95

gogo

преди 4 години

През втората световна война англичаните бомбардираха София и пускаха от самолети играчки с бомби за да осакатяват децата ни. Моят учител по шах беше без око и с повредени пръсти на ръката от английските играчки. Сега същите англичани сеят зараза в страната ни. Кой и защо ги е пуснал тези диваци???

94

Анонимен

преди 4 години

Сега е моментът да мислим, дори имаме достатъчно свободно време за това.Защо не чувам за ЕС помощ за Италия?Например немски лекари да идат в Италия тъй като Германия явно се справя добре?За каква солидарност иде реч?!Сега е моментът да проумеем, че ни трябва балансирано стопанство, което да осигури суверенитет на държавата.Туризмът е за глезльовци, храната е за всички.Туризъм или храна?!

93

Анонимен

преди 4 години

Сега ще стане така легла за ънгличани и мигранти ще има,а българоте да го д.

92

Шматков

преди 4 години

Дис бритиш хомосекшуъл броук дъ гейм.

91

Анонимен

преди 4 години

Тази зараза не е тръгнала от Ухан, защото трябват поне 6 месеца за да стане пандемия.Много ме е яд на управляващите света, защото симулацията на коронавирус-пандемия през октомври м.г. на Института Хопкинс е направена след като въпросните вече са знаели за предстоящата пандемия.Ухан е пострадал заради Световните спортни игри на военни състояли се през октомври 2019г. в Ухан.Най-вероятно симулантите имат ваксина за Световното правителство.На американците целият живот им е симулация.

90

Анонимен

преди 4 години

Пъхайте го в един бидон и пращайте обратно този наглосаксонски господин

89

Анонимен

преди 4 години

важното е да са отворени границитеи Бойко да внася още вирусичумата герб

88

Ф16

преди 4 години

Алоо, разБойко какво стана с маските от Ердоган, кога ще пристигнат най после?????Или това беше поредната лъжа която накара да каже Ердоган, за да успокои хората!В аптеките няма маски, в магазините продавачките нямат маски какво става!????

87

Анонимен

преди 4 години

Горещо препоръчвам лекциите (в тубата) на Тимен Тимев!!!Научно обяснение на духовните парадигми!Първо вижте за какво става на въпрос и след това ми слагайте минуси!

86

Анонимен

преди 4 години

Хората ще го оценят Барба *** на изборите другата година.Толкова хора подложи на риск заради бездействието си, че нямам думи...Докато ходеше да раздава пари за стадиончета и да се снима по кошии, остави лекарите ни без облекла , хората без маски и на всичкото отгоре, не прави нищо

85

Анонимен

преди 4 години

Горещо препоръчвам лекциите (в тубата) на Тимен Тимев!!!Научно обяснение на духовните парадигми!

84

Анонимен

преди 4 години

Половин час затворени в кабиката на лифта - 6(а може да поеме и 8) души на 3 кв.м ,един да е болен и всички са готови !

83

Анонимен

преди 4 години

Не е важно колко са заразените, а колко са в тежко състояние. Германия буди възхищение:голям обхват на изследвани, малка смъртност.

82

Анонимен

преди 4 години

Калинките на управлението тръбяха как сме запасени ,подготвени ,материали ,планове тинтиро минтири.Не че нямаха време.Сега ще изпапкат и парите без правил о разпределение и чао.Що не си спряха заплатите депутутките и министрите,а обикновенните хора ще карат сега на мускули и въздух

81

Анонимен

преди 4 години

Повечето богати англичани ще предоставят своите хотели и имоти да се позват като лазарети в случай на още по-висока пандемия! Българските "родолюбиви" хотелиери дали ще ги последват??? Питам ей така "запек"!

80

Анонимен

преди 4 години

От уиз еъ р пускат мейли че взели всички мерки и въздухът в самолета бил като в операционна,така че хората спокойно да пътуват.

79

Анонимен

преди 4 години

Дори Сърбия затвори границите и защитава гражданите си а Боко се скатава в Банкя.Трбва само тировете да минават , а ние остяваме хиляди чужденци да кацат всеки ден в София Позор са гербавите

78

Анонимен

преди 4 години

В Ухан при шестия обявен официялно случай градът е бил запечатан !!!Сами трябва да си направим изводите ...., защото няма кой друг...Българи

77

ТТТТТ

преди 4 години

Вчера оназиУрсула Фон Дер Лайен каза, че границите на ЕС ще останат отворени в ЕС! Значи Бойко Шушумигов няма да посмее да затвори границата независимо какво се случва с нас, докато не му разрешат!

76

дам

преди 4 години

УжасЗаради Барба *** , че не затвори хотелите и границите , ще пламне цялата страна