149

Различни светове ...

преди 4 години

Хората в нормалния свят мислят и говорят за полети до Марс...В Русия Путин се опитва да ограничи пиенето на лосион и антифриз със закони ...Различни светове ...

148

Te

преди 4 години

и като валяха радиоактивните дъждове пак си ходеха така, и го даваха по телевизора

147

Анонимен

преди 4 години

Блатная най спинозната клоака.

146

Анонимен

преди 4 години

До 179 АнонименТой се е дрогирал срещу коронавируса. Така са ги инструктирали от "америка за българия"

145

Анонимен

преди 4 години

"Говори се за над 1600 жертви, заразените си ги смятайте в 6 цифри."-----------------------------------------Говорят такива като теб. Езикът няма кости и плямпа ли плямпа.Виж картинката. В цяла Русия хората свободно ходят по улиците без маски.

144

Зозо

преди 4 години

Новата болница с 500 легла ще бъде готова "в близко бъдеще", съобщи заместник-кметът на Москва Анастасия Ракова.Уаахахааааа, то това като новата Волга и анимационната ракета.

143

Анонимен

преди 4 години

"И ние плюем над тоя закона и Бойко Борисов ще управлява до живот."----------------------------------------------------Твоя воля. Ако решиш, можеш да го настаниш и в спалнята си. Между теб и жена ти. До живот. Но не казвай "ние". Пиши от свое име, защото "вкус другар няма".

142

Зозо

преди 4 години

Типично по комунистически в Рашата крият броя на жертвите от коронавируса, а нещата са страшни. Вчера Аятолах Путин затворил границата с Беларус без обяснения. Говори се за над 1600 жертви, заразените си ги смятайте в 6 цифри.

141

Анонимен

преди 4 години

Е , ако не е на власт ще отиде в затвора. Жизнено важно е да е на власт.

140

калпав социопат

преди 4 години

после да го балсамирате да ходят нашите да се кланят на мумията....решетников ги е зомбирал здраво, ще стане голяма навалица.

139

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"На 22.04. Русия ще утвърди приоритет на своето право над международното.Руският народ плюe на твоя закон."И ние плюем над тоя закона и Бойко Борисов ще управлява като Путеka до живот. Приемете го дрогаре. А и коронавируса ви избива вече

138

Анонимен

преди 4 години

ако руснаците искат ще остане и до 90, това е положението

137

Анонимен

преди 4 години

"Путин може и да е космически лидер, президент на цялата Вселена!Обаче има закон който трябва да се спазва от всички. Два мандата и чао!"---------------Къде го има този закон? През 1951 г. за пръв път такъв закон е приет в Пиндостан. След това започва неговият износ в други страни. Това, че ти си приел да спазваш закона за двата срока не значи, че всички трябва да мислят като теб. На 22.04. Русия ще утвърди приоритет на своето право над международното. Руският народ плюe на твоя закон.

136

доволен

преди 4 години

Какви злобни коментари драскани от извратени двуполови същества! Коронавирусът е вече сред вас и скоро ще си заминете от този свят и ще ни лишите от вашите драсканици

135

Анонимен

преди 4 години

"Това означава, че Путин ще се кандидатира за президент още два пъти по шест години"---------------------------------------------Това означава, че с тези си заключения, искате да ни заблудите. Путин никъде и никога не е казвал, че през 2024 г. ще се кандидатира за президент, ако Конституционният съд на РФ одобри поправките в конституцията. След предложението на първата жена-космонвт Валентина Терешкова, одобрението на поправките от руските граждани скочи с 1/3 и наближи 70%. Хората са За!

134

Додо

преди 4 години

До Мустафа: Звездичките в долния ми коментар са за "мaйкa ти".

133

пияница мистик

преди 4 години

Щом джуджето е самодържец и си прави каквото иска и ще управлява до живот, защо и Бойко Борисов да не го направи дрогаре? Питам ви, защо за един може, за друг не. Свиквайте с едноличната власт

132

Георги

преди 4 години

Всеки режим има нужда от своя диктатор :). В Русия путин стана диктатор. Даже направо да вземат да го обяват за цар, областите да ги направят губернии и така.. както си беше едно време. А руснаците са просто бройка..

131

Анонимен

преди 4 години

Още отдавна когато жужана почна да се менка с пуделчето си на трона, предсказах че е решила да векува. Прав бях

130

Анонимен

преди 4 години

Браво на Путин!