172

анонимен

преди 4 години

До 165Черепа не е дарител, той открадна милиарди от хората! Както дошло, така си и отишло!

171

мишо бирочето

преди 4 години

остави съотношението. да каже гожи мундиря колко от болните са наистина болни и колко в критично състояние. за една настинка ми разиграват тука циркове. ако беще опасно банкянския скопец щеше първи да си е плюл на петите или в най добрия случай да се загроби в некой бункер. те ми се срещат по 100 човека с охрани, прислуга, дръжки на микогрофони.... смях. никой не ви верва на глюпостите бе нещастници. зле разиграни сапунки и кражби от над десет години. дано третия мандат завърши с въжета.

170

анонимен

преди 4 години

Природата ни удари голям шамар! Някои хора се самозабравиха, живеят в лукс крадейки милиони от държавата и бедните хора! Застроиха курортите, с държавни пари и пари от ЕС! Сега ще трябва да понесат първи несгодите, затваряйки хотелите! Лошото е пак за бедния народ, превиващ гръб за минимална заплата и водещ недостоен живот! На мен не ми пука дали ще умра, имам още 4 годиини до пенсия, по-добре да не я дочакам! Жалко за младите хора и децата, ще се наложи да се справят без помощта на родителите с

169

Пенди

преди 4 години

Абе казвайте господа и съотношението в проценти между българи и индийци на заболелите с Kovit 19.

168

Анонимен

преди 4 години

Немърливостта и глупостта за завладяли цялостно нашата държава. Има вече затворени аптеки поради положителни проби на персонала. В същото време обикалят мобилни проверяващи групи по 12-14 души от аптека на аптека. Питам генерал Мутафчийски ако тези проверяващи бъдат заразени в един обект и съответно пренесат заразата по другите обекти кой ще поеме отговорността за това безумие? И лично генерал Мутафчийски ще поеме ли такава отговарност? Предлагам проверки само по сигнал!

167

Анонимен

преди 4 години

Тези ограничения,които сега търпим са нищо,пред това,което ни чака после.Не искам да ви плаша,но безработицата рязко ще се повиши,а спекулата с цените вече е на ход.Гладния и безработен е по-опасен от всякакъв вирус.

166

Бате Гойко

преди 4 години

"Как държавата ще ги следи дали спазват карантината?"Моя позната се е прибрала онзи ден от Германия. Подписала е декларация, че ще си стои вкъщи 14 дена. Още не са я проверявали.

165

Анонимен

преди 4 години

Вируса не може да се спре без ваксина...В момента само се цели забавянето на скоростта на епидемията. Мерките са единствено за ограничаване и забавяне. Набийте си го в главата. Всеки ден Мутафчийски ви го казва... Трябва да има постепенно увеличение на броя на заразени и само тези мерки го правят.

164

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТоя с червения палец знае отговора. Кажи да чуем всички

163

Анонимен

преди 4 години

Само снощи/или тази сутрин/от Англия са кацнали на бургаското летище 150 човека.А всеки ден пристигат хиляди други отвсякъде.Те всички са потенциални или действителни носители на вируса.Как държавата ще ги следи дали спазват карантината?Мисля,че бройката на заразените рязко ще се повиши от гастарбайтерите,които до вчера не искаха и да чуят за родината си.

162

Анонимен

преди 4 години

До РеалистЦелта на е го спират бе човек.

161

Анонимен

преди 4 години

При последната грипна пандемия 2009г. умират над 500 000 човека. Не помня да е имало такава истерия. 2017г. в Италия от грип умират над 24 000 човека, от къде ли са намерили камиони да ги извозят тогава...

160

Анонимен

преди 4 години

Народен съд за 240 фашисти, правителство, каскет. Доживотна карантина без право на замяна.

159

Анонимен

преди 4 години

Любимият олигарх на властта-Делян Пеевски,беше споменат тази сутрин от ген.Мутавчийски като дарител,а за Слави Трифонов нито дума.Обаче най-големия дарител май ще се окаже черепа,щото му взеха стотици милиони.

158

ОНЗИ

преди 4 години

ВИНАГИ СЪМ ГО КАЗВАЛ - РУСИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА С ВЕЛИК НАРОД !!!! ОТ ОНЕЗИ ВЕЧЕ МИ СЕ ПОВРЪЩА - ЛЪЖА ДЕМАГОГИЯ ИНТЕРЕСИ И Т.Н.. А ПЪК ОНЗИ ГЕНЕРАЛА КОЙТО НИ ИНФОРМИРА ЗА ..... - АБЕ МАХНЕТЕ ГО ТОЗИ И СЛОЖЕТЕ ЕДИН МЛАД И ПРЯМ ЧОВЕК !!!!

157

Анонимен

преди 4 години

Освободиха на хартия 100т спирт, няма капка в аптеките. Удобен момент да се скрият кражбите. Бизнеса за някои продължава.

156

Реалист

преди 4 години

А тези три нови заразени, как и къде са се заразили? Пак ли са дошли от чужбина? Кога ще се затворят границите, за да спрем коронавирусът в България?

155

до 159

преди 4 години

Да, расте! Кое не е така, предните дни броят растеше с 20 човека на ден, което процентно съпоставено е много и както генералът каза е катерене на кривата.А за Италия, да има по-малко починали. Уж и по-малко заразени, само, че Ломбардия са направили 3500 теста вчера, а онзи ден с 10 000 повече. Та, ясно е защо бройката е такава.

154

Българин 1

преди 4 години

Предлагам броя на заразените да се съобщава само веднъж дневно и то вечер!Нека все пак хората да имат едно относително спокйствие през деня!

153

Анонимен

преди 4 години

Питам какви други превантивни мерки взима държавата освен да ограничава свободата на хората. Чувам само колко нови има и какво още се забранява.