40

Гешев слушай опит

преди 4 години

Звъниш на вътрешния министър. Разговор в стил Фалконе. Разберете се с човека СОБТ за две седмици да се поупражняват по обвинения в корупция, държавна измяна и лобизъм. Спирате ги на улицата за стандартна проверка за установяване на самоличност. Показва лична карта или паспорт.Прибирате му ги! 24 часа в ареста да схване идеята и акт за неносене на лични документи.След 24 часа ги пускате. На следващата пресечка пак ги прибирате и пак 24 часа,защото Гешев това са български граждани само по паспорт!

39

Баба Куна

преди 4 години

ахаххаах тея искат да изтрепат всички учители в пенсионна възраст -ахаххаха

38

Анонимен

преди 4 години

Бойко е прекалено *** и се меси във всичко.

37

Анонимен

преди 4 години

И в понеделник ще ги пуснат.

36

Анонимен

преди 4 години

Съгласна съм, помислете за дистанционно образование, при тая глобална икономика все повече е вероятно да има такива вируси. Имахме среща 4 човека, трима от Габрово, аз естествено не посмях да отида, да прощават колегите, но свършихме работа, направихме я онлайн. Абсолютно ненужно е присъсътивето в учлище при такива ситуации. Който иска да учи, ще стане и ще е пред компютъра, който не иска, и в клас няма да внимава. В края на краищата хората работят от вкъщи на хиляди км

35

Анонимен

преди 4 години

Българина най-мрази да мисли ... отнася се за тези отгоре.Цяла европа затяга колана и отменя комцерти, събирания ... но ние си пращаме децата на училище.Държавата цирк

34

Анонимен

преди 4 години

Детето поне месец няма да ходи на училище!Точно се пооправи от грип няма да рискуваме!Лятото на частен преподавател !

33

Пижо

преди 4 години

В момент, в който Конти поставя цяла Италия под карантира, нашите решават, че нямаме нужда от това! Нищо, че 3 деца от Стара Загора са откарани в инфекциозното със съмнения за коронавирус. Инфекциозните са пълни с всякакви хора, но НИКОЙ НЕ СЕ ИЗСЛЕДВА!!! Здравната каса се точи, рискът за населението се увеличава!Според мен това е умишлена целенасочена политика на това Правителство като целта е намаляване броя на пенсионерите!Незабавна намеса на Гешев, ако не е зает с поредната показна акция!

32

?

преди 4 години

Още питам защо тия не са в затвора? А след като станат ясни мащабите на четвъртата и петата национална катастрофа отново докарана на България от Сакскобургот ще ви се иска да стреляте на месо където и да видите Али Симеон 2 и четиридесетте му разбойника. Никаква далновидност, никаква държавност - просто разбойници. Мисля да го съдим по закона на дядо му за преследване и унищожаване на разбойници!

31

Анонимен

преди 4 години

Такааа... понеже според едни гении в държавата децата не боледували и за това са на училище, предлагам за да не измрат старите учителки, които са огромен % , да ги заменим с 20 год чалга певачки. Ако има недостиг ще сиги вбесем от сръбко. Като децата не разбират урока ще им се тръснат задни части, бюст и със сигурност няма да има пропуснат материал.

30

Тим

преди 4 години

МОН явно изчаква някакво решение на онези от щаба да кажат днес ще взимат решение

29

Даниел Вълчев

преди 4 години

Най-неграмотния образователен министър на всички времена. Известен с подписването на договор с Майкрософт за 580 милиона за десет години. Купил едни работи пет пъти по-скъпо от пазарните. Известен лобист и крадльо. Нищо не налагаше за времето си най-скъпото решение в най-бедния регион на Европа. Симеон Дянков - подписал най-глупавиъте концесии и обществени поръчки за всички времена. Да продължавам ли?

28

Анонимен

преди 4 години

До 2006?

27

2006

преди 4 години

Година бе направена най-сакатата, унижителна, унищожителна, крадлива образователна реформа в света! Виновниците за нея до момента не са наказани. Ако мислиш сто години напред образовай децата си. 2006 година бе пропуснат исторически шанс за скандинавски модел и пропускът за това е причината за бедността и функционалната неграмотност. По ред на номерата Симеон 2 Сакскобурготски - известен още като Симо Ваната заради кървавия си преврат. Още Симо Пръча 30 години Баал и се е множил като ***!

26

Марина

преди 4 години

Като знам как чистачките чистят в училище.... от сега ви казвам, че училищата са пламнали. А какво правим с учителите? В нашето училище над 75% са жени над 50 годишни възраст? Охранителите са пенсионери! Занималнире са с пенсионерки... За университетите и преподавателите там няма дори и да започвам.

25

Анонимен

преди 4 години

Добро утро Зозо

24

от София

преди 4 години

Детето ми е с грип у дома и ще съм луда ако го пусна четвъртък и петък. Въпрос на време е София да пламне с корона вирус. Мисля, че е разумно да затворят училищата.

23

До 13

преди 4 години

Разбирам те човек, но явно детето ти е малко. Децата в големите класове ходят болни на училище, защото имат лимити на отсъствията -10 дни на срок. Това просто е една карантина. После и едно закъснение ги вкарва в задължението да се яват на изпит по всички предмети. Сега е 2ри срок и изпитите ще са и срочни, и годишни. Никое дете няма да го направи. Ще ходят болни на училище. А огромната част от учителите са възрастни. Да не стане пълни класни стаи без учители!

22

До 8

преди 4 години

Родителите да запират децата .,....и да учат.......Нито ги запират, нито ги карат да учат. При обявяване на непредвидена ваканция следва тръшкане "Ми сега кой ще ни гледа децата".Сега по улици, молове,магазини , спортни площадки има повече деца, отколкото в учебно време.

21

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНо ти ходиш на работа и също не знаеш какво може да донесеш от там. Или може би и ти не ходиш на работа и ако е така какво ще стане ако всички като теб не ходят на работа.