26

Сата НАТО

преди 4 години

На България единственият естествен неизбежен съюзник на Балканите, е Турция и след нея Румъния. Останалите само чакат да ни направят мръсно. Турция има нужда от на и ние от тях.

25

Анонимен

преди 4 години

То и аз искам да имам президент като Ердоган, ама не.

24

Анонимен

преди 4 години

китайците ще унищожат световният глобалистки ев....и елит и ще си отмъстят за биологичната атака с цел съботаж на икономиката

23

Анонимен

преди 4 години

Глупaка Ердоган тръгна против ЕС и САЩ и започна да се гняви с Путин и да купува C-400 , а после "ама вие защо не ме подкрепяте, Русия ме прецака и бомбардира позициите на войниците ми в Сирия и е наложила забрана над въздушноото пространство в Сирия". Защото с фалшива диплома не се прави дипломация. И сега решил да си отмъщава с бежанците, само че ЕС най-после ще си затегне границите и скоро птиче няма да прехвръква през границите на ЕС. Научиха си урока. По-добре късно отколкото никога.

22

Анонимен

преди 4 години

Бойко ще ползва Веждичката като преводач. Същия ввждичка се изцепки във Франция цитирам "ние 500 години сме били под робство". Цинично от негова страна защото самия той е турчин. Що се отнася до Ердоган неговия преводач при Путин е Песков който говори турския като роден език.

21

Анонимен

преди 4 години

Кога ли и от кой ли пръв ще изяде големите шамари?Първите се очакват скоро да са на срещата му с Путин в Русия,после ще му писнат ушите и на тези от ЕС,САЩ отдавна запрятат ръкави.........

20

Анонимен

преди 4 години

Благодарете на руснаците за това.

19

Наш

преди 4 години

Бойко му ходи на крак...забележете, докато Ердоган ще посети Путин. Браво! Няма нужда от коментар...само дето за нас остава срама да си казваме, че сме българи пред света.

18

М, да ...

преди 4 години

До ПрофесионалистАко ?!? Европа отдавна е превзета отвътре!

17

ПОЛИТИК

преди 4 години

ИСТИНАТА Е ---В ОБЕДИНЕНИЕТО НА БАЛКАНИТЕ!ОБЕДИНЕНИТЕ , БЪЛГАРИЯ , ГЪРЦИЯ , МАКЕДОНИЯ И АЛБАНИЯ ---ЩЕ СА ЖЕСТОКА ПРЕГРАДА ЗА ВСЕКИ ЗАВОЕВАТЕЛ НА ЕВРОПА!БАЛКАНДЖИЙТЕ СМЕ СИЛА!!!ОСЪЗНАЙТЕ ТОВА И БЪДЕТЕ ЕДИННИ!ТОЧНО ОТ ТОВА СЕ СТРАХУВАТ РУСИЯ, ИРАН , И ТУРЦИЯ!ЗАТОВА НИ ПРАЩАТ ТИЯ НАВЛЯЦИ --МИГРАНТИТЕ!ЗА ДА СМЕ РАЗПОКЪСАНИ И СЛАБИ!

16

Сата НАТО

преди 4 години

България трябва да подпомогне Турция по въпроса с бежанците и да подпомогне военната кампания в Сирия. 4-5 млн в хуманитарна помощ и муниции за противниците на Асад, ще са тъкмо на място.

15

Анонимен

преди 4 години

Дикато този води война в Сирия, заплашва Европа с емигранти...нашия ходи там да му се мазни и да атакува Гърция...която защитава границите.Нямам думи за нашия туквун..а за тези, които гласуват за него...$%$#%?£

14

Sichtpunkt

преди 4 години

Борисов - "кажи на Ердоган Аго, да му стане драго!". Щял да вземе и веждичката да прави обстановката по задушевна. Че Баце да удуши Ердоган само както той си знае!

13

Bay Hoy

преди 4 години

До Анонимен 1"Този е прикрит ислямист и трябва да бъде свален от власт."Дали е ислямист или не е - още по-малко прикрит си е негова работа !!!Все пак човека изповядва ислям !!!А ние в България си имаме наши проблеми !!!

12

Анонимен

преди 4 години

Путин ще го почерпи с чай с Полоний.

11

Анонимен алкохолик

преди 4 години

А Лойко на връх трети март обръсна задните части, взе тръбичка вазелин с фини стружки и се запъти към Турция. Честито на гласоподавателите на ГЕРБ

10

Сата НАТО

преди 4 години

Ердоган не трябва да ходи в Москва, онези идьоти руснаците ще го убият. Преговорите с Путин са загуба на време, а най-голямата грешка е да се стъпва на руска територия без танкове и автомати.

9

Анонимен

преди 4 години

Поведението на султана е лесно за обясняване. Обиден е. Той разчиташе, че ЕС и отан ще му помогнат и с общи усилия ще постигнат отстъпки от Путин в Идлиб. Но колективният запад се извъртя и изплесна и му каза да се оправя сам. Предстои му тежък поход в Москва или Сочи. А от Русия новините не са добри. На 01.03.2020 г. Русия заяви, че не гарантира на Турция безопасност в небето над Сирия.

8

Професионалист

преди 4 години

Aко ЕС се обедини истински и спре турските тирове на гръцката и българската граници Ердоган не само вече няма да изнудва ЕС за пари,но и ще си прибере армията от Сирия.И...тогава всичко ще бъде точно.

7

Анонимен

преди 4 години

На Путин не може да се има вяра. Той вече го доказа.