166

Анонимен

преди 4 години

има жени и деца, но те вървят със семействата си, няма да тръгнат с група мъже, не е вярно, че са само мъже. ами дори да има икономически мигранти, не ги обвинявам. нормално е да искат по-висок стандарт. от нашенци има 3 милиона на запад по същите причини, ако съм на тях и аз ще драпам за Дойчланд.

165

Анонимен

преди 4 години

Тук виждам пак руските ***. Няма ли един Българин тук да попита защо руснаците бомбардират Идлиб в Сирия? За да може още 1 млн да тръгнат на запад ли? Ако е така защо никой дума не казва против Путин а всички скачат срещу Турция която държи 3.6 млн сирийци? Мигрантите желаят да отидат в Германия а не да останат тук. С какво параво ги спираме точно ние? Германска колония ли сме? Патриоти кажете има ли независима България?

164

Анонимен

преди 4 години

Ердоган утре може да каже, че границите на Германия са отворени за тях и тогава ще стане интересно.

163

ДИНКАТА

преди 4 години

... И АЗ... И АЗ.... МОЖЕМ ДА БИЕМ!!!!

162

ЯК БЪЛГАРИН

преди 4 години

ГРЕКО БИЕ СЛАБО!!!НИЕ МОЖЕМЕ ОЩЕ ПО-ДОБРЕ!!!

161

Анонимен

преди 4 години

Руснаците винаги са играли против България, сага пак, Да се молим турците най-накрая да наложат зона забранена за полети и да се приключи с авиацията на Сирия и техните помощници там. Турците имат достатъчно самолети да свалят всичко което лети.

160

Анонимен

преди 4 години

Нали умират от глад сега се оказа че нямат никакви проблеми да си купят моторници...Още малко с яхти и бентлита ще се наредят да вземат социални помощи.Лъжа е че гръцките полицаи ги атакуват вижте клипчета в тубата.Ония се събират на тълпи стотици понякога и хиляди клошари.Носят маски качулки- имат ножове хвърлят камъни и палят. Полицаите и граничарите на Гърция правят нещо като стена със щитовете - гледките малко напомнят спартанците от 300 срещу морето от чудовища.Дано няма пострадали от тях..

159

Анонимен

преди 4 години

Да се минират границите 3-5 километра в дълбочина , и който успее да мине да получи билет до Германия

158

Анонимен

преди 4 години

До макАз преди малко гледах видео,някои от бежанците имат и оръжия.Не споменаха какви оръжия,само казаха,че някои от тях са с оръжия.Съжелявам,може би има и истински сирийци бежанци,но ние не можем да знаем,кои са терористи,вкарвани умишлено в Европа и кои са реални бежанци,по-добре покрай сухото да изгори и суровото,отколкото да рискуваме и да вкараме терористи в Европа.

157

сара

преди 4 години

Съчувствам на мигрантите, но подкрепям гърците.

156

Анонимен

преди 4 години

Велика Турция, опази 3.5 млн човека досега, но заради руснаците, трябва да ги прати на заколение в ЕС.

155

Анонимен

преди 4 години

Хитрите византийци по принцип въобще нямат практиката да си поплюват и не си чешат само езиците.

154

мак

преди 4 години

Нима са очаквали червен килим и мечета? Сигурно осъзнават, че са нелегални, но пък им е казано и повторено от меркел, че са добре дошли, та затова най-нагло се нахвърлят срещу полиция и режат огради. Освен това интервюта с тях за преживяванията им са ненужни, те сами са избрали да дойдат, никой насила не ги кара.

153

Анонимен

преди 4 години

Добре че е Тръмп в Белия Дом , че да се вардят границите. Не съм чул още писъците на либералите за отворени граници , нито пък велкомен от шмъркел.

152

Националист

преди 4 години

Достатъчно е да се сложат снимки на бат' Динко от Ямбол по цялата гранца и можем изобщо да не охраняват МВР и Жандармерия !!! Само патриотите на България са милеели за родината си !

151

Анонимен

преди 4 години

Тия защо не пробват да минат през ултрамодерната и нетолерантна ограда на Орбан, а?

150

Диагноза

преди 4 години

Няма ли толкова някой електротехник да пусне ток по оградата на границата ? Така се охраняват говедата.

149

Привет от Анкара

преди 4 години

До Анонимен 157; Така е приятелю. Мустафа Кемал АТАТЮРК през 1934 година дава интервю във вестник "Утро" и казва :"България и Турция трябва да са приятели, който е срещу България, той е срещу Турция, който е срещу Турция, той е срещу България." Приемаме го като завет. Освен това ние сме роднини с българите. Родът Дуло и родът Кайъ СА БРАТОВЧЕДИ, клони на едно и също дърво. Едни минали пътя за Балканите от север на Черно море, другите от юг. Това предупределя и бъдещата им съдба...Заедно сме...

148

Динко от Ямбол

преди 4 години

Бой по кривите жили!

147

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 157Официалната версия на неканените гости е че в България бият лошо и взимат всичко ценно. Неофициалната за мен е че тук дават много по-малко социални.