73

Solar Power

преди 4 години

Решението е лесно: Наредба 18/19 и Горанов да става глашатай :)

72

Анонимен

преди 4 години

След като имаме проблеми във всяка сфера ,яки съкращения над 70%. Така ще се икономисат пари а и ще се накажат неграмотните чиновници. Това е спасението ни. Д а се въведе стандарта среден административен персол в ЕС. Тогава ще трябва да имаме 50 000 чиновници. Но ще имаме пари за здраве образование и др.

71

Анонимен

преди 4 години

"Където не е открита вирусна инфекция, няма защо да се прилагат крути мерки, посочи ген.-майор Венцислав Мутафчийски пред министрите"A после след дъжд-качулка. Некадърници...

70

Krom

преди 4 години

Еми много ясна. Нали това си беше целта на този социален експеримент от самото начало. Икономическа и борсова криза. Определени мощни икономически и политически лобита по света нагнетяват психозата с коронавируса от месеци. После като едри шарани в много мътна вода ще касират огромни тлъсти печалби възползвайки се от предварителната информация. В това няма новина. Просто поредното ограбване на обикновения човек, независимо дали е в Америка, Европа, Азия или на Марс.

69

чичо

преди 4 години

ОБЕЩАНИЯ ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ ?-------------------------------------------------Алооу ... 2020-та е !От луната ли падаш ?

68

Анонимен

преди 4 години

73, не не са наясно нормалните хора за вируса ! Те са наясно само със загубите, това им се обяснява постояно вече една седмица, със загубите на ПАРИ ! Ти какво знаеш за вируса, или обясни или си трай и не се прави на толерантен ***, от толерантност към управляващите сме на този хал, в мизерия и нищета !

67

Тим

преди 4 години

Не виждам как ще загуби като имаме два завода на кръст другото е магазини и молове единствено държавата губи и то най много като акциз защото само при нас цената на горивата е 70 процента акциз

66

Анонимен

преди 4 години

Браво.. нобелова награда за икономика !

65

Анонимен

преди 4 години

В Италия властите жертват и икономика и всичко в името на хората. У нас Бай *** от село Банкя се тревожи само за обороти и данъци...

64

Анонимен

преди 4 години

Той за парите се загрижил...

63

Анонимен

преди 4 години

Питането ми е отправено към всички българи, русофили, американофили, комунисти, некомунисти, безпартийни, *** глави и каквито други съществуват: - "АБЕ ВСИЧКИ ЛИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ТОЗИ ВАШ РКОВОДИТЕЛ И ШАЙКАТА МУ НЕ ВИ ОБИРАТ И НЕ ВИ МАМЯТ ? Как така вие единствени от бившият соц лагер, не успявате да заживеете в прогрес в ЕС ? Как така не разбрахте, че винаги избирате престъпни комунисти да ви ПРЕДЛАГАТ само и единствено ОБЕЩАНИЯ ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ ? Още ли не сте се наслушали на тези измами ?

62

Доц. д-р Чоко Боков

преди 4 години

само да допълня, нулевият пациент на кризата в страната е тиквата проста, неграмотна, тлъста и нагла.

61

Анонимен

преди 4 години

Съвсем сериозно питам - Борисов тестван ли е за коронавирус.Той всеки ден е на екскурзийки и понеже не може да говори и не знае как да се държи, постоянно прегръща и се мляска с всеки.Мисля че отдавна е заразен и продължава да разнася вируса наляво и надясно.Мисля дори, че и енно той е така търсеният и неоткриваем Нулев пациент.

60

Българин

преди 4 години

Тя България е на загуба постоянно!С такива политици корумпирани като вас!

59

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Тоя като види дебелия пръв ще хукне да се спасява в Барцелона !

58

Анонимен

преди 4 години

Чиновник, какво според теб трябва да се разбира ? Ти като не си "простолюд" обясни ми за този вирус как да не го прихвана и от къде се е появил, кой му е "нулевият"носител ? Разбирам, че си много "НАДчетен", може би вече и си 'облечен" в защитено от 'ум" облекло ?

57

Песоглавец

преди 4 години

До морскиВие в "туризма" винаги сте били на загуба, обаче не се отказвате. Явно "загубите" не ви пречат.

56

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНАПРИМЕРЧОВЕК ЗАВЪРШИЛ ЗА АКТЬОР ИСКА ДА ПЕЧЕЛИ КАТО ЕКСПЕРТ ПО ИТ ИНДУСТРИЯ И Т.Н.

55

Анонимен

преди 4 години

КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ СЕ ОСНОВАВА НА ЖЕЛАНИЕТО НА ХОРА ДА ПЕЧЕЛЯТ ОТ НЕЩА КОИТО НЕ РАЗБИРАТ.НАПРИМЕР - ЧОВЕК ЗАВЪРШИЛ ВИФ ОБАЧЕ ИСКА ДА ПЕЧЕЛИ ОТ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПРОЕКТИ ПО ФИЗИКА.НАПРИМЕР - ЧОВЕК ЗАВЪРШИЛ СЧЕТОВОДСТВО, НО ИСКА ДА БЪДЕ ЕКСПЕРТ ПО КРЪГОВА ИКОНОМИКА.И ТЕЗИ ХОРА ВМЕСТО ДА РАБОТЯТ ТОВА КОЕТО СА УЧИЛИ, ТЪРСЯТ ВРЪЗКИ, РОДНИНИ НА ПОСТОВЕ, ПАРТИЙНА ПОДКРЕПА ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ОТ НЕЩО КОЕТО НЕ РАЗБИРАН, НО ЗА КОЕТО СЕ ДАВАТ ПАРИ ТОЧНО В МОМЕНТА. ТОВА ПРОЕКТАДЖИЙСКО НОМАДСТВО Е ПРОБЛЕМ.

54

Доц. д-р Чоко Боков

преди 4 години

мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла, макроикономист от международна величина.