288

Анонимен

преди 4 години

На цялото му семейство пожелавам лекар, който е "дарил" за дипломата си!

287

Анонимен

преди 4 години

До Олемайко"Аз ще препоръчвам на болните подходящ режим според познанията си и ще ги защитавам от всички вредни неща."... а не според интересите на хора с пари.

286

Анонимен

преди 4 години

До Лудостта е заразна 281 А ти как си представяш следната ситуация : Включен е човек към апарата , идва някой от фирмата на този. Има нужда от апарат , няма свободни и трябва да се освободи някой от заетите .

285

Анонимен

преди 4 години

Единственото дарение под условие е дарението срещу издръжка и гледане. Този мениджър грешно си е помислил, че разбира и от право и сега ще потъне като Титаник.

284

Лудостта е заразна

преди 4 години

До изолиранНе разполагам с такива суми. Дърявал съм по-малки. И не на болница, а на пациенска организация...

283

Анонимен

преди 4 години

абе тия ганювски картуни правят и разлика между дарение и сделка??? ама че грозен мазен измислен ганювски манталитет!!! балгар *** е велик, подарявал...

282

изолиран

преди 4 години

До Лудостта е заразнаВие или сте дарили с условие четвърт милион на някоя болница, или сте изключително глупав човек. За трети вариант не се сещам в момента. Опа, сетих се, служител сте на Уолтопия?

281

Анонимен

преди 4 години

Злоупотреба с власт и пари? Гешев защо не му удари няколко годишна карантина на тоя в Софийския?

280

Олемайко

преди 4 години

До Анонимен 295Винаги ми е било забавно, когато някой се позовава на Хипократовата клетва без дори да си е направил труда да я прочете.Честно, опитай се да си я кажеш наум!...

279

1879

преди 4 години

Тоя *** от Walltopia го гледах в някакво интервю скоро.. Пълен ***. Чест им прави на Александровска, че му върнаха парите на тоя ***.

278

Анонимен

преди 4 години

До Лудостта е заразнаРазбирам, че ти се иска да има блага за всички - и респиратори и лекарства. Но не може да се проституира за блага. Всяко нещо си има цена. Клетвата на медиците не е шега. Принципът "целта оправдава средствата" води до решение само на належащия проблем, но в дългосрочен план е пагубен. Защото ако този прецедент беше одобрен, хората изобщо нямаше да могат да стигнат до желаните апарати, защото щеше да е пълно с ВИП-ове без оглед на тежестта на състоянието им. А това не е ОК.

277

Анонимен

преди 4 години

От статията да разбираме , че мутрофирмата няма да се казва вече Уолтопия и ще бъде преименувана след година - две? хаха

276

Анонимен

преди 4 години

Постъпката на Ивайло Пенчев е точно пример за зависимост.Т.е корупция,подкуп.Срамно и долно.

275

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 290Тогава питай държавата защо няма апаратура, а чака на дарители....

274

Анонимен

преди 4 години

До Лудостта е заразна"Хубаво е да помислите днес: какъв коментар ще напишете, когато Александеовска болница обяви "НЯМА ДОСТАДЪЧНО АПАРАТИ ЗА ВСИЧКИ НУЖДАЕЩТИ СЕ""__________________________________________________________________Ами точно за това други СЪВЕСТНИ хора са дали пари БЕЗУСЛОВНО и без имената им да се споменават в ефира, за да не се стига до такова положение. :)

273

Лудостта е заразна

преди 4 години

До изолиранПросто тогава би имало достатъчно апарати за всички...Или поне доста повече отколкото има днес...

272

Лудостта е заразна

преди 4 години

До baysandoДобро утро...Явно никога не си виждал дарителска кампания за малкия Иванчо, за тригодишната Марийка, за страдашия от левкемия Петърчо.Това са все дарения под условие. Парите в тях са само за лечението на Иванчо, Марийка и Петърчо. И никой лекар по свое усмотрение не може да ги похарчи за Стоянчо колкото и по-нуждаещ да е той.

271

Чича Ви

преди 4 години

285: В голяма грешка си. Това няма нищо общо с България. Тръпм искаше да дари милиарди в Германия, за да се ползва с предимство от антивируса. Недей плю родината за щяло и нещяло.

270

Анонимен

преди 4 години

Някои искат да искарат,все едно Пенчев си е дарил личните респираторни машини на болницата,а не 220х.лв с които е искал да си купи привилегия.Еми не е така.Извършил е една долна постъпка,която не му прави чест.А щом не се е извинил за нея,явно е безкрупулен новобогаташ,който се мисли за господ.Българите не обичат такива хора.Да се маха заедно с фирмата си от тука и да дарява с условия в други страни по света.

269

изолиран

преди 4 години

До Лудостта е заразнаЕ тогава вече майка ви въобще нямаше да стигне до апарат - всички щяха да са за VIP дарители. Лудостта е не просто заразна. Във вашия случай е потенциално смъртоносна.