38

Анонимен

преди 4 години

До 47Този тест за 120лв няма нищо общо с Писиар теста, който доказва вируса. Този тест е само за скрининг, не е точен и за съжаление никой не ни го подарява, а се купува от западни фирми. А и ако някой иска да се изследва за собствено успокоение и без да има показания ще си плаща.

37

Анонимен

преди 4 години

Нищо няма да спаси червените БКП лайяня български в напреднала възраст! Вирусът ще ги гътне скоро!

36

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо това Нинова трябва да го казва.Комунистка некомунистка, но тя единствена им казва това, което трябва да им е ясно на всички! Макрон каза - във военно положение е целият ЕС! КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ ЦЕЛИЯТ РЕСУРС НА ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА Е НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА КРИЗИСНИЯ ЩАБ!

35

Do Анонимен 21

преди 4 години

120 лева * 1000 теста = 120 К. Много ли са . Ами до сега за 10-15 дни с колко теста са открили тези 67 заряазени. Има няма 1000-1200 теста. Ако не се правят по 400-500 теста на ден няма да се овладее болеста в страната. И комунистите-капиталист, собственици на хотели да зеделят по 1-2 хотела за да изолират заразените без признаци на заболяването.

34

yes

преди 4 години

точно затова е извънредното положение за да важи закона еднакво за всички и за частници.Йес, абсолютно. Но Борисов ще използва извънредното за да насочи паричките ни както му е удобно без да дава отчети.Сега ще осигури всичко за шайката, и хеликоптери ще ги разнасят из цялата страна а ние ще му плащаме щото сме умници.нека е волята на тъпия матр'ял, затова ще плати скъпо, дядо боже му праща отгоре наказание дето не ще да влезе в час и слага престъпници на власт.

33

Анонимен

преди 4 години

Частната мафия е в паника

32

Анонимен

преди 4 години

ПАРИТЕ ЗА ЗДРАВЕ ВМЕСТО ЗА ***

31

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Само да ви успокоя, че предложението на Нинова е прието от управляващите и ще бъде направено.

30

Анонимен

преди 4 години

Гешефтаджиите от частните болници са пуснали *** за лъжат и мажат

29

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИЗТОЧВАНЕТО НА КАСАТА ОТ ЧАСТНИ БОЛНИЦИ Е НЕТЪРПИМО.

28

Анонимен

преди 4 години

За да сме добре, винаги трябва да слушаме комунистите....и да правим точно обратното.

27

Анонимен

преди 4 години

Източване на касата от частните болници - фейк нюз и манипулация. Има единични случаи, но в държавните са много повече. Последните месеци се показаха достатъчно примери, Хасково, Пазарджик, Света Ана и др.

26

Анонимен

преди 4 години

ПОПУЛИЗМЪТ НА БЯЛАТА ЧАСТНА МАФИЯ

25

Анонимен

преди 4 години

Популизмът на червената Мафия по време на карантина е откровен цинизъм !

24

Т

преди 4 години

След инжекциите получи постоянен спад на кръвно темп 37 и силни мускулни болкиTова също са симптоми както и втрисане За съжаление посети доста места болници рехабилитатори аптеки и магазини Виновни сигурно има Самия невролог е казал че новия вирус засяга много силно мускулите

23

bravo

преди 4 години

Само Нинова е на място в тази държава, изключително компетентни и с държавническо мислене, навремето се излъгах да гласувам за мутрата но още на 1-ия месец го разбрах колко е кух, ама на простия матр'ял дето след 10г продължава да го крепи му се пада бою да го довърши окончателно.Защо на тиквата правят тест без да има симптоми а на други наистина нуждаещи се им се отказва, да се икономисва за бащицата.

22

Анонимен

преди 4 години

АБСОЛЮТНО Е ПРАВА НИНОВА

21

ник

преди 4 години

Про БСП съм, но това е популизъм! Сега ли е момента да се обсъжда този въпрос? Какво против имат срущу частните болници? Нещо да каже и за частните училища?

20

анализатор

преди 4 години

Малко факти за ***!Че може да има и платено здравеопазване бе решено при Виденов!НЗОК е създадена да финансирадържавното и общинско здравеопазване!Всичко друго трябва да бъде на основа здравно застраховане.Сегашната система финансира мафиоти в бели престилки,точещи касата!*** що не каже защо касата финансира на профилирани тясно клиники..Може ли да каже коя оттях има бизнес план и срокове за изплащане на заеми и кой им ги е отпуснал и срещу какво

19

Анонимен

преди 4 години

В момента има неравнопоставеност, ощетяваща частните болници. Всичко си купуват сами. Държавата си подкрепя своите финансово своите. А ВМА получава пари от касата, държавния бюджет и по линия на НАТО.