166

Анонимен

преди 4 години

Номер 180 с бедните при коронавирус става същото и като с богатите. Хората са тленни.

165

Анонимен

преди 4 години

То не е въпроса човек да си закупи апарата, в някои случаи пациентите са упоени. Това се случва в реанимация, няма как да се случи извън болница.

164

Жалко за човека...

преди 4 години

...нека почива в мир!

163

Валентин Тодоров

преди 4 години

Най-голямата грешка която се прави,е че се бърка броя на заразените с вируса с тези развили симптомите и сами поискали тестване.Не повече от 5 до 8% от заразените се разболяват.Затова числата от типа 140 000 заразени в целия свят отчитат предимно болните.Заразените са милиони и търсенето на "първи носител" е тотална загуба на ресурси.

162

Анонимен

преди 4 години

До Валентин ТодоровЕкс-пертът Тодоров вече оповести Истината. Моля темата да се закрие, а България да се унищожи. Цялата, с изключение на вилата на екс-перт Тодоров и животинките в свинарника му.Успех в начинанието ;)

161

До 180

преди 4 години

Защо с бедните ? Ред за онзи свят няма . Можеш да си купиш апарат за обдишване но не и лекар . Да не мислиш че ако има негов близък който се нуждае от апарата ще предпочете парите . Да бе ! Позна !

160

Валентин Тодоров

преди 4 години

Това се само началото.Мерките се диктуват на напълно невежи политици и чиновници от епидемиолози и подхождат за епидемия от антракс,а не за грип.Със сигурност може да се твърди,че между 6 до 10 % от хората вече са заразени,но ще минат две или три седмици преди да развият симптомите.След това ще има още месец в които епидемията ще стигне своя пик и ще почне да отслабва.В края ще имаме над милион заразени,15-30 хиляди разболели се и между 5 до 8000 починали,каквото и да направят политиците.

159

Оптимист

преди 4 години

Решението на проблема с коронавируса не е далеч. Като се постопли времето, както казвали дедите ни "като се хванем за зеленото" и ни опече яко слънцето тоя гаден *** ще си иде.

158

Анонимен

преди 4 години

Вчера почина съседа ми милионер.Не пушеше, не пиеше, по жени не ходеше, но големите пари не го спасиха от рака.Напаравете извод, какво става с бедните при коронавируса.

157

Влади

преди 4 години

Сигурен съм, че тези дето сега плюят правителството и мерките, вчера са висели по опашкити за боб, захар и брашно. Просто са от онези 80% електорат на БСП и Кюстендилската слива, дето Иво Христов си ги определи като..., те си го знаят. Тъй де, комунистите си знаят електората, троловете също са от тях.Хубавото е, че умрелите са братчеди, да можеше вирусът да поразява само тях..

156

До 177

преди 4 години

Така е и в Бургас

155

Майна

преди 4 години

В Пловдив всичко е по главната 20 градуса е, на никой не му пука и всичко си работи!

154

Скептик

преди 4 години

То само от катастрофи през това време има 5 жертви. Айде къш.

153

1

преди 4 години

Докато не започнат умиращи да падат по улиците, българинО нЕма да повЕрва!!!

152

Тонката

преди 4 години

До ФактЛЪЖА!:):):):)Като на Госпожа Лъжа лъжите:):):):)БСП е партията на пенсионерите и всеки го знае:):):):):)

151

Неа до 169

преди 4 години

О аз мислих ,че по селата ще е най - добре . Сега разбирам ,че там в момента има много деца . А и Габрово не е кой знае какъв град ... Как успяха да се натресат така . Казват ,че чистия въздух убива вируса . Варианта май е планината ...

150

Анонимен

преди 4 години

Лекаите даже ходят със специални костюми,труповете на заразените стоят в специални камери часове,тези долу маските не пазели. Върви без маска при някой болен в болницита и ни докажи,че няма да го лепнеш. Разпространява се с ръцете . носа,очите, устните ако се пипнеш, стои по стоките,предметите,брави,бутони 9 часа,а във въздуха също ,но забравих колко време,значи трябват и маски. Тези на круизния кораб дишаха от една вентиационна система и много се разболяха ,значи имаме и въздушно капков път

149

Неа до 167

преди 4 години

Може и така да е . Аз си купих маски защото институциите изискват да влизаш с маска . Ако съм болна няма да се втурна навън. Както и да е . Гледам че пишете че от месец няма маски , а аз си купих онзи ден . С ръкавиците обаче не знам как стоят нещата

148

Тонката

преди 4 години

Преди време Бойко беше обещал да свие електората на БСП до 200 000 човека:):):):)Ако не той друг ще го направи:):):):)

147

gf hf mf :>

преди 4 години

До Неа,Дано господ наистина да е българин, защото не е тайна, че сме болна нация, и има много хора с хронични заболявания, както и такива с редки. Идеални сме за една пандемия от такъв тип вирус дето се вика.Може би ни спасява факта, че негативната тенденция да сме една от най-изчезващите нации, всъщност да ни помага, защото има обезлюдени райони, както и малък на брой население на територията. Веднъж нещо негативно, всъщност да помогне на клета майка България... :)