40

Анонимен

преди 4 години

В Южна корея случаите са два пъти повече от Китай спрямо броя на населението.

39

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Един обикновен грип даде повод на Китай да блокира един град където се подготвяше "Майдан", затвориха границите, сринаха акциите на съвместните предприятия и ги национализираха по Руски образец от преди 10 години.

38

последни секудни

преди 4 години

още 2 заразени в Македония!

37

Анонимен

преди 4 години

Гърция корона вирус 45 случая, смъртни случаи от корона няма. От сезонния вирус в Гърция за тази години 86 смъртни случая.

36

Анонимен

преди 4 години

Индия - 1.3 милиарда население, само 30 случая.

35

yme

преди 4 години

ако от ЕС обявят безвъзмездна помощ за всяка държава с над 50 потвърдени случая, как набързо и тук ще изникне нужната бройка заразени :)))

34

Анонимен

преди 4 години

Путин е виновен.

33

Берлин

преди 4 години

От този вирус отърваване няма, а трябва да се преболедува със силна имунна система.Забравете карантини, маски и дезинфекции- всичко това е само печелене на време, че то и сега болниците са пълни

32

Анонимен

преди 4 години

Южна Корея - заразени 12.7 на 100 хил, оздравяли се 2.05%Италия - заразени 7.6 на 100 хил., оздравяли 11.28%Китай - заразени 5.6 на 100 хил., оздравяли 60.88%gisanddata.maps.arcgis . com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

31

Fenasi Kerim

преди 4 години

Дори в Исландия (островна държава на север) има вирус, в България няма. Оставете тези с пачките пари които се разказват като мухи без глави над половин милион са онези които работят в чужбина и периодично се връщат и заминават. Престъпление е да се крие от Обществото и да се измисля нова болест "Грип тип Б" и други.

30

Бате Гойко

преди 4 години

"Добре, но сметките ти не са съвсем точни:"То, като цяло сметките не са точни. Знае се колко са жертвите, но не се знае реалния брой на заразените, които със сигурност са повече от регистрираните заразени, от което пък следва, че реалния процент смъртност ще е по-нисък от 3,4.

29

Анонимен

преди 4 години

Италианците са трагедия и са мърляви почти колкото китайците и ето го резултата.

28

SARS-CoV-2 Чернобил

преди 4 години

Мутацията е Факт : S-тип и L-тип, може едновременно да си заразен и с двата Мутанта, скоро като почнат да се кръстосват при такива заразени и с двата, ще се роди дете на Мутантите и така докато Крематориумите почнат да не могат да смогват!

27

до 26

преди 4 години

абе квото и да смятаме, ще го дуаме, щото вервайте ми, Комунистически Китай, не си спира производството за 2 месеца, което са буквално Трилиони Доларчета за Грип с 2-3% смъртност! също не доставя 40 допълнителни пещи на Крематориумите в Ухан - една такава пещ гори 200 трупа на денонощие - та ако 3 000 умряха, за какво са им пещи, чийто общ капацитет е 8000 души на денонощие.

26

Трайо

преди 4 години

До до 22Добре, но сметките ти не са съвсем точни: ако грубо 101 хил. (всички заразени) спрямо 3,5 хил. (всички починали) е тази "текуща смъртност", то за Италия става 4,6 хил. спрямо 200, което е 4,35 %, а и все казват, че жертвите в Италия били все възрастни хора и леко завишената стойност отдават на възрастното население. Доколко реално е така, не знам.

25

Гаранция Франция

преди 4 години

200 новозаразени във Франция!

24

до 22

преди 4 години

това и СЗО дори на днешната си пресконференция го признават, затова в момента може да се говори само за Текуща Смъртност, не просто за Смъртност. Та в Италия Текущата Смъртност е 38%, в цял свят Текущата Смъртност е 3.4% и т.н. Така или иначе Европа е най-зле със Смъртност над 10 пъти, световната текуща смъртност от Вируса!

23

Анонимен

преди 4 години

Това,че у нас все още няма открит заразен силно ме тревожи,защото при ниското ниво на хигиена,което спазват сънародниците,съм склонна да вярвам че има доста заразени,които си щъкт и заразяват останлите .Вие не забелязвате ли с какво притеснение всяка сутрин съобщават,че още няма открит заразен

22

Трайо

преди 4 години

Все си мисля, че тази работа с 3,4 % е сбъркана, защото би трябвало да се съпостави броят на оздравелите спрямо този на починалите и така става 56 хил. спрямо 3,5 хил. (6,25 %), а останалите още са боледуващи и не би трябвало да се отчитат, докато не се разбере дали ще оздравеят или не. И се чудя толкова ли не може да се проумее тази иначе проста логика?

21

Шарите

преди 4 години

Не искам да споря с фаталисти и още повече с паникьори. Никъде сега няма данни за расовата принадлежност на жертвите. В началото казваха, когато бяха китайци, но после спряха. В Северна Италия работят стотици хиляди китайци. Това го даваха дори по немската телевизия. Но ще се разбере, рано или късно, дали хипотезата на повечето българи е правилна: ракия, вино и шкембе чорба.