34

До Тони

преди 4 години

Да оставим всички видове вируси и други подобни. Ти си НЕГРАМОТЕН бе, човек!

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 28Велико Търново.

32

Драган

преди 4 години

Българина е изключително *** и нагъл !

31

Драган

преди 4 години

Тия кой знае на колко народ са го лепнали тоя вирус вече за 10 дена !

30

Тони

преди 4 години

До 29, Ще си направя екскурзия до където поискам, пътувам целогодишно ! Другия месец съм в Тайланд, Виетнам и Камбоджа за 10 дни, а ти си стой в панелката с хартиената маска и се запасявай с консерви боб .....

29

///

преди 4 години

Само как ни подготвят за нещо, което е в България от поне десетина дена

28

Анонимен

преди 4 години

До ТониTони, голем си ***

27

До Тони

преди 4 години

Тони,направи си една екскурзия до Ухан,нали го раздаваш "смелчага"

26

Тони

преди 4 години

Коронавируса е измислица, за съжаление лошия човешки материал в клета майка българия, трудно го осъзнава....тези , които вярват в съществуването на вируса са същите, които търкат билетчетата от лотарията, вярвайки, че шет забогатеят....

25

Аз

преди 4 години

Казали са им че са болни и пак са се срещнали? Кви хора са Българите ужасссссссс!!!

24

Анонимен

преди 4 години

Откъде са курсантите?

23

Дзъ

преди 4 години

По-скоро разбирам от статията, че нашите са контактували с италианско семейство, което се е поболяло и най-отговорно ги е предупредило, че са с коронавирус. ... нещо което на българина не му е вродено - да пази околните... по-долу правилно някой описа как "пазим" околните

22

Анонимен

преди 4 години

Може ли някой с две думи да ми обясни, защо вдигат толкова много шумДве думи: 1. Къща2. Барселона :)

21

АнонимеН

преди 4 години

И НА МАЛКИТЕ ДЕЦА Е ЯСНО, ЧЕ ЛЪЖАТ!!!100-ЦИ СЕ ВЪРНАХА ОТ ИТАЛИЯ НО НЕ ГИ ТУРИХА ПОД КАРАНТИНА!!!ЯСНО Е, ЧЕ СА ЗАРАЗЕНИ С КОРОНА ВИРУСА И СА КАТО ПУКНЕ НЯКОЙ ОТ ТЯХ ЩЕ ИМ ЛЪСНАТ ЛЪЖИТЕ!!!-----------ЛИЧНО НЕ ЗНАМ КОЕ Е ПО-ДОБРЕ ДА СЕ ОБЯВИ ИЛИ ДА СЕ КРИЕ КАТО С ЧЕРНОБИЛ

20

Анонимен

преди 4 години

Семейството е имало контакт с италианци, които са ги предупредили, че са диагностицирани с коронавирусБалкански манталитет, аз да съм добре пък цвла българия да го д...Много сме зле със сивото веществто.

19

Анонимен

преди 4 години

Не се уточнява къде са гостували болните италианци и ако се приеме, че са били гости на българското семейство в България, то това означава,че е имало случаи на коронавирус, но не са обявени. Освен това българинът е доста медицински неграмотен, безотговорен и нахален. Очаквате ли някой дори и най-малко да се загрижи за останалите, да предпази, да се самоизолира,ако има симптоми? Не, по- скоро ще кашля, киха, храчи и плюе на улицата, ще си издуха *** на някоя пейка на детска площадка.

18

анонимен

преди 4 години

Защо сте сложили минуси на този, който иска да ги върнат? Вие сигурно първи ще се изпокрието по лозя и където сварите, но тук много знаете. Да се чували нещо за профилактика и че по-добре е да не се разболееш?

17

HeinrichHimmler

преди 4 години

Мутрите от Герб се опитвад да ни внушат, че сезонното грипче от тип Б е по-опасно от Коронавируса, който изби хиляди хора!

16

анонимна

преди 4 години

Наистина някои са изключително нагли и недисциплинирани или откровено ..... Мои съседи ходиха точно в Милано преди десетина дни, след като се върнаха си ходиха навсякъде, но няма да се изненадам, ако и болнични са си взели!?

15

Анонимен

преди 4 години

хора четете и се информирайте от сайтове с достоверна информация, не като тоя сайт и разни други купени и контролирани от Лойко, Дебелян или Гела. Положението е много сериозно и нещата вървят от зле на по-зле. Да не стане като с Перник и къде ни е водата, че тук работата не е шега.