105

Анонимен

преди 4 години

така и така има блокада, фризьорските салони ще работят ли?

104

Анонимен

преди 4 години

Не трябва да се стесират хората, като се стопли времето април месец всичко ще е наред.Всички сме заразени в момента от вируса на страха.Спокйоно бе хора!

103

БАНКЯНСКО ГОВЕДО

преди 4 години

ПОЛИТИЗИРАМ СИТУАЦИЯТА С ФОРМА НА ГРИПЗА ДА МОГА ДА СЕ ПИША СПАСИТЕЛ НА НАЦИЯТАИ ДА НЕ МЕ ИЗБИРАТ ПОВЕЧЕ ОТ ПЕЧАТНИЦАТА В КОСТИНБРОД

102

Анонимен

преди 4 години

якоооооо, сега ще има безплатен курорт, ски, купони... Що някой не каза преди това, че ще има аванта, че да мина днес оттам?

101

Теснолинейката

преди 4 години

Какво става с теснолинейката?Върви ли или ще я спират?Моля дайте информация. Фен съм на подобни возила.

100

Анонимен

преди 4 години

Най-сетне някоя медия да използва точната дума - блокада.Дано нервите на банскалии да издържат.Много тежко ще е и на полицаите. Но това сега ще е тест за властта - изтърват ли положението не ми се мисли.

99

Анонимен

преди 4 години

А тези, дето са си тръгнали от там тази или предходната седмица къде са? Мярката е половинчата, без да се изследва кои са тези лица /елементарно е да се направи проверка по хотелите/ и къде са сега. Много от тях са се прибрали по градовете си и е ясно какво се случва след това.

98

АнонимеН

преди 4 години

ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА НЕНАСИТНИТЕ ИТАЛИАНЦИ ИСКАТ ДА ЗАДМИНАТ КИТАЙ ПО ОБЯВЕН БРОЙ ЗАРАЗЕНИ!!!ВЧЕРА ОБЯВИХА 2500 ЗАРАЗЕНИДНЕС 3500 НОВОЗАРАЗЕНИУТРЕ ИСКАТ 4 ХИЛЯДИ

97

Pchelarq

преди 4 години

Повечето разумни хора се страхуват от корона вирус. Представете си че сте заразени вече, и какво ще направите, какво ще промените в поведението си, за да не го препредавате? Разумно е да променим поведението от: Как да не се заразя - в как да НЕ заразя някои друг!

96

Василев

преди 4 години

Как е положението селяни прости, подгрява ли се градуса на напрежението, театъра въврви с пълна сила, паниката е обзела селските прости главици!Днес си избачлах един среден евопейски надник от 400 лева!Главанаци , да ви кажа нещо под секрет, това е конспиарция и ще върви три месежа с последствия , да се срине иранската държава!!!Саудитска Арабия жули петрола на 30 долара!Кардаринки , взеха ви страха и ви направиха извънредно положение, даже и Хитлер би завидял на новите способи!Бенджи!ЦРУ!

95

Анонимен

преди 4 години

Правя гаргара с ракия, сутрин и вечер, а през дненя тук таме биричка и винце. 36км днеска с колелото през полето минах и никва корона не видях.

94

Burzum

преди 4 години

Ами София там са повечето болни?

93

vanga

преди 4 години

Има голяма вероятност -да няма да има кой да гласува или нито кой да се избира.

92

Анонимен

преди 4 години

До НАЦИОНАЛИСТТо и без туй тази година в Италия не ставаше.

91

Анонимен

преди 4 години

На мен ми най-харесва как се затварят граници така трябва

90

Анонимен

преди 4 години

До BANHQNSKo GOFFEDOнапъни се да пишеш на български бе.

89

Анонимен

преди 4 години

Цеко поздравява банскалии, за съжаление две седмици няма да може да дойде и да ги види и да изкаже съчувствието си, Марк Жирардели също, както и Нено!

88

СС

преди 4 години

Алчна Тиква не затвори границите преди месец сега карантина !!! Заради *** англичанин и еврейка Банско с карантина !!

87

НАЦИОНАЛИСТ

преди 4 години

Пак искат да ни затрият с тоя вирус. Ние обаче не се затриваме лесно. Страхотен народ сме! Напук на всички заплахи аз утре ще карам ски!

86

няма страшно

преди 4 години

Ако имате страх, че няма да се излекувате, просто елате в нашето село; при нас на гробища всички заболявания се лекуват, всички болки минават.Гробищата са на баира, има ветрец, добър изглед, тишина, птички, змии в изобилие, трева над 1 м.От както функционират гробищата няма покойник който да се е оплакал, че там е зле.При нас не се плаща гробно място, това също е бонус.Ако лепнете вируса, няма страшно. Идвате при нас на село и се лекувате.