119

Анонимен

преди 4 години

-,,Нереално е хората да си получат парите от печалбите."- Напротив,във всяка друга държава щеше да е нереално да не си ги получат!

118

Анонимен

преди 4 години

В държавата на мафията това е само една от многото схеми с които гражданите биват ограбвани ежедневно.Естествено че държавата е в дъното,всичко се върши с нейната благословия и подкрепа

117

До 130

преди 4 години

И ти си прав. Трябва да се проведе мащабно разследване, но най-вероятно ще го заметат под килима като КТБ. Впрочем, кой беше ръководител на специализираният екип по делото за КТБ? Същият, който в момента е главен прокурор.

116

да

преди 4 години

мизерници

115

Анонимен

преди 4 години

Държавата е трябвало да следи дали, и как хората получават така наречените печалби.Как и по какъв критерий на тази лотария е издаден лиценз и правото да носи името,,Национална"?Аз пък казвам че държавата не само не е контролирала нещата,а напротив-активно е участвала в крупните измами!За което разбира се може да бъде осъдена дебело в безпристрастен Европейски съд.Това че държавата не е знаела какво се случва са абсолютни бабини деветини!

114

До 126

преди 4 години

Законите са такива, че държавата винаги първа прибира всичко, защото се предполага, че средствата, с които тя разполага и които придобива, отиват за общественото благо т.е. всички хора имат полза. Друг е въпросът, че това е на теория, а на практика всички знаем къде отиват тея пари. Въпросът е, че съдебната система е прекалено зависима, за да тръгне срещу истинските престъпници по върховете на властта.

113

Ванката

преди 4 години

Важното е министърчето Горанов да си стои на местенцето. Не знам още какви бели трябва да направят НАП, за да му се разклати стола!? То не бяха кражби на лични данни, опростени милиарди ДДС, непотърсени милиони данъци, корумпирани комисии по надзора, по хазарта... ПП - на мен за 1,04лв. разминаване в осигуровка ми писаха четири мейла, та чак заплашват със съд..., а за милиардите тишина и усмивка.

112

Анонимен

преди 4 години

Всичката им работа на тия в НАП е такава - осират всичко и накрая невинни хора го отнасят заради тяхна некадърно свършена работа.

111

Анонимен

преди 4 години

До 122Не е права - защото от некадърността и мързела на държавни чиновнци, хората не могат да си получат полагаемото.Помисли пак дали тая пародия на държават е част от решението на проблема, или част от самия проблем.

110

Шмекер

преди 4 години

Много му се събра на ББ - Национална лотария, Барселона, КТБ, ЦСКА-Литекс, Мишо Бирата.. Има материал за поне 3 доживотни.

109

Питам за един познат

преди 4 години

Има ли Адвокатин ,който да не обещава на клиента си да спечели дело? Извод"-Нве слушай какво плещи никой Адвокатин на него муйпрезУЯточно за твоята щета и дело той си има тарифчица по образец и печвелиШ ни пичелийШ ТОЙ Бадвиокатина си взима ХОНОРАРЧЕТО още преди да си пуснал искова молба. Па ше те лъже и върти и суче докато свят светува! Бил съм там брал съм копривата на гявули адвокати.

108

Анонимен

преди 4 години

За всяко нещо, което държавата не иска да се занимава, макар да е нейна работа се повтаря мантрата"Проблемът е от частно-правен характер"Обаче има и ЗОДОВ - Закон за отговорността на държавата и общините от вреди. Там всеки може да съди държавата за незаконосъобразни действия и БЕЗДЕЙСТВИЯ като стой та гледай.Според мен държавата може да я осъдят и за действия, задето така *** казуса, че не могат да се плащат печалби и за бездействия - че толкова време бездействаха и се мотаха!

107

До 118

преди 4 години

Адвокатката е права в случая - държавата е привилегирован кредитор. Първо тя си получава парите, а след това всички останали.

106

Хари Бръснача

преди 4 години

Тoзи път Тиквунa cи нaмeри мaйcтoрa зaщoтo тaзи лиcицa Дeр Лaйнeн, нямa нищo oбщo c прeдишния пияницa Юнкeр. Тя нa бързo му уceти нoмeрa кoйтo ce oпитa дa я изигрae c Пaдишaхa, зa дa и бръкнaт якo в джoбa и дa cи пoдeлят cлeд тoвa плячкaтa ! Зa тoвa нa финaлa тoй пoлучи eднo cдържaнo: Блaгoдaря ! A "лъвcкия пaй" oт 700 000 000 eврo пoлучихa визaнтийцитe, зaщoтo прeз цялoтo врeмe нa кoнфликтa . . . ce държaхa дocтoйнo !

105

Анонимен

преди 4 години

***.илите не само са трили трили и хранили БКП партийните каси но и сега се оказват целите поакани и спечелили най големият среден пръст .Не е лесно да си види0теночовекоподобно и да се родиш тотална щета.

104

???

преди 4 години

Наистина ли има хора, които са си купували билетчета от тази лотария?! Аз не познавам нито един такъв. Който го е правил да си плаща сега, дал си е залудо парите и толкоз.

103

Анонимен

преди 4 години

Опипват почвата с тая партенка..."Чакайте да видим дали ще роптаем, пък ще я смятаме..."Това не е още никакво официално становище, хванали някаква пишман адвокатка да дрънка глупости.

102

Балък

преди 4 години

Абе вЕрно ли има наивници, които си мислят, че цялата схема не е предварително разработена?! Някой "печели" стотици хиляди и милиони, а те му ги изплащат на части!? Спечелил си 500 бона, изплатили са ти 100, останалите 400 ги прибира държавата т.е. Бойко. А знаете ли колко милиони правеше тая лотария НА МЕСЕЦ от билетчета на заблудени хора!? Сега всичко отива за държавата т.е. за Бойко. Една огромна пирамида е това.

101

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 109Много си прав! Конфискация в полза на държавата, ако трябва публична продан и да се разплащат с хората!

100

А

преди 4 години

Тези дни един от печелившите зададе много интересен въпрос, но никой не отговори и не пое отговорност. Човекът попита, защо след като лицензът е за 10 години, Комисията по хазарта е поволила печалби да се разсрочват до 20 години. Както по-долу някой писа, Божков е престъпник, но само той ли?