81

Петрол

преди 4 години

Сегашните цени на горивата са при цени 80долара за барел. Цената му падна с 60% и горивата щели да паднат с 10%???? ДДС-то си пълни ли бюджета.

80

Анонимен

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТУмен си като руснак.

79

малиии

преди 4 години

Спрете да пускате излишни информации от Белия свят!!!

78

той си знае

преди 4 години

опек иска намаляване на производството така скачат цените вътре в русия това може да обърне много каруци

77

Анонимен

преди 4 години

пак ще плащаме най-скъпата газ, цените падат със 100%, а ние се договорихме за 40% намаление

76

Зозо

преди 4 години

Хахахаааааа, Рашата се оттеглила от ОПЕК :))))))))))))))))))))))))))))Ся вече ще ги работят яко.............Путин - у меня денегь нет........ :))))))))))))))))))))))))))) Губи по 150 милиона долара на ден....... по думите на шефа на Лукойл............

75

Факт

преди 4 години

Е, сега бензиностанции и всякакви горивни играчи ше удрят кьоравото ! По-голяма далавера от игрите на цените за бензин и хафта няма у нас ! Всичкото милионер в България е овърголен с енергийни ( гориво и ток) елементи !!! Хуждите на хората се рекетират до безкрай от родните ми;лионери ,под явната защита на държавата ! Значи : държавата рекетира народа си ! Гешев , повел си война с вятъра !

74

Анонимен

преди 4 години

наглите крадливци от герб пак са пуснали троловете да обясняват как е виновна русияда путин нарочно излезна от ОПЕК+ енергийния министър новак каза че това е анахронизъм-резултата е падане на чените сега разликите в цените на руския газ и петрол спрямо саудитския и американския ги прави непродаваеми-на руснаците не им пукаа сега понеже гербавите са договорили 50% от газа в българия да е втечнен американски- няма да свалат цените и ще пишат че виновни са руснаците-пазарна икономкика баджанак

73

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Преди 30 години, Запада беше пред тотален колапс именно заради спада на цените на петрола от СА по идея на САЩ, но бе спасен благодарение на един *** с белег на главата заради няколко милиона долара в лични сметки, обрекъл на мизерия милиони хора от СССР и соц лагера. Днес виждаме същата ситуация но този път Руснаците ще бъдат безкомпромисни.

72

ПорЦелан

преди 4 години

Горубляне, до Боила.

71

Алов

преди 4 години

Петрола надолу с 50% в б-я цената данолу с 5 стотинки на 2.63 браво на монопола браво на БОКО

70

младен

преди 4 години

До ПорЦеланЕ кажи коя и къде е де!

69

Анонимен

преди 4 години

Като с газта, намалението е с 40%, но за потребителя ще е ДО 20% !!!

68

Анонимен

преди 4 години

Барба Ганиос не се е изказвал тази сутрин

67

Анонимен

преди 4 години

"Да чакаме ли намаление?"Чакайте от умрял - писмо.

66

ПорЦелан

преди 4 години

Вчера видях 2.04 лл/95 на една бензиностанция покрай която минавам всеки ден, а цената беше 2.17лл от доста време.

65

младен

преди 4 години

А...и само да допълня, стига псувахте Лукойл. И те както и всеки друг търговец и производител работят на пазарен принцип което значи че търговците ако зареждат/внасят горива отвън защото е по-ефтино Лукойл ще смъкне цените.

64

младен

преди 4 години

Ами правилно постъпват търговците, типична пазарна икономика - има търсене, що да се свалят цените. Докато *** не спре да ходи и до *** с колата ще има потребление и няма и да има смъкване на цените ;)

63

Анонимен

преди 4 години

Колхозните при.мати ще ядат корени и врабчета пак.

62

popa ot razgrad

преди 4 години

разбираемо е защо Борито предпочита пълен член, но все пак би трябвало първо да завърши начално образование и след това да пише статии...