240

Анонимен

преди 4 години

О9 - маските по 40 лева вече!

239

До 250

преди 4 години

Акушерните звена към болниците ще работят

238

Анонимен

преди 4 години

Гледам долу спорите за онлайн плащането- абсолютно всичко плащам онлайн- данъци, сметки, ГО, каско, вноски по лизинги- абсолютно всичко. Никога през живота си не съм имал проблем с такова плащане. Разбира се, че може плащането да стане автоматично без никакъв интернет и оторизация- с 1 клик. Вижда се колко неук и пpoст е народът- ще се реди сметки да плаща. Боже господи, леля ми е на 78 и плаща битовите си сметки през мобилния телефон и онлайн банкирането си. Като сте неграмотни, ще страдате.

237

Анонимен

преди 4 години

Артистите с големите привилегии - аут, учители, журналисти, политици и т.н. A артистите с привилегии, че и учителите, че и журналистите....Политиците е друга рабита. Дори и в постапокалиптична България, ще и ме нужда от учители, ще е добре да има и тогава журналисти и артисти....

236

Абе

преди 4 години

Който е на държавна хранилка ще си получава парите и ще си кюта, уж че работи нещо от вкъщи, но реалната икономика и работниците в частния сектор УМИРАТ !!!!!!!

235

До 245

преди 4 години

Същото 100%-това извънредно положение с абсолютно същите ограничения има въведено за месец в Чехия, Словакия, Естония, Дания и Белгия но от вчера. Никак на е странно. Когато пламна една провинция в Китай останалите въведоха еднакви мерки и ги разхлабиха по рано. Ако сравним всяко държава в ЕС със една провинция на Китай изглежда същото това което става и е от медицинска гл точка правилно. Признавам за бизнеса а хората ще е тежко но здравето преди всичко

234

Анонимен

преди 4 години

Преди няколко години в София се говореше за глоби от 1000 лв. за ровене в уличните контейнери за смет и разпиляване на тяхното съдържание. Моментът за спиране на разнасянето на заразите е настъпил.

233

Анонимен

преди 4 години

До 251Повечето банки предлагат подобен вид разплащане. Аз преди ходи и си ги направих и честно казано, рядко проверявам, колко съм платил изобщо...

232

Ахахахах

преди 4 години

Това човешката простотия граници няма. Казваш им че да сецнеш някакъв вирус да си седят вкъщи Да си мият ръщете и да не се струпват и че има храни и кво ли не за 15 млн души за 5 години и стокообмена продъшжава и също Българина не ходи да яде на заведение и не ходи на бар с 5 човека ама ходи да се запасява за до другия вторник на опашка с 105 човека По няколко чаза да не се зарази от други хора :Д Хора мислете- *** сте. Ходете на работа до магазина и аптеката и си стоите вкъщи повече тва е.

231

Шамана

преди 4 години

Хора! Не разбирате ли че с живота който водехте досега е свършено! Спортистите с големите заплати - аут. Артистите с големите привилегии - аут, учители, журналисти, политици и т.н. и т.н. Този вирус ще създаде параноя между хората и те ще се избягват панически! Масово ще започнат да се връщат по селата за да обработват земята за храна.

230

Анонимен

преди 4 години

До alooИнфлация е или по-точно черноборсаджийство,такова черноборсаджийство е имало и през ВСВ в България.На дефицитните стоки и храна се увеличават цените или стоките изчезват

229

до243

преди 4 години

веднъж си платих данъка за колата отлайн, после ми казаха че не е платен, не ми признаха онлайн плащането и трябваше отново да го платя - от тогава съм се зарекъл - онлайн плащане в България никога повече. Иначе, при поръчки от чужбина - винаги онлайн!

228

Анонимен

преди 4 години

До 233Ти га спре това, не а има сметки з а плащане....

227

...

преди 4 години

До до 234Елементарно казваш. А знаеш ли че никой няма право, да взема пари от сметката ти? Единствено банката, на която дължиш вноска по кредит. Само и единствено тя може да взема пари от сметката ти. И не всичките а точно толкова, колкото да покрие вноската ти. Автоматично никой няма да плати на енергото, на доставчика ти на нет и телевизия, на телефонния ти оператор. Елементарно викаш, а? Ще теглиш от каса. И ще плащаш на каса. НА ОПАШКАТА, хайде. Следващия моля.

226

Koko

преди 4 години

Какво правим с ражданията, ако предстоят ?

225

ИКОНОМИЧЕСКИ ВИРУС!

преди 4 години

Този вирус е насочен срещу работници, пенсионери, инвалиди!!! Целите на вируса са да вкарат държавите в многомилиардни дългове заради бизнесмените, на които трябва да плащат солидни обезщетения!!! Ппц държавата не е виновна за вируса и не е длъжна да компенсира загубите на бизнесмените, защото не сме комунизъм и бизнесмените ТРЯБВА ДА ИМАТ БИЗНЕС ЗАСТРАХОВКА И КАСИЧКА ЗА ЧЕРНИ ДНИ, които да им помагат в такива ситуации, а не държавата!!! Обаче всичко е планувано, за да бъдат източени държавите!!! Бизнесмените служат на политическата мафия като наемни убийци срещу държавата. Чрез бизнесмените в

224

Анонимен

преди 4 години

Цирка на мутрата Борисов е пълен въвежда извънредно положение *** границите ни остават отворени .целия този спектакъл се прави Шайката да вземе после едни пари които МВФ и ЕС отпускат за борбата с коронавируса.

223

Анонимен

преди 4 години

Ако се заговори за одържавявсне, ще правя кат дедо. Пали всичко, насилява земите и толкова. Осоле почва да ги гърми. Свалил еидн, ра ил втори, ама го гръмнали! Поне е заминал със стил!

222

Ужасите

преди 4 години

Всъщност такъв вирус не съществува... Всичко е измислено от "чичо евреин" с цел да се предизвика световна финансова криза, после под такъв предлог ще започнат да се намаляват заплати и т.н.

221

Ром"с

преди 4 години

Не мога да разбера ,защо днес се взе таквоз решение -държавата да е в извънаредно положение!Преди два дена всички говереха ,че няма страшно ,твоа е е дин грип ...седете си вкъщи и се лекувайте сами...без паника ... и за 48 часа се обърнаха на 180 градуса -защо ? Имам два варианта ,единият е ,че са криели действителните числа или пък Бойко играее някаква популистически игри . Но не може за 48 часа таквиз кардинални мерки да се приемат0това не е война е ...А вие как мислите ?