19

Анонимен

преди 4 години

НА ТОЯ *** ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ МУ Е ВИНОВЕН,А КАКВО ПРОИЗВЕЖДАТЕ В ЛАБОРАТОРИИТЕ СИ В УКРАЙНА И ГРУЗИЯ БЕ ?БРАШНО ЛИ,НИШЕСТЕ ЛИ,КАКВО ????ПОДПАЛИХТЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ И ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ ВИ Е ВИНОВЕН?ПФУУУУУ.....*** ....

18

МНЕНИЕ

преди 4 години

Истерията и Паниката траят 2 седмици . Започва да Мутира Вируса , има добри новини - намаляват Заразените и загиналите - вируса започва да се приспособява към нас - и той носи душа , ако иска да живее .

17

Анонимен

преди 4 години

Това да го разправя на американците дето като им се свърши тоалетната хартия звънят на 911, не на нас.

16

Анонимен

преди 4 години

Аааа,бай Дончо,не обвинявай другите за твоята немърливост и подценяване на проблема.Много добре знаеш,че китайците са пръснати по целия свят и най-лесно е те да разнесат заразата.А може би това ви е била целта?

15

Батман

преди 4 години

Абе пука има на Китайците дали ги обвиняват. Те справиха ли се със заразата- справиха се. А Америка ще поставя ограничения е на ви сега като много знаете.

14

Kocho

преди 4 години

Китай са разбрали веднага каква възможност представлява новият вирус и как може да бъде използван. За комунистите навсякъде по света човешкия живот не означава нищо. След пандемията в благоприятна позиция ще бъде само Китай. Тръмп е прав. Китай ще носи отговорността за смъртта на хиляди хора

13

Анонимен

преди 4 години

Изолирайте тази държава Китай- целия свят да спре да им купува *** заради техните нещо тук сега ние страдаме

12

Анонимен

преди 4 години

Коронавирусът е бил изтърван погрешка и това обърка плановете на САЩ.

11

Абе

преди 4 години

Тръмп се опитва да отклони вниманието от собствените си грешки, много отдавна трябваше да има строги ограничения в САЩ. Ама американците са си виновни, избраха един *** за президент и сега ще загинат много невинни хора заради това.

10

Анонимен

преди 4 години

Китайците наложиха цензура и се разбра със закъснение за короната, друг въпрос е че международната общност си беше заровила главите в пасъка и си и не предприе адекватни мерки докато заразата не ги удари и тях.

9

Анонимен

преди 4 години

Няма по-нагъл от тоя. Че нали ти го пусна вируса в Китай? Сигурно ще обвини и Русия за вируса, помнете ми думата.

8

Анонимен

преди 4 години

Внесохте вируса в Китай,те изненадващо бързо се справиха с него,затова сте недоволни.Защо плачеш,бе?Знаехте още през декември какво се случва там,но твоята грижа беше да не ти спретнат импийчмънт и подцени заразата.Сега други са ти виновни.

7

Анонимен

преди 4 години

Не че този ми е особено симпатичен, но в случая е прав. Китайците в първите седмици на вируса затвориха устите на лекарите (даже в затвор ги пратиха) в градчето, където започна всичко. Месец по-късно когато вече стана неизбежно катастрофална ситуацията "признаха", че има проблем. Ако бяха реагирали адекватно и на време, а не типично по комунистически по партийна линия, картинката можеше да е съвсем друга.

6

CHINA

преди 4 години

Лъжец!

5

Анонимен

преди 4 години

Започна от Китай, но КОЙ го пусна в Китай?

4

Bb

преди 4 години

Само, където Китай се възстановиха и го спряха, а за гнусните американци и толерантна Европа най-лошото тепърва започва..

3

Анонимен

преди 4 години

САЩ на времето са ползвали *** и химически оръжия срещу цивилното население във Виетнам по директива на Белия дом. Преди това същите пуснаха 2 атомни бомби отново срещу цивилно население в Япония. Прецедент в човешката история. До ден днешен се считат за адекватни мерки от повечето американци както и управниците там. Не считам, че тези имат моралната база за каквито и да е оценки/обвинения.

2

Анонимен

преди 4 години

Хахахахахахааа!

1

Активист на БКП

преди 4 години

Приказки за наивници ! Цял свят знае ,че мушмуроците на Рижко пуснаха вирусчето !