468

ИТИ

преди 4 години

Ковчега джобове няма. WC хартия днеска напазарувахте ли?

467

Delyan

преди 4 години

Броя на болните в Италия е в пъти повече .И тука не се правят тестове на всички и има много болни без симптоми затова смъртноста е голяма накрая

466

логик

преди 4 години

Елементарната логика казва, че предвид инкубационния период на заболяването, днешните мерки ще дадат, евентуално, резултат след една седмица.Ако ще утре да регистрират 1000 нови случая, това не значи, че мерките не работят... В най-добрия случай значи, че е трябвало тия мерки да се въведат преди седмица.

465

Анонимен

преди 4 години

Логично ли е част от бизнеса да има забрана да работи , а НАП да работи и да им събира данъци ? Къде е данъчната ваканция ?

464

Щирлиц

преди 4 години

Сега ще има ръст от 10% на икономиката ни,...ъъъ..исках да кажа..на спекулата.

463

Анонимен

преди 4 години

Не ми дреме ни за краварите, ни за ушанките, ами гледам само нас да се оправим някак си. Стига с тази пропаганда *** мрьсни!

462

Тим

преди 4 години

Германия затвори някой от границите със съседни държави където има заболели също и там започнаха да взимат англичаните са извън Европа там положението също като почти Италия и Испания просто англичаните ги страх да не се срине здравната система защото имат проблеми с нея с месеци чакат за болница или зъболекар

461

Анонимен

преди 4 години

При петрол шистовата индустрия в САЩ загива...а цела Русия вече умря. Рублата е 2 ст., спряха кастингите за двойници на Путин. Него са го отевали в бункера под Кремъл, 3-ти ден гладува, спряха му интернета.

460

Анонимен

преди 4 години

В западна Европа няма спекулация в цените, там бизнеса не работи за печалби, ами за да задоволява нуждите на хората и да дава високи заплати на работниците.

459

Дребен работар

преди 4 години

Ако наистина не все вземат адекватни мерки, ще има гладни бунтове и никаква карантина няма да ги спре!

458

Анонимен

преди 4 години

"Лошо е да сънуваш кошмари, но още по-лошо е, ако станат реалност."Фраза от филм на ужасите, за зомбита беше си спомням, много отдавна.

457

Анонимен

преди 4 години

При цени на петрола на нива 30 долара шистовата индустрия в САЩ загива. И не само шистовата индустрия, ами и банките, които са им дали милиарди кредити защото производството на шистов газ в скъпо. Затова сега ще купуваме за милиарди още модернизирани 50 годишни американски оръжия, а пари за здравеопазване разбира се няма да има, защото здравеопазването е бизнес и държавата и хората трябда са имат пари да осигуряват печалби на този бизнес.

456

Тим

преди 4 години

Нашия спекулантски бизнес много ревлив я да сте в Западна Европа и да си правите спекула с цените по магазини аптеки и други да видим да ли ще работите до живот няма да помиришете бизнес

455

Анонимен

преди 4 години

Защо Англия и Германия не взимат такива строги мерки, има нещо гнило в цялата тази работа, но се крия яко. В Англия на хора с леки симптоми не се правят тестове, съветват се да си останат вкъщи, да не ходят в лекарските кабинети и на работа.

454

Анонимен

преди 4 години

Мъжки или женски извънземни. Соцджендър кат Васко Найденов ли си, ненаситен кат Сашка Васева ли си, хищник кат Митьо Пищова ли си

453

Тодор Живков

преди 4 години

Най-лесно да забраняваш на хората какво да правят, но така ги унищожаваш и то с хиляди. Да помислим за една фризьорка, която на практика живее ден за ден от това. Или баначарника или малък магазин за услуги. Такива са много. Те може би ще издържат 2-3 седмици. а след това? Примерно, да се помисли да бъдат освобедени фирмите с под 20 души персонал от плащане на тока, на осигуровки. Временно тези хора да се запишат като безработни, за да получават помощи и да могат да преживеят.

452

Анонимен

преди 4 години

Верно е, че вируса яко ке ни маризи. *** поне само с разбит нос да се отървем дано.

451

Тодор Живков

преди 4 години

Мерките са безкрайно закъснели. Няма как да дадат резултат за 1 ден. Цял месец Борисов се подиграваше на вируса, на медицинските сестри. Хора на отговорни постове казваха, че тук няма да има вирус. Елементарни мерки не се взеха. Сега хората са ви виновни.

450

Анонимен

преди 4 години

Ко..? Не..! Вий са уляхте ве... Не можете да си представите колко много искам в този труден момент да бъда отвлечен от извънземни.

449

5555

преди 4 години

До Анонимен 473 Знам , че пишеш за да се дразниш , ама от мен да мине порови се в нета , да видиш какви мерки предприемат италия , САЩ / колкото и да не им харесвам политиците / и други държави в криза .