109

Анонимен

преди 4 години

ЕС е болният човек на Европа. Упояването на масите с лозунги че брюкселските тарикати са нещо повече от калинки, подкупни и алчни за доларите на американските олигархични спекуланти доведе до това. Китайците се справиха, ЕС и САЩ са в паника - факт.

108

до Анонимен

преди 4 години

Аз не зная подобно нещо. Предполагам ти знаеш, защото си слушкал самохвелството на "божеството", а сега повтаряш като папагалче.

107

Боко

преди 4 години

Строй се, мирно! От утре с Годжи тръгваме по домовете да ви мерим темтературата. И който не пляска го давам на Гешев...

106

Анонимен

преди 4 години

Edno e verno.S tozi virus trqbva qko ^po Kitaiski nak otyrvane nqma

105

Анонимен

преди 4 години

В цял свят дават България за пример, само позитанските *** са недоволни бълват плювни със зарази.

104

Русия

преди 4 години

Мутрю съобщава велики новини,щабове мабове генерали менерали жипки, уплаши вирОса наш Боко.

103

Анонимен

преди 4 години

ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ ТИКВА

102

отСидней,Австралия

преди 4 години

Защо когато новината е негативна има снимки на други хора, а когато е за излекувани хора снимката е на самодоволна мутра? Забелязали ли сте?

101

Анонимен

преди 4 години

Нинова ли е мутрата?

100

Бръчков

преди 4 години

Дано Господ накаже тази самодоволна мутра !

99

Анонимен

преди 4 години

Вчера един обяснява във фейсбук колко недисциплинирани били в Добрич. А той новоизпечен варненец, се беше прибрал и се възмущаваше. А то какво се оказа. Иронията няма край.

98

Анонимен

преди 4 години

Комунистчeта, ЕС раздава милиарди на държавите-членки за да се справят с коронавируса. Просто властимащите за които гласувате ги крадът. ЕС задължи любимата ви Русия да свали НАПОЛОВИНА цената на газта за България - затова паметници трябва да строите на политиците в ЕС. Ама сте прoсти та вдлъбнати, сбирщина от форумни *** сeляндури.

97

Анонимен

преди 4 години

До ВасилевС твоята паника, сам си съсипваш организма, а после ни изнасяш лекции как да сме били еди какви си...

96

Анонимен

преди 4 години

Софиянци да са готови Арена Армеец е готова за тях.Депутата-аптекар Марешки изпързаля всички с цирковете си.Питайте го къде е аналгин-хинина, който той скри от аптеките?

95

Анонимен

преди 4 години

Като има излекуван, давайте лекарството и да се хващаме на работа, тая икономика иска труд, а не извънредни положения....Аман вече от тая истерия на управляващите...

94

Василев

преди 4 години

Това , което дойде в Италия, ще дойде и в България, въпрос на време е!!!Българинът разбира само от страх или глоби!Трябва строги мерки, и наказани по бърза процедура, за да се стреснат малко селяните простинагли и безотговорни!Тука трябва да исграе тоягата, защото не може да залагаме на съзнание и отговорност при хора, на които им липсва първите седем години!!!Не може да се играе хазартно на руска ролетка, но пистолета , да е насочен към нечий друг живот!И стига с тези пари и загуби!Хю!ЦРУ!

93

Анонимен

преди 4 години

До МнениеБраво! Печелиш приза "Най-тьп коментар"

92

Анонимен

преди 4 години

Аз така и не разрах като стане лятно топло това чудо ще изчезне ли? Много противоречиво инфо.

91

Анонимен

преди 4 години

Излекуваният да не е Домовсчийски -ха ха на него му правят тестове а останалите хора ?един тест струва около 1 долар китай тук за колко пари става въпрос и не е ли всичко за пари -имало контрол върху спекулата никакъв контрол няма -цените са вдигнати на всичко -от храни до лекарства само петролът е по-надолу -къде им е контролът на приказки

90

Анонимен

преди 4 години

а тестове кога бе банкянски ушемасажор?!?! В южна Корея са най-малко засегнато и икономически и като смъртност - 0.6% смъртностДа ама тестват по над 10000 човека на ден, ограничават само конкретните огнища на зараза и всички контактниПри нас голямо плямпане с тъжни физиономии и четене на статистики и най-незигодните икономически мерки при малко над 5000 тествани за цялото времеПожелевам на щаба и на правителствово лично те да дадат гигантски процент жертви на собсвената си идиотщина