13

Антинацист

преди 4 години

И днес има подобни на нацистите зверове - например ГЛАВНИЯТ МАРОДЕР НА БЪЛГАРИЯ наречен Стоян Мавродиев. Тоя трябва или да го обесят за ташаците, или да гние в затвора до живот.Не съм фен на ББ, но този път улучи в 10-ката.

12

Анонимен

преди 4 години

Абе хора недейте така.Един уродлив човек и инвалид с психични отклонения тежък наркоман на хероин,амфети и *** кара едни милиони бели хора да нападнат други милиони бели хора.Хитлер.Той самият никога не е участвал в битка но проклина страхливите си според него войници.Ще дам пример с един вид танкове -Тигър. Доста често екипажът на такъв танк е губил животът си защото са му свършвали снарядите.Според Хитлер е трябвало да излязат от машината и с нож да нападне танковете на противникът с... нож.

11

Анонимен

преди 4 години

С какво тази статия ни обогатява?

10

Щерю

преди 4 години

Зловещо - от кожите на хора като нас...

9

Анонимен

преди 4 години

То и тук ни съдират кожите ежедневно. Ама от мен - само пърхут събират сегашните....

8

Martin Bormann

преди 4 години

Разбрали са, че корицата е от човешка кожа ама как разбраха, че е правена от кожа на човек точно от еди кой си лагер е друга тема....

7

Анонимен

преди 4 години

До МАНИПУЛАЦИЯУмните бели германски мъже ги видяхме какво представляват - измръзнаха при Сталинград, а после бягаха чак до Берлин и се самоубиваха масово. Посрaни гейове, които са смели само срещу жени, деца или старци.

6

Анонимен

преди 4 години

На война се отговаря с война, не с 'как посмя да ме удариш, и аз съм човек'.Второто е липса на кураж, а 'добрите и разумни хора' с техните филисофии на доброто (християнство, дрнойрация), са деге нерати.

5

Анонимен

преди 4 години

Може да са одрали мъртвец защо винаги казват живи хора са драли?Ми те и руснаците са ги драли живи в Афганистан,ами в Китай продължават да дерат живи животни защото така било по-евтино..Поради тая причина не ползвам нищо кожено.Жал ми е.

4

ivailo

преди 4 години

Садисти има и сега колкото искаш, например управляващите в България... Така че, няма нищо впечатляващо в статийката .

3

Анонимен

преди 4 години

Изследване на кожа се прави с анализ на генетичен материал, не с душене и други подобни глупости. "Установяването" за което се говори не се споменава как е осъществено, независимо че последващите изводи са доста злокобни. Човек би помислил, че това би бил централен елемент от информацията, но не е, по някаква причина.

2

Анонимен

преди 4 години

САЩ спасяват повечето нацистки престъпници - такива пред които тази мъpла (обикновен надзирател в Аушвиц) бледнее. Безброй нацисти работят за ЦРУ срещу СССР по време на студената война. Говедаро-демократични ценности.

1

Анонимен

преди 4 години

"безспорно доказателство за престъпление срещу човечеството"Не, просто във война има победени и... победители.Никой не иска да бъде победен, затова е измислена демокрацията, където всички се обичаме и никой не краде от другия.Безгрешна система.