19

Анонимен

преди 4 години

Точно Тръмп,разказа играта на глобалистите.Тази схема умре атлантичета.Рецесията,която се задава,ще я погребе тотално.

18

Анонимен

преди 4 години

Глобализации, ала-бала...Все едно на някой му пука за тези глупости сега...

17

жони индиш

преди 4 години

Иван Костов е ВИНОВЕН!

16

ПроСоТо

преди 4 години

рецесията НЕ е "следствие" на "короната"!За нея /рецесията/ се промъкваха предупреждения,макар и плахи,много преди да цъфне тая проклета "зараза"...Просто тя /короната/ дойде "ДЮШАШ" на .."Некои сили"....Изобщо,светът попадна във въртележката на безумията,СТРАХЪТ,ПОГРЕШНАТА ПАРАДИГМА,в която беше НЕИЗБЕЖНО да не попадне заради грешните мераци на НЕДОСТОЙНИТЕ същества..."Каруцата са обърна"..да викаме ли "Неволята"?

15

Анонимен

преди 4 години

Вируса е само и единствено, един от възможите причинители на рецесия при "глобализация"! Та нали рецесията, реално е спиране на производството - липса на суровини, полуфабрикати и т.н. Когато тези неща се произвеждат так където е най-евтино производството винаги ще има причини - земетресения, войни, вируси ....Нашата фармация зависи от китайските доставки, а китайците НЕПРОИЗВЕЖДАТ в момента. И?Къде е хинина и производните му, знае ли някой? Май е "държавна тайна"!

14

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВиж колко държави в Европа национализираха предприятия,болници и друга частна собственост,за да се справят с коронавируса,това е реалност в последните 2-3 месеца в Европа,особено в южна Европа,изобщо не е приватизация,а одържавяване или национализация

13

Реалити

преди 4 години

Очаквайте скоро новото предаване по кабелната и извън:Гневът на България

12

Капитализмът

преди 4 години

Един грип го тръшна. Някой вярва ли на това, че един грип е причината за всичко това!

11

(-_-)

преди 4 години

Става въпрос за контрол и власт, останалото е фарс..

10

Анонимен

преди 4 години

Политиците искат да се обогатяват от властта, а не да планират икономика с всичките рискове, никой не иска сега национализация. Нека частника управлява пазара на труда, нека той носи отговорността, (за това е богат и държавата прави всичко за него).

9

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Може би, евентуално, но не е сигурно, че глобализацията ще продължи, след гражданската война в САЩ !

8

Анонимен

преди 4 години

Предприятията няма да бъдат назионализирани. Предприятията ще бъдат фалирани и изкупени на безценица от определени хора и корпорации. Ние българите сме го гледали този филм когато се продадохме за банани и тоалетна хартия, но на запад не са толкова глупави да се дадат за тоалетна хартия и банани, защото си имат, затова трябваше нещо друго да се измисли.

7

Анонимен

преди 4 години

Дрън-дрън-ерина,господарите на света всеки път приготвят по някоя неприятна изненада на света и си управляват както си искат,а останалия свят са само едни марионетки и изпълнители на заповеди.Как пък един път не се случи да направят нещо добро за хората,а само неприятности?

6

Зозо

преди 4 години

Пълни глупости.... Национализирания?!? на кой му е притрябвала фалирала малка фирма?

5

Анонимен

преди 4 години

Защо "Германия не се продава"?

4

Хемус

преди 4 години

Няма да ме съборят!Лятото ще ям джанки,зимата ще си ръбам ноктите!

3

Анонимен

преди 4 години

Предприятия ще бъдат национализирани. Така действат господарите, а слугите ги продават.

2

(-_-)

преди 4 години

Естествено, то това е идеята.. И спрете с тия глупости, щото един ден всичко ще излезе наяве.. Но, има много време докато дойде тоя ден..

1

аз

преди 4 години

големи тарикати сте,а.