39

последно от Италия

преди 4 години

още 8 умряха, общо умряли 29 и в момента 105 са на изкуствено дишане в болница - нищо работа за 5 дена и при "само" 1128 заразени... *** грип, както ви се казва!

38

АнонимеН

преди 4 години

ИРАНЦИТЕ *** КАТО МУХИ А ТЕ СА СМЕСКА МЕЖДУ БЯЛАТА И КАФЯВАТА РАСА!20% МИНИМУМ ЩЕ Е СМЪРТНОСТТА В БЪЛГАРИЯ!

37

Анонимен

преди 4 години

Не сме странна семка някой да е чул или чел за чума в България..... докато в Европа били измряли 20 мильона

36

има надежда

преди 4 години

в Иран умря от Корона, един от Депутатите им - вируса прочиства обществото!!

35

Анонимен

преди 4 години

Пак ти повтарям като за малопростите: корейците са от друга генетична група. Вирусите се размножават от клетките и зависят от РНК-ДНК. Коронавирусите върлуват от векове в Азия и са добре познати поне от 50 г.

34

Анонимен

преди 4 години

Тоя пак почна с официалното лице от Корея. Спри се бе откачалка. Ще умреш от страх, а не от вирус.

33

Борсаджия

преди 4 години

Китайците произвеждат всичко. Чакай да се затлачи там цялата работа и фирмите в ЕС ще фалират. Тогава ще ви питам пак за вируса.

32

Анонимен

преди 4 години

Пазете се сами щото тези няма да ви кажат истината. Страх ги е да не изпразните магазините аптеките и ще ги вкарате в преразход. А най ги е страх да не изпразните здравната каса с болнични. Така че никой няма да ви каже че има заразени. Не ходете където се събират тълпи пазете и децата защото те и старите хора са със слаба имунна система. Миите ръцете си винаги след като се прибирате от вън. Понеже Китай умря маските свършиха няма кой да произвежда. Слагайте шала и се предпазвайте от кашлящи.

31

Анонимен

преди 4 години

Снощи официалното лице, отговарящо за овладяването на коронавирус в Южна Корея, се е самоубило. Защо не пуснете статия за това или "бръснатите глави" са ви натиснали отгоре да оставите темата?

30

Анонимен

преди 4 години

Ракията спасява нашите мъже, които са от критичната група. Това е.

29

АнонимеН

преди 4 години

ПЛАНЕТАТА ЩЕ ИЗПАДНЕ ВЪВ СВЕТОВЕН АПОКАЛИПСИС В МИГА В КОЙТО В ИНДИЯ ИЛИ БАНГЛАДЕШ ОБЯВЯТ ПО 100 СЛУЧАЯ НА ЗАРАЗЕНИ ТОВА ЩЕ ЗНАЧИ, ЧЕ РЕАЛНО СА ХИЛЯДИ И, ЧЕ ОТ ПЛАМВАНЕТО НА ТАКИВА ДЪРЖАВИ ПЛАМВАТ ВСИЧКИ!ИТАЛИЯ, ИРАН И КИТАЙ ВЕЧЕ НЕ СА ВАЖНИ!!!ОГНИЩЕТО КОЕТО ВЕРОЯТНО ЩЕ ПОДПАЛИ СВЕТА ЩЕ ДОЙДЕ ОТ ЮЖНА КОРЕЯ КОЯТО Е 2 ПЪТИ ПО-ГЪСТО НАСЕЛЕНА ОТ КИТАЙ КОЙТО ПОЛОВИНАТА Е ПУСТОШ!ИЗВОДИ ТУК НЯМА, ТОВА Е КОНСТАТАЦИЯ НА ПОЛОЖЕНИЕТО!

28

Тъп предмет

преди 4 години

Няма коронавирус, защото не са ме изследвали. Имам всички симптоми - хрема, тежест в гърдите, кашляне, кихане, дразнене в гърлото. Тия дни си бях вкъщи, а от понеделник тръгвам по задачи. После гледай какво става.

27

Анонимен

преди 4 години

Почнете и вие като в Южна Корея всеки с най малки симптоми за COVID-19 да бъде тестван и тогава ще говорим! Тук трябва да почнат да измират по улиците като в Ухан,и тогава ще обявим за първият "заразен"

26

Анонимен

преди 4 години

Навремето така нямаше и СПИН, докато не се развихри по високото.

25

Анонимен

преди 4 години

Тестовете са поръчани, ще ги докарат за Великден, ще ги ползваме по Коледа. После ще ги бракуваме, щото трябвало да се ползват до 72 часа от произвеждането, иначе показват едно голо нищо.Засега караме на водосвет и утринна молитва, разпоредили сме джипитата да казват "айде айде, нищо ти няма, амин".

24

Анонимен

преди 4 години

Разхождат едни костюми, униформи и важни физиономии с много раздувки и излишен шум. Отклоняват вниманието.

23

Да бе да

преди 4 години

Тия ни лъжат, а ние се правим, че им вярваме.

22

Анонимен

преди 4 години

Там дет върлува Калпак и ЦВуЛ вирус, Корона вируса не вирее, нъл тъй, бе, Тиквун&Ко!

21

Анонимен

преди 4 години

НЯМА И ДА "ИМА" Австрия население 8.7 милиона жителидо 29.02.2020г.-1800 тествани,заразени-9България население 7.1милиона жителидо 29.02.2020г.-62 тествани,заразени-0НЯКАКЪВ КОМЕНТАР СМЕШНИЦИ??????

20

АнонимеН

преди 4 години

ИРАН И ИТАЛИЯ В НАЧАЛОТО НА СЕДМИЦАТА НЯМАХА И 10 СЛУЧАЯ! А ДО ПОНЕДЕЛНИК ОЧАКВАМ ДА ОБЯВЯТ ПО 1000 СЛУЧАЯ ВЪВ ВСЯКА!ИНАЧЕ В БЪЛГАРИЯ КОРОНА ВИРУС НЯМА :)