189

Обективен

преди 4 години

Руснаците са в Сирия по покана на легитимното правителство на Асад. Агресора е Турция, активно подпомагана от ФАЩ! :((( А, DW може само ДГД!

188

Анонимен

преди 4 години

80% от страната вече е освободена и хората там живеят мирно и сигурно. Остават 20% теротория натъпкана с терористи зад които стои Турция и ги снабдява с оръжие.

187

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Русия Няма да получи това което иска,Вече Никога ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

186

Не

преди 4 години

А всичко може да е толкова просто, Турция да се изтигли от Сирия, алКайда да бъде разоръжена и бежанците в лагерите да се върнат у дома им

185

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 216Ако искаш нещо актуално syria.livemap.ua. Бту ударите на руснаците са намалели драстично последните два дни или заради преговори или защото са им свършили бомбите.

184

Анонимен

преди 4 години

Слава на Русия!!! Слава Царю Освободителю! Ако не бяха те, сега и ние щяхме да сме като кюрдите, ако изобщо османските главорези бяха оставили жив българин по нашите земи! Пътят към ликвидиране на келявата турска империя минава през признаване на държавата Кюрдистан.

183

Анонимен

преди 4 години

Тъкмо мислех да прочета статията и след първите няколко реда като видях да пише DW и се отказах. Редно е в сериозните медии да се публикуват само реални и обективни коментари и статии. DW е всичко друго но не и сериозна медия.

182

Анонимен

преди 4 години

Путин изобщо не трябва да се бави а да мобилизира кюрдите за война с турците без да се включва. Така Сирийската армия и кюрдите ще освободят Сирия от турците и техните любимци ислямските терористи.

181

Човек

преди 4 години

*** наистина ти трябва основа да те окъпят заради тази твоя продажност

180

Анонимен

преди 4 години

ДА ЖИВЕЕ НЕЗАВИСИМА РЕПУБЛИКА КЮРДИСТАН.

179

Анонимен

преди 4 години

А какво прави турската армия в Сирия?

178

Анонимен

преди 4 години

Могъща Русия , ще прегази Турция и ще влезне през турската граница в България , за да ни спаси отново от робство , този път най-тежкото робсрво : американското !Ще има нов народен съд и по дърветата ще овиснат предателите !

177

Анонимен

преди 4 години

Какво е Русия? Заплаха, после провал. СССР, заплаха, после провал. Путинска Русия, заплаха ... ?!?

176

Социолог

преди 4 години

Есад да остави Сирия да направи избор затова се направят демократични избори.Избиването на сънародници и използването на химическо оръжие и мор от глад върху народа не те прави герой.Путин знае ще за стока е Есад и ще го отстрани с или без избори.

175

Анонимен

преди 4 години

СЛАВА НА РУСИЯ- СПАСИТЕЛКА НА СВЕТА И НА СИРИЯ.

174

Анонимен

преди 4 години

АХ ТОЗИ ЗАПАД- ТРЪГНАЛИ СИРИЙЦИТЕ НА ЗАПАД БЕЗ ДА ЗНАЯТ, ЧЕ РУСИЯ НАЛОЖИ ЕМБАРГО НА ЗАПАДА И СЕГА ЗАПАДА Е В РАЗРУХА- А БОГАТА И СОЦИАЛНА РУСИЯ ПРИЕМА ВЕЧЕ МИЛИОНИ БЕЖАНЦИ.

173

Къната

преди 4 години

До Спецаспец, отговори: Защо няма бежанци от Египет и Тунис, където имаше "Арабски пролети", а има бежански поток от Сирия е Афганистан, където вилнее руски ботуш? Където е стъпил руски ботуш - трева не никне....и всички страдат, и страната съм която руснаците проявяват интерес и съседните страни, тъй като за да постигнат имперските си цели Русия е готова на всичко....най-обича да съсипва и унищожава уж в името на свободата, братството и равенството.

172

ТАСС

преди 4 години

Вчера след телефонен разговор Путин даде 48 часа свобода над небето на Ердоган да бонбандира Северна Сирия,75 танка, хангар със самолети и около 1000 военни на Есад вкл. и 1 генерал са ликвидирани.

171

Няма анализи , баке.

преди 4 години

ТИЯ 4-МЛН.ЧОВЕКА ОТ СИРИЯ ИЗБЕГАЛИ В ТУРЦИЯ , ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ОСИГУРИ ВРЪЩАНЕ В СИРИЙСКИЯ РАЙ ...НА ПУТИН И АСАД!НЕМА ДА ГИ ПОИМЕ И ХРАНИМЕ ЗА СМЕТКА НА СПОКОЙСТВИЕТО НА ПУТИН И АСАД.МАРШ..... НАЗАД В РАЯ !!!ЕРДО Е АБСОЛЮТНО ПРАВ!

170

да

преди 4 години

Що за просташки анализ, знаячи Ердоган да прави каквото си поиска, сори ама това там си е суверена дъражва и турския шизофрени няма работа там