна грешка - той просто изживява себе си!И да си знае,открай време е като самуиловите войници!И така му е добре!!!

451

Сп???нс

преди 4 години

Същата работа, като при финансовата криза през 2008-***. Докато решат какви мерки да се вземат и тя кризата мина и се оказва че са пропуснали да се подготвят за новата.

450

родител.

преди 4 години

Кви абитурентски балове когато учебната едва ли се набират учебни дни заедин пълен учебен срок .Тревожно е положението с първокласниниците които не са научили АЗБУКАТА в пълен обем Съжилявам че немогат да четат а искаме да пишат

449

ФАКТ

преди 4 години

Основното, което прави ЕС за България е да ѝ размахва пръст. В добри времена показалец, а в трудни времена - среден. ФАКТ!

448

Анонимен

преди 4 години

Само че ти едва ли ще се спасиш от гнева на народа.

447

Анонимен

преди 4 години

Ами то май и народа ще трябва да се спасява по единично като гледам каква е организацията в държавата.

446

е да де

преди 4 години

До Анонимен 545Жендарите начело със Станишев и Боко са голямо семейство и ще преборят вируса с Мощен ГЕЙ парад начело с хамериканския посланник!

445

Зозо

преди 4 години

Боко да сваля карантината и да измрът дрътите *** - сини и червени. Няма друга оправия.

444

Анонимен

преди 4 години

Защо бе тикво нали бяхме едно голямо европейско семейство

443

хммм

преди 4 години

До ВазовМи то нема тела бре щот вируса е виртуален,справка от академик вирусологютуб: Коронавирус - фейк Взлет инфекций в 90-е. Что после капитализма и коммунизмаосвен да се хващаме за оная си работа!

442

Анонимен

преди 4 години

Бокич,на тебе все още ти е комфортно около врата,защото народа в момента е изплашен и все още има някакви запаси и спестявания.Мисли му,когато този народ масово остане без работа,без средства и го подгони глада.Да не съм на твое място.

441

Всичко е ясно

преди 4 години

Парите ще се разпределят между страните от еврозоната, а ние сме в чакалнята...

440

Вазов

преди 4 години

Грабвайте телата!

439

Анонимен до Зозо

преди 4 години

Абе офчи, точно след като влязохме в ЕС се увеличи смъртноста в България и сега сме в челните места по смъртност. Досега никаква полза не сме имали от този съюз освен управляващите. Да видим коя ще е следващата държава напуснала този уродлив ЕС ?