80

Шапочка

преди 4 години

Аз вярвам на Слави Трифонов и на Румен Радев. Знам че коронавируса има две разновидности и че не е опасен. Борисов само всява паника.

79

Анонимен

преди 4 години

Не трябва да се ходи на работа цял месец ли? От глад,на тъмно и студено ли ще умрем,или от вируса? Хората нямат спестявания за такива моменти.

78

Анонимен

преди 4 години

Резидентът трябва да е първи, затова че не наруши препоруките на Щаба и отиде да маха пръсти на Шипка. По-добре ще е щабът да го вкара, отколкото Гешев

77

До 56

преди 4 години

"Заразените в България вече са 49 (официално подадените от БГ властите). Следете сайта на СЗО..."Моля те, пусни линк. Защото не го намирам в сайта на World Health Organization. Дори на картата не са си актуалиизирали информацията - само 7 заразени.

76

Дръндер

преди 4 години

Чета и се смея през сълзи! В България и извънредна ситуация не можем да обявим правилно!

75

Ф.С.В.

преди 4 години

Българският народ е изправен пред поредното си ГОЛЯМО ИЗПИТАНИЕ! Слабо Правителство съставено от Некъдърници- Празна хазна -частни болници отказващи да се включат в изпитанието -Лекари страхливци които ще избягат- Липса на лекарства и няй вероятно и на храни -Банки несолидарни със ситуацията за намаляне на лихвите- Крах за пенсионната система -пенсии под въпрос -НОИ пред фалит и накрая питам АЗ -защо не откажете самолетите и не върнете поне 1 милиард долара -неустойката САЩ да си я вземе-УДЖАС!

74

Дошло е време

преди 4 години

Целият български народ да се поклони на г-н Борисов и да му се извини за недоверието и подигравките с които го удостояваше.И да каже с ръка на сърцето:Вожде!Към светли бъднини води ни!

73

ВЗЕМЕТЕ МУ ДУМАТА

преди 4 години

ХВАЛБИ,МУТРЕНСКО ДУДНЕНЕ И НИЩО ПО СЪЩЕСТВО. ДА СЕ ИЗКАЗВА СЛЕД ПРОФЕСОР С НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛНОТО СИ ГОВОРЕНЕ Е ПРОСТО УБИЙСТВЕНО ЗА ПРОСТИЯ МУТРАГЕН. ОЩЕ ПОВЕЧЕ КАКВО НИ КАЗА:ГОВОРИХ С ТОЯ, ГОВОРИХ С ОНЯ, ВЪВЕДОХМЕ МЕРКИТЕ ПРЕДИ ЕДИ КОЯ СИ ДЪРЖАВА,ПАК ПЪЧЕНЕ И ПРАЗНОСЛОВИЕ НА МУТРАТА.ТОЯ НАИСТИНА ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ РАЗБРА КАКВИ СА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ПРЕМИЕРА, ОСВЕН БЕЗКОНТРОЛНО ДА КРАДЕ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ И ДА СЕ БЛЕЩИ ПО МЕДИИТЕ. ЧУДОВИЩНО БЕЗХАБЕРИЕ!СКРИЙТЕ ГО ТОЯ МИСИР.ВЗЕМЕТЕ МУ ДУМАТА!

72

Електра

преди 4 години

Да му мисли импексовата БСПдирастия , която е най податлива на заразяване. Иначе народа издържа Кому вируса, Лукановата и Видиновата зима, издържа на тройната коалиция на СС Момата, Царя и Чалмата, издържа и К***уня и Импексовата ***, ще издържи и тоя скапан черве

71

Bozo

преди 4 години

Абе хора, не ви ли безпокои факта, че е открита вид Хламидия на дълбочина почти 2 километра в сев. ледовит океан, която не би трябвало да е там. То океана хвана венерическа болест от мъка по българските антикомунистически вопли, стонове и страдания. Съчувствайте на българските антикомунисти, по изтерзани от останалите антикомунисти.

70

Анонимен

преди 4 години

Мигрантите ще ги трепем с новите F-16. Те са оборудвани с камери за нощно виждане, които мерят и телесната температура от 2 км. Радев и това не можа да предвиди...

69

НОМЕР2

преди 4 години

Колко е лошо *** да те управлява!

68

Ф.С.В.

преди 4 години

До преди седмица казаха за медицинските сестри че са терористки - а сега от трибуната на НС -Благодарим ВИ !! Вие сте всичко за НАС ---хахахахахах политическо двуличие и цинизъм -Ами сега лекарите които ВИЕ ще задължите да лекуват болни -ДАЛИ НЯМА ДА ИЗБЯГАТ ??? АЗ СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ЩЕ ИЗБЯГАТ В ЧУЖБИНА ЗАЩОТО ТЕ СА ЕДНИ ПЕЧАЛБАРИ И НИЩО ПОВЕЧЕ!!

67

Анонимен

преди 4 години

Затворите отдавна са готови за такива случаи. Имат си изолатори.

66

roni

преди 4 години

Къде е зеления чорап? За него събитията в парламента не са ли важни? Кротнал се е сигурно на чисто в президентския бункер.

65

Анонимен

преди 4 години

Какъв затвор, коронавирус няма в България. Питайте Радеф-шипката.

64

Анонимен

преди 4 години

Те китайците построиха болници, а ние май трябва затвори да строим....

63

Sata N

преди 4 години

Какво точно съсипва коронавирусът?12-13 болни от грип, един умрял от старост...Пълен булшит. Като че ли досега не е имало ОВИ.

62

Анонимен

преди 4 години

Можеше повече, но ПО-ДОБРЕ ОТ НИЩО. В Израел е 7 години. Направете го 1 година ама да ги сложат в килия с убийците и социопатите!

61

Бай Хой

преди 4 години

Емигранти още ще приемат ли в ЕС? Дотук беше. Сега ЕС няма да има пари за оръжия и простотии. НАТО все натискаше за увеличение за разходи за отбрана. Дано тази напаст вразуми хората най накрая. И да осъзнаят че оръжията са безсилни пред такива зарази. Тия милиарди за оръжия можеше да се дават за медицина и наука. Сега САЩ и всички други да си ядат самолетоносачите, подводниците и ядрените бомби. Сега щат не щат ще се изтеглят с гюбеци от Афганистан, Ирак, Сирия и тн. А смешното е че въпреки това зло, войните и атентатите си продължават. Тази гавра с природата, мръсният въздух, затоплянето, ет