444

спасителят ни

преди 4 години

До ЛенинТой ни отърва от окупация с неговата революция! Ако Русия беше победител- тежко ни!Има за какво да сме му благодарни в интерес на истината.

443

Анонимен

преди 4 години

единствената ми надежда е че и Бойко е над 60г.

442

Мнение

преди 4 години

Предлагам да вкараме Борисов и целия му щаб в белодробната с маските им от Турция с изтекъл срок на годност. Хората сега ще разберат хора ли са или *** за гербаджийската хунта. Господ да ги накаже до един

441

АнонимеН

преди 4 години

АБСОЛЮТНО МОЖЕТЕ ДА ОБВИНИТЕ ПРЕСТЪПНИКА БОЙКО БОРИСОВ ЗА ВСИЧКИ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ КОРОНА ВИРУСА ЩОТО ТОЧНО ТОЙ ДОКАРА ВСИЧКИ ОТ ЗОНАТА ПОД КАРАНТИНА В УХАН БЕЗ ИЗОБЩО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА, ЧЕ ТАМ Е КАРАНТИНА!КОЛКОТО И ДА ПЛЮЕ ПО ЕС И ТОЙ ПОКАЗА, ЧЕ Е АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ НЕКАДЪРНИК ДОКАЗАН!

440

Анонимен

преди 4 години

Дано се оправят хората и да оздравеят, а колкото до Борисов, и неговият ред ще дойде. Паметта ни няма да е толкова къса, колкото той се надява.

439

Ради Бабба

преди 4 години

До Анонимен 529 смъртността при 100 починали е 100% :D мога да ти направя едни опреснителни курсове по математика

438

Анонимен

преди 4 години

Ама Илиянци още ли не е под карантина!

437

Ленин

преди 4 години

Тази индийска пaплач трябва да бъде депортирана обратно в Индия, щъкат като мравки из цял свят болни и сеят вируса.

436

@к.534

преди 4 години

До М, да ...Един генерал майор по 2 пъти на ден съобщава като селски глашатай колко нови заболявания има и кога ще има резултати. До него двама известни лекари - проф.Кантарджиев и Кънчев повечето време си мълчат. А "мисирките" от всички медии и предавания по ТВ каналите по цял ден ни занимават с тая болест... Не е ли време тези чучулиги да замлъкнат и думата да имат лекарите с кратки съобщения и информации за заболяването в БГ. Писна ни!

435

Анонимен

преди 4 години

Съвсем сериозно искам да попитам - Бойко Борисов тестван ли е за коронавирус.Защото постоянно ходи на екскурзийки и той като е *** и не знае нито един език се мляска със всеки срещнат.Мисля че той е Нулевият пациент за България от който тръгна заразата в България.

434

Предложение

преди 4 години

Г-н премиер, от повече от месец група спецпрокурори водени от г-н Гешев и по десетина жандармеристи и спецполицаи ръшка надлъж и нашир по страната, като на ден обикаля по 1-2 области. Вярно, групата е съставена от хора в добро здраве, яки, на средна възраст, но тя се занимава с битова престъпност, а тези от ъндърграунда не всички са здрави. В този случай тази група би могла да бъде преносител на коронавирус. Бихте ли им забранили поне за 2 седмици рейдовете из страната?

433

Майна

преди 4 години

Преди 2 дни на жена ми и откриха бронхопневмония, нито я приеха в болница, нито и направиха тест а преди месец беше в Париж! Правете си сметката какво се случва

432

М, да ...

преди 4 години

Бочко колко деца изби с наркотиците ти? Колко семейства разби? Колко майки разрлака? ШЕСТИ бил болен в БГ! Шести и ги брои един по един и ни плаши! Шести! Нормално е да има няколко боолни дори да са 1000, не сме на друга планета! Въпросът е какво прави правителството освен да създава Паника!

431

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

Айдааа конят отиде у ряката !България е хипер неподготвена, а зеравеопазването ни в момента е на ниво начало на 20-ти век.Сега този *** народ ще плати скодоумието си за това, че толкова години търпи и даже харесва ***.Мир на душите на тези, които щв си отидат !Жалко за невинните, които не гласуват за ГЕРБ.

430

има си план-програма

преди 4 години

До АнонименЩе им изгорят ваканциите на децата! Погром навсякъде и на Бойко! Няма да се справи!

429

Анонимен

преди 4 години

Баце, защо утре пускаш децата на училище?Да разнесат заразата още повече ли?Като заразят родителите си, кой ще ги гледа тези деца да е и да не са застрашени, защото са млади?

428

Анонимен

преди 4 години

Тази китайска пaплач трябва да бъде депортирана обратно в Китай, щъкат като мравки из цял свят болни и сеят вируса. МНОГО ЖАЛКО за българите, които ще се заразят, а някои от тях вероятно и ще си отидат..... реве ми се вече. И еврогейовете ТРЯБВАШЕ да затворят границите още преди месец поне....... сега ще гинем като мухи все едно сме в някакъв апокалиптичен холивудски филм със смъртоносен вирус.

427

Анонимен

преди 4 години

Абе няма значение процента дали 50 дали 60 или 70 примерно всички деца да се разболеят смърта ще е е минимална 1 на 1000 или на 10 000 въпроса е колко възрастни или с здравословни проблеми тогава и на 100 000 заболели възможно е 50 000 да загинат и още не знам как може да се трупат за една пенсия абе изчакай един ден или два няма избяга

426

Анонимен

преди 4 години

"За мен Европа закъсня много с мерките. Това, което споделиха колегите е, че се очаква 60-70% от населението да се разболее", посочи още премиерът по времена извънредно заседание на Министерски съвет.Това грешка в превода ли е? 70% от населението да се разболее? Това ще бие и черната смърт от 14 век. Имам чувството, че този вирус е пуснат за да избие пенсионерите, та държавите да не плащат пенсии. Дано е само в моята глава. Всеки ден новините стават все по-лоши и започвам да се сдухвам.

425

Анонимен

преди 4 години

Възрастните хора много да внимават те са най потенциалните жертви не искам да давам акъл ,но за тяхно добро е да не посрещат никой дори роднини стойте си вкъщи и излизайте само за най важното като спазвате хигиенни навици