11

Хм

преди 4 години

Вирусът може да бъде наречен и китайски,ама си е "Made in USA"....

10

Анонимен

преди 4 години

Чайника е варене :)

9

Анонимен

преди 4 години

Ами ако вирусът изобщо не съществува?

8

Анонимен

преди 4 години

Тръмп,обясни ми защо след като таргет групата ,която страда най-брутално от този вирус са мъжете от 60 години нагоре, като теб,ти общуваш на вечеря с 2-*** болни и ти няма нищо?! Личния ти лекар каза,че имащ холестереол,сигурно и високо кръвно,защото си с наднормени килограми,диабет и пиеш хачета? Защо в края на февруари беше на открит стадион с хиляди индийци без да те е страх от заразата? Защо американски войски навлизат в Италия в разгара на каранитната с танкове и без маски?

7

хаха

преди 4 години

Тръмп може да е всякакъв (кухичък е, не чак колкото наш Бабойко) *** поне не им играе мека китка на жълтурите. Това, което ЕС, СЗО, Австралия и другите китайски к*чки ги е страх да го кажат на глас. Налагане на безпрецедентни икономически санкции, драконови мерки - визи, запори на китайски 'бизнесмени', масова национализация на китайски заводи и фирми в Европа и САЩ; за да се смаже този авторитарен, античовешки псевдо-комунистически режимВирусът е китайски, мейд ин Чайна, чумата на века.

6

Анонимен

преди 4 години

Я ни обяснете тогава г-н президент защо най-голямото седалище на биоинженеригонвите компании се намира в Калифорния, Пало Алто. И защо има 10-ки самолетни полети ежедневно до Китай и обратно. Защото законите на щата не разрешават работата с лабораторни животни и САЩ са си изнесли изследванията в Ухан, където това е разрешено. Стана ли ясно г-н президент.

5

Прав е

преди 4 години

Прав е.

4

Агент Дуейн Фоли ЦРУ

преди 4 години

Тръмп не лъже. Учени от Харвард са успели да открият и разчетат върху обвивката на един от коронавирусите щампа с микроскопичен надпис: "Made in China". Още едно доказателство, че това което не е произведено в Китай е менте.

3

Петър

преди 4 години

Китайците се справиха. И ние можем. Просто двеки трябва за 2-3 седмици да си се кротне или при максимална предпазливост да работи. Това е.. и отново сме в познатия си стил.

2

ФК Берое

преди 4 години

Е ми Ухан е в Китай естествено че е китайски къв да е Старозагорски ли?

1

Пенди

преди 4 години

Е, велики са! Просто няма такава държава!