204

Анонимен

преди 4 години

щото изкуственно се подържат подобни недуразомения незнайно как наречени "болница", неможе за един хотел да има 5 страници с изисквания, а за болница да няма, и продължават да функционират подобни комунистически творения и то в населени места с по 10-12 хиляди човека, ама като каже некой че требва да се закрият един куп народ почва да реве, що ? щото са на хранилка там

203

Анонимен

преди 4 години

До ДаДа бе да.За изтребители 4 милиарда се намериха, за ремонт на болниците няма. Да те светна, че аз изобщо не бях навит от моите пари да се предплащат изтребители, а за лечение на деца да се събират средства с SMS-И.

202

Анонимен

преди 4 години

До ХмТези 80 лева не ги определям нито аз, нито той, а държавата.Тоест плащаме, каквото са ни поискали. Ако държавата е некомпетентна да се оправи с тези пари - това е проблем на правителството, а не мой - аз мога да емигрирам по всяко време. А в обратна посока нещо не виждам наплив от желаещи, защо ли?

201

Да

преди 4 години

Вноските не са лични, а се ползват за всички. Ти може след 10 години да ди събрал 9600, ама да влезеш за операция струваща 26000. Тогава ако искаш могат да те накарат да си платиш остатъка, ама не те карат. Никой не казва, че условията са перфектни, ама няма откъде да дойдат тези пари освен от нас хората. Затова трябва да се плащат високи данъци като искаш социални държава.

200

Хм

преди 4 години

Джипито е лекар без специализация. Лекари специалисти в Щатите, 200К годишно стартова до 1М. Има статистики достъпни навсякъде в интернет.

199

Анонимен

преди 4 години

187 Да - Навсякъде по света лекарите карат джипове за 200К - факт. - защо ни разправяш тия басни за животните в гората - Аз във Франция не виждам лекарите да са отличаващо се богати, нито да карат свръхскъпи коли. Едно джипи -месечните му разходи (наем, ток, отопление на офиса) са му хиляда евро. И държавата като му сложи данъците - за него чисто остават 2500 евро максимум 3000 евро. А във Франция това са добри, но не и големи доходи.

198

Анонимен

преди 4 години

До ХмКато 10+ години плащаш 80 лв вноска, и за това време не си стъпил в болница, това прави 9600 лв. общо. Ако не лукс, то поне за тези пари очаквам нормални хигиенни условия

197

Анонимен

преди 4 години

До Хмплащаме здравни осигуровки, които на фона на заплатите ни са доста солени, така че...

196

Хм

преди 4 години

250 лева е никаква здравна вноска. Минимума ти го посочих. Отиди в Щатите и плащай 100 долара, ще те приемат в болница само ако умираш, иначе се гледай вкъщи и се лекувай.

195

До нормални условия

преди 4 години

Ами за тази здравна вноска пак се радвай, че и лекар ще те прегледа и ще те изолират. Безплатно е само сиренцето в капана за мишките.

194

Мария

преди 4 години

Защо медицинските сестри да са виновни? Те ли са го хоспитализирали? Нали те протестират за същите неща, защото това момче е там за две седмици, а те всеки ден работят в тая мизерия.

193

Анонимен

преди 4 години

До ХмТой не иска перфектни условия :) иска НОРМАЛНИ условия в ИНФЕКЦИОЗНО отделение...

192

Хм

преди 4 години

Е няма как да плащаш по 80 лева здравна осигуровка на месец и да очакваш гурме кухня. Определено всеки иска перфектни условия, но никой не иска да плаща големи данъци и ако може да мине безплатно. Като плащаш по 500 лева здравна осигуровка, тогава е нормално да очакваш лукс.

191

Непустиняк

преди 4 години

Не случайно има една приказка: Враца - там и гарга не каца! Смятайте, Бела Слатина е врачанска провинция.

190

Поучително

преди 4 години

тоалетната е от този вид, защото да не се допират твоите задни части до повърхности, допирали други задни части и да си обменяте течности и вируси. Така е много по-хигиенично. Казват че и в Германия напоследък правят тасива тоалетни поради голямото търсене от мигрантите - хора свикнали с борба с вируси и лична хигиена.

189

Анонимен

преди 4 години

До РеалистНе е без пари. Цялата сметка я плащаме всички ние . И тя е солена. Жалко , че още има неразбрали.

188

Анонимен

преди 4 години

Всичко е пълен фарс в тази държава.

187

Анонимен

преди 4 години

До РеалистИндивида най-вероятно си е помислил, че ще бъде приет в НОРМАЛНА ЕВРОПЕЙСКА болница, а не полусрутена соц трагедия.

186

до 193

преди 4 години

Докато има такива индивиди като теб'България все повече ще затъва в блатото *** простотията и мизерията.Оскотял си,жалко за теб.Човека иска нормални условия,а не лукс.

185

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Тези факти са известни много отдавна.....Но едно ГОЛЯМО БРАВО на момчето!!!Не може разни "държавни" "институции" да се "гаврят" с обикновените граждани!!Нещата няма да се оправят докато има "жалки" коментари от "жалки" коментатори...Всички сте "СИЛНИ" в "интернет" или на "масата",а в действителност...В България най-добре е да не влизаш в болница без значение за какво!!!Трагедията е ОГРОМНА за хората,които имат СЕТИВАТА да го осъзнаят,но за съжаление те са изключително малко,а другите са...