33

Анонимен

преди 4 години

Как се работив София днес? взимаш 2 Милиона за проекта, даваш 900 000, като пестиш от каски цименти и пр., материали, опорочаваш проекта и накрая ако се вдигне шум - общината ти налага глоба за 2000 лева, защото си фирма на ГЕрб. след един месец участваш по друг проект. не става ясно, защо някой който е опропастил поръчка се допуска отново до проект?

32

Анонимен

преди 4 години

25 - Сашке, по 50-60 години изтрайваха магистралите от едно време и съвсем малко им личеше. сега като направят една магистрала - до година се пука. Когато Фандъкова направи ремонт на Витошка до седмица отново трябваше да я правят. Навремето това бе немислимо. Ама навремето имаше строителен контрол. Освен това не се работеше с обществени поръчки и не се бутаха едни и същи фирми. А някой ако направеше гаф, можеше и в затвора да влезе..Днес усвояват милиони и...нищо. Няма черни списъци, за грешки.

31

Факт

преди 4 години

Това е пример за цялата политика на ГЕРБ, корупция,калинки,грабеж,мизерия....

30

Анонимен

преди 4 години

Ква зима кви тежки условия.Просто калпав строеж от наша фирма.Данчето отдавна плаче за прокурор.

29

Балъци на кило

преди 4 години

После пускайтв СМС-и за болни деца и не се оплаквайте. Само тоя *** ремонт гълта над 50 милиона, а колко още ще глътне и ще се откраднат не искам и да почвам да пиша!!!

28

Анонимен

преди 4 години

Северната тангента прилича на швейцарско сирене две години след пускане в експлоатация. А тя бе гордостта на галещият магнолията чувствителен кофпомпаджия.

27

Анонимен

преди 4 години

ЗАЩО не е минавала тежкотоварна техника. Фандупкова не може да разбере, че с такава политика, определено няма да я изберат пак.

26

Анонимен

преди 4 години

Поне правят ремонти хаха макар и некачествениАбе да ти кажа, някои от тия ремонти по-добре да не ги бяха правили и Графа е пример в това отношение. Един куп окрадени пари за реално нищо - едни счупени плочки и други напъни. Точно с ебях върнал от Загреб, като отвориха Графа и направо ми се доплака от видяното. Как някой още гласува за тая самоковска неможачка и кохортата й некадърници, не знам.

25

До Сашка Ногданова

преди 4 години

Говориш глупости. Кое е толкова качествено от едно време? Какво им е на инженерите? Ама те искат да дават 800 лева заплата на инженер, пък той чудеса да върши. Ами не става. Ама доста качествено строителство и проектиране, но то струва пари. А в Графа са вкарани много пари, но за изпълнителите няма! И затова е такова качеството. КРАДЕНЕ. Това е причината.

24

Анонимен

преди 4 години

Поне правят ремонти хаха макар и некачествени има краища на държавата където са буквално изоставени като чужди

23

българин

преди 4 години

Не можем да се сравняваме с Берлин и Виена , но отидете да видите в Белград или Нови сад , как се правят градски центрове и как се монтира настилка , дори и центърът на Тирана е направен по-добре и по -качествено !!!!

22

Анонимен

преди 4 години

Защо само ул. "Граф Игнатиев"?Дори не е нужно да се ходи чак до периферните квартали, където трагедията е пълна. Достатъчно е човек само да мине по улиците около "Граф Игнатиев", за да види, че дереджето им е такова, като че ли наскоро е имало бомбардировка.

21

Анонимен

преди 4 години

сякаш цяла България се интересуваА би трябвало. Защото с тези пари можеше да се свърши още нещо извън София. Ама какво те интересува кой краде милиони, все пак :)

20

Тим

преди 4 години

Толкова си може частника това е положението за съжаление българските фирми така строят така са и пътища и всичко до което се докосне

19

Проектант

преди 4 години

Еххл Как все проектантите са виновни. Не са виновни строителите+кмета, че крадат пари, а проектантите. Ми те проектантите проектират по задание. Не решават те къде, какво да слагат!

18

Max

преди 4 години

Гледах документален филм за Холандия сниман 1920г. и мога да кажа, че трамвайните релси и инфраструктурата около тях изглеждаха много по-добре от това на снимката.

17

Анонимен

преди 4 години

Ние идентифиц.....проблемите.Ми то,цялата улица е направена в еднодневка,като изпълнение,така че ,като ни правиш на балами днес,утре ще лъснат някойдруги ваши части и тогава кой ще еотговорен.Има ли в общината човек,който мисли като държавник,политик ,общественик и да е грамотенпри взимането на решения.Русата мисирка бетонира ***.Има ли?

16

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 4 години

Управлението на ГЕРБ в София ще бъде запомнено като най-крадливото и най-устойчивото.Нито хилядите ремонти,нито мръсотията,нито задръстванията,строеж до строежа не могат да отворят очите на тези,които гласуваха за мутрите.Те намериха най-добрия начин за крадене-през строежите.После ни успокояват,че това било за сметка на строителя и така вече 10 години.Окрадоха се огромни пари,но няма сила която да накара хората да престанат да подкрепят най-некадърното управление.

15

Пфф

преди 4 години

Имам чувството че улиците в тоя град се ремонтират с цел наистина създаване на брутален хаос и тестване дали шофьорите ще успеят да се пребият в най-кратък срок преди да започнем някакви нови ремонти на недомислиците и ремонтите...

14

Анонимен

преди 4 години

схемите на Лойко и шайката за източване на милиарди левове. как мислите се купуват къщи в Барселона за любовници?!?