414

Анонимен

преди 4 години

На дефицит ще си разбира се и още ще си по-вече на минус колко Болници закри твоето некадърно управление за 10 год.,

413

Че

преди 4 години

Значи сега спирт за дезифектанти липсва, но след месец ще "презадоволим" нуждите ... на крематориумите?

412

Че

преди 4 години

"Борисов: На дефицит сме, само обединена нация може да преодолее кризата!"Е то ако е така , значи нямаме никакъв шанс. БоБо вместо да говори за другите нации, да помисли за нашата си - с ***, крадливи и продажни управници.

411

Анонимен

преди 4 години

Бокич, ти вчера затвори, днес си на дефицит...Мааа ква стана... Сега не може ти се вържат глупустите с великите стабилни икономики...Абе не ти пука... Нивото на твоят електорат е... нали :)))

410

Народа срещу лекари

преди 4 години

Стига лицемерие! Тези алчни типове са готови да продадат всеки и всичко за два лева. Вечер си пият ракията, а ние им пляскаме. И така докато им паднем в лапите. И започва изнудването за пари. Иначе бавна и болезнена смърт. Стига сме мълчали вече!

409

Гражданин

преди 4 години

Решението е просто. Приемете закон и за всеки починал пациент по един лекар и три сестри веднага в затвора. Толкова ли е сложно?! Знаем, че протича като грип. За да не спасяват и лекуват явно си искат рушвет. Точка.

408

мис гащи

преди 4 години

мечо, свърши ни тоалетната хартия а тея мити испанци изкупили всичката в супермаркета. прати малко с правителствения. благодаря. вечно твоя, мис (непрани) ***. ПС: като додеш да ни видиш с малката, така ще ти опърдя кочаня че ще забравиш всички грижи.

407

Анонимен

преди 4 години

Двама умрели и 50 болни ни струват 4 млрд лева?!?

406

Анонимен

преди 4 години

Трябва да взимаме пример от Китай....производство и силна икономика...ЕС е бита карта

405

Анонимен

преди 4 години

Радев е умен, Борисов не казва имаме ли държавен резерв и защо хората нямат маски

404

ББ

преди 4 години

не се заблуждавайте и не заблуждавайте хорат,вируса е смъртоносен за много хора и болезнен,гледах репортажи с болни...грозна картинка,бъдете отговорни,политическата ни класа ни краде от 30 години факт,не е сега момента да политиканствате,спазвайте предписанията заради хората които ви обичат и обичате,без паника просто не се събирайте..Бог да ви пази

403

Джокера

преди 4 години

Само питам-аджеба този вирус е толкова страшен-те тоя министерски съвет,още малко и ще се гушнат .без маски,депутатите също,то срещи ,журналисти,заводи,те наште министри са готови за нас да се жертват-абе вие будалили сте ,в цял свят се извършва кражна ,държавата ва краде ,скоро няма да има средна класа и бедна -ще има многоооооо беднааааа класа и многооооооо богата .Па вий се плюйте колкото си искате и вервайте в генералчетата.

402

97292

преди 4 години

До АнонименЕ, хайде сега, 5 млрд били изчезнали. Ополозотворени са от тоните хора - по предназначение, разбира се, по най-правилното предназначение...

401

Анонимен

преди 4 години

Боже мили, колко са безпомощни и жалки... и от ТЕЗИ зависи животът ни...

400

Анонимен

преди 4 години

е как станахме с 3,5 милиарда дефицит, като завършихме миналата година с 1,5 милиарда излишък, от тази не са минали и 3 месеца, а не са направени НИКАКВИ СЪЩЕСТВЕНИ разходи покрай короната /само приказки "ще"/? Къде изчезнаха 5 милиарда ?!??

399

Анонимен

преди 4 години

Вижте им физиономиите на тези. Лицето на корупцията ......

398

Анонимен

преди 4 години

Тоя краде и с газа. Докато не го вкарат в затвора няма да се оправим.

397

Койчо

преди 4 години

Маи лъснаха кражбите с 3.5 милиарда с този вирус

396

ББ ПП

преди 4 години

Такива като Борисов,във Китай ги стрелят по стадионите

395

Смях

преди 4 години

Абе как излишъка се стопи за две седмици и дори натрупахме 3,5млрд. дефицит.Айде не на нас тия.До кога ще го търпите тоя?