23

Анонимен

преди 4 години

до БатманЩе яде друг път един месец! Един ден ще е на леща, един ден ще е на боб, един ден на ориз и като му втръсне след 3-я ден ще търси зелените салатки с някоя пържола + някое винце и пак ще трябва да ходи до магазина Ганьото.

22

Анонимен

преди 4 години

А плюете големите чужди вериги супермаркети, ама ся сичкото *** там един въз друг.

21

Анонимен

преди 4 години

Храна има, ама на цени като маските.

20

Анонимен

преди 4 години

до 20 Паста от Италия? Не, мерсаж!

19

Анонимен

преди 4 години

И то каква храна! Мляко, кайма, карантии, пържоли.... Все неща де се развалят за 3 часа, ако няма "хлсдно".Паста и картофи! Реал о първото трае с години, а второто всъщност е много добър источник н всички йта и и вирее лесно, ако се наложи така да се оцелява. И пастата не а да свърши скоро, нит картофите! Ам ююююрруууул - 20 кила месо за 68 кила момченце и приятелката му, дето се оплаква, че 1.2 кола лаптоп не може да го носи в чантата...

18

Анонимен

преди 4 години

Проооост бай ***...запасявай сееее...Алеко Константинов ви го е казал навремето..."Ей, цял самун ляб изядам"

17

Анонимен

преди 4 години

Не знам за храна, но с тоалетна хартия се запасяват масово.

16

Анонимен

преди 4 години

Идеята в запасяването е да НЕ се ходи всеки ден до магазина,за да се избегне евентуално заразяване.

15

Анонимен

преди 4 години

масовият българин живее за да яде. Сега му е паднало да иде и да напазарува до капачката. Не му разваляйте кефа да се презапаси в евтини храни.

14

българин

преди 4 години

За сетен път българина доказваЧе е голям *** и страхливец!!!! Овче стадо!

13

Анонимен

преди 4 години

до 10 Че това храна ли е консервите, бе? И къде си видял народа да пълни количките в магазините с боб, леща, ориз, спагети...освен да видиш по един два пакета от тия продукти в количка??? А с олио захар, кафе, сол не можеш да се храниш всеки случай.

12

Спокойна

преди 4 години

Лидл в кв. Гоце Делчев е ошушкан! Рафтовете на тоалетната хартия, макароните, консервите, месото, дори кисело мляко няма. Всички каси работеха с по 20 човека на всяка. Минах уж да си взема биричка и фъстъчки - ами благодаря - тоя панаир неземен си го спестих!Прочети още на: https://dnes.bg/stranata/2020/03/13/mvr-shte-pazi-hranitelnite-magazini-aptekite-i-drogeriite.442097#comment-newest

11

Живял-видял

преди 4 години

Племето на Барбас Ганьос ще провери дали това е вярно! То ще се юрне към магазините за да изкупи и това, което не му трябва!

10

Аз

преди 4 години

Вярвам в подготовката , тя прави нещата да се случват. Успяват подготвените!Ако ще и папата да ми каже не си купувай 10 кила боб ...

9

Анонимен

преди 4 години

Боб, леща, ориз, спагети се не разваля. Консерви също - скумрия, пастет, грах, царевица, зелен боб. Брашно, олио, захар, сол, кафе, бира. Като се опразнят магазините какво ще ядете, а?

8

Анонимен

преди 4 години

Не се наядохте вееее....пълнят количките и след една седмица храната в хладилника на 20 % се изхвърля. Аз взимам прилична заплата , но като знам кой хранителен продукт колко издържа в хладилника без да се развали и си правя сметката, а не че нямам пари за прилична храна. Една филийка не изхвърлям.Грехота е да се изхвърля храна!

7

Анонимен

преди 4 години

*** народ. Какъв е рационалът за презапасяване? Оюевидно е, че веригите могат да поддържат количества, които да отговарят на търсенето. нищо няма да свърши - напротив, ще има повече, яото много хора (не дай си Боже) вероятно ще починат.

6

Анонимен

преди 4 години

До 4Буквални няма нито един случай на заразен, който да е бил там. Ако има, ще се чуе до два дена, но едва ли.

5

Анонимен

преди 4 години

Видях бистър с две торби авокадо и целина...Едното е гавра с храната, другото има по-малко калории отколкото има в речна вода с планктон в нея,.... Ама нарамел 6 пакета с по 20 ролки тоалетна хартия.... З ако ти е толкова уе! Ха нямал ко да ядеш! Па и ако за 15 дена ти требват 120 рола, то си си за лекр и без Covid-19

4

Анонимен

преди 4 години

Ето го резултата от безопасния патриотичен тур до връх Шипка на резидент румен радев ветото!Доказа се като ***, отговорен за облъчването с коронавирус на хиляди българи!ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ!СЪД!ЗАТВОР!