198

ПроСоТо

преди 4 години

До Тонкатаще се обзаложиш ли?..Какво залагаш?../само не и фустата си,щото нема да свърши работа/..Впрочем,ако са окажеш права и Тиквата наистина ПАК намърда телесата си на минпридсидатильския стол,то аз заявявам:-Срам не срам,ще се обърна на 180 градуса..Ще стана най-върлия Тиквопоклонник..Защото ако това НЕДОРАЗУМЕНИЕ продължи да "бесней над бащино ми огнище" ,то...то аз ще загърбя СТАДОТО!просто няма да има смисъл да се бориш за живота на хора,приели МИЗЕРИЯТА като "неизбежна"

197

Скептик

преди 4 години

Ще крепят трупа на Герп докато определят и ландират новия губернатор на щата България.

196

Тонката

преди 4 години

До ПроСоТоМараба Просо,пак сънуваш:):):):)2021 Борисов4 сигура:):):):)

195

ПроСоТо

преди 4 години

До Даникаква "нинова" бе?!..-Та самия военен министър на Тиквун отсече твърдо:-"Тая лудница не може повече да продължи!"..ГРОП е разяден отвътре,като типично засегнат от рак организъм.Цяло чудо е,че все още не се е разложил!..И това наистина се дължи в голяма степен на липсата на силна опозиция...Но края на герп е предизвестен!..Сега сме свидетели на последните му агонии....И както каза оня на Рос:-"Марсел се разболя,после се оправи,но..след това умря..Маймуните понякога умират"..

194

коментар

преди 4 години

До АнонименВ момента Турция напада Гърция!! Четете западната преса!

193

Skater

преди 4 години

До ДртПрчКато жабарите нали! Предлагам всички да излезнем и да се разцелуваме взаимно да и да почваме да гледаме филма! Там вече го гледат "задължително от вкъщи" Базикате се докато не почне да пуши черджето нали :) особенно на дърти пръчове!

192

По БСПарски

преди 4 години

Ако , Станишката беше на власт България щеше да се напълни с мигранти, а той да ни обяснява, че мигранти няма. Това са случайно минаващи туристи. А, за корона вируса също щеше да каже, че той не е чувал за такъв. Това са измишльотини.

191

Дани

преди 4 години

Сега нинова пак ще иска оставката на правителството'винаги търси под вола теле

190

Анонимен

преди 4 години

Не знаем, само предполагаме:1. КОЙ го свърши, защото му затвориха Лафките.2. Или Дубаеца, на когото затвориха тотото.3. Путин води хибридна атака с био средства. 4. ЦРУ го пуска, за обвини отново Путин.5.......

189

ДртПрч

преди 4 години

Срам ме е да го призная, но в случая Корнела Злобюл е права. Правителството и т.нар. Кризисен щаб прекалиха. Само всяват паника в населението.

188

Solo

преди 4 години

По последна статистика освен възрасните хора вируса лепил през кокалчетата най-вече крадливите и лъжливи полИтИцИ! Ако някой ще дава фера от тях да се почва!

187

Така е ..

преди 4 години

Няма угодия за Корнелия.Как поне веднъж не каза нещо добро за ГЕРБ.Ама виждате ли БСП били по добри.

186

Русофил

преди 4 години

ББ разбира от футбол,медицина,строителство,външна политика,селско стопанство,всичко е ясно пари няма за заплата.Пенсията е 150 евро,плащаташ ток,вода и лекарстава и т.н. живееш.Талибаните бягат от границите не желаят да минат даже и транзит през Б-я.Голям удоволствие да живееш в София.Цяла Европа е против политиката на Ердоган ,ББ му е приятел това се казва политик добър с всички???На 03.03.на този велик празник никой от ГЕРБ не уважи и нямаше един руски политик който заслужава да отдаде почит.

185

ПроСоТо

преди 4 години

ако некой все още не е разбрал че така наречения "Б.М.Б." е КУХ БАЛОН,време е да го разбере...Макар че ще ви е доста трудно!..За десет години просташко дерибействане във "властта" тоя толкова СВАЛИ ЛЕТВАТА,че хората се объркаха.."Черното черно ли е,или бяло?"Мутринските му речи,поведение,закани и открити простотии просто съсипаха и малката останала култура на общуване в обществото ни....Ще ни е нужна дълга и упорита реанимация след тоя..

184

коментар

преди 4 години

До АнонименСъгласен, само първо изправяме пред Народния съд Борисов, Горанов, кметицата Фъндъкова, онзи с каскета Гешев, другия измислен доктор с каскета от ВМА, после Доган и после ще ги мислим БСП-то, щото в последните 11 години държавата ни я съсипва ГЕРБ, а преди това 60 години комунистите.

183

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Стига си рИвала ***... - имаш ли някакво предложение...

182

Анонимен

преди 4 години

БОРИСОВ, ОБЯВЯВЙ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ И АРЕСТУВАЙ РАДЕВ И НИНОВА ЗА МАСОВО ЗАРАЗЯВАНЕ СЪС СМЪРТОНОСЕН ВИРУС И ДИВЕРСИЯ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА!ПО ИЗВЪНРЕДНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО - НАРОДЕН СЪД, КОЙТО КОМУНИСТИТЕ ТУК МНОГО ОБИЧАТ, И - НА ПРАСЕТАТА В БЕЛЕНЕ...

181

Анонимен

преди 4 години

Като е ВОЙНА, да се обяви ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ.

180

Анонимен

преди 4 години

ДРУГАРКЕ НИНОВА, НЕ ВИ ГЛЕДАМЕ КАКВО КАЗВАТЕ, А КАКВО ПРАВИТЕ! ДРУГАРА РАДЕВ ВМЕСТО ДА Е НАЧЕЛО НА КРИЗИСНИЯ ЩАБ, В НАРУШЕНИЕ НА РАЗПОРЕЖДАНЕ НА ВЛАСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ СПОМОГНА ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА СМЪРТОНОСЕН ВИРУС!СМЪРТ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА РОДИНАТА!КАТО БОРИС- НА ЕШАФОДА И РАЗСТРЕЛ!

179

РАДЕВ,

преди 4 години

ПОДАВАЙ ОСТАВКА!НАПРАВИ ДИВЕРСИЯ СПРЯМО БЪЛГАРИЯ, СЪБИРАЙКИ ХИЛЯДИ НА 1 МЯСТО НАСРЕД ВИРУСИТЕ!!ОЩЕ 1 ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ!НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ГО ЗАМАЖЕТЕ ОТ БСП ТОВА!!!