296

Скептик

преди 4 години

Всъщност единствените достоверни данни за смъртността могат да дойдат от краен брой участници - круизен кораб например. На онзи кораб в Окинава болестта се обхвана 600 души. Починали 2. Все пак никой не би искал да бъде този 1/300. Сигурно е и мъчително.

295

Ани В.

преди 4 години

Трябват адекватни мерки, а не тв изяви.

294

ЛЕЛЕ

преди 4 години

ЗА ТЕЗИ, КОГАТО И ДА КАЖЕШ, ЧЕ МАЙМУНИ С ТРИЦИ НЕ СЕ ЛОВЯТ, ЩЕ Е ВЯРНО.

293

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски няма ли да стане сега здравен министър за да усвои правилно по герберски парите от ЕС.

292

МДА

преди 4 години

Тези мерки са средновековни - да се криеш и да оставиш болние на самотек, а труповете да се изгарят.

291

Анонимен

преди 4 години

Най-важното в момента е полицията да проверява всички български граждани по адресна регистрация, които близки са се завърнали от заразените страни като Италия. Също дали близките им са ходили на гости при тях.Ако има такива да се карантинират и отсраняват от работните им места временно!

290

Анонимен

преди 4 години

До 293 АнонименАмериканците не знаят но Бил Гейтс знае

289

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски, изпрати утре някой киноактриса да каже, че сте здрави с премиера слънце. Добре че хората се пазят, в това число и от подлеците

288

Анонимен

преди 4 години

АКО СА ОТПУСНАТИ ПАРИТЕ ЗА БОРБА С ВИРУСА,ДА СЕ ЗАКУПЯТ ЗАЩИТНИ СРЕДСТВАИ ДА ТРЪГНАТ МОБИЛНИ ЛАБОРАНТИ ДА ВЗИМАТ КРЪВ.ЗАЩО ДА СЕ РАЗМОТАВАТ НАГОРЕ- НАДОЛУ НАЙ -ОПАСНИТЕ ХОРА???

287

909

преди 4 години

Май призивът да се стои ще заработи, ако работи и другото. Бързи тестове, веднага да се взимат проби на съмнителните, а на болните веднага да се взима кръв, а не да висят с часове пред инфекциозните и после да се откажат и да си тръгнат.

286

Анонимен

преди 4 години

До 287От 286Да вярно писател ,обърках се с ,,пророчицата",плагиатство от него!Обаче има такъв роман описващ зараза през 2020 год.,за която няма лек и идваща от Китай!Американеца едва ли е имал някаква връзка с китайските комунисти ,но напълно е възможно да е имал с американските тайни служби или общества!

285

Анонимен

преди 4 години

Дали американците са успели да изнамерят ваксина против коронавирусът преди да го пуснат или изпуснат в Китай?

284

Анонимен

преди 4 години

Корумпирани некадърници на власт, имитиращи, че правят нещо против коронавируса. Лош късмет извадихме в България, че точно при ГЕРБ, ВМРО и НФСБ дойде коронавирусът.

283

Анонимен

преди 4 години

как и кой решава съдбвата на хората по света... за едни има за дръги не... не казвам, че не е нормално...и че винаги най вероятно си е било така, ама сега се набива на очи вече...

282

Анонимен

преди 4 години

защо няма маски никъде ?защо нямаме COVID-19 IgM/IgG Rapid Test, т.е. бързи тестове ?никога няма да стигнем американците, никога.

281

Анонимен

преди 4 години

https://trafficnews.bg/obshtestvo/raztarsvashta-izpoved-balgarka-italiia-vas-nevernitsi-172221/*** стоите си по къщите . Това не е просто грип.

280

до 286

преди 4 години

Дийн Кунтц е американски писател!

279

Анонимен

преди 4 години

До 283Стига с комунисти и китайци!Италиански журналисти припомниха ,че някаква жена-медиум била предсказала през 90те тази заразата през 2020 год.Само,че журналистите се поразровили и открили ,че американска писателка Дийн Кунтц издава през1981 год.научно фантастична книга как светът ,ще се зарази с биологично оръжие подобно на пневмония за което няма лек, то ще се казвало ...Ухан-400 и ще се появи в Китай през 2020год!Не надейно ще изчезне и ненадейно ще се появи след 10г.Това е ЦРУ!

278

f

преди 4 години

Забранете на гугъла да влиза в България! Краде ужасно много!!!Краде логиката на търсене, оставяйки добрите бг логисти без работа, не е спрял да преснима книги и учебници, и скайпът е собственост на гугъл, така че и съдържанието на чатовете крадат! Нападнете гугъла, възвеличаващ сащ и разни богаташчета чрез кражба!

277

Анонимен

преди 4 години

значи да разбирраме че са поне 500