80

Тото

преди 4 години

Абе, къде се покри опозицията? Само тролските пълчища са активни. Да вземат да предложат нещо градивно, да си задействат връзките да намерят маски, легла за болниците и успокоителни. Снишили са се като косена трева. Вируса не признава БКП, ДПС, ГЕРБ.... Всички трябва да действаме заедно. Като го разберат вече ще е късно. И пак стигаме до мантрата " Ние нищо не направихме, ама искаме оставки".

79

не разбрал

преди 4 години

''Премиерът Бойко Борисов нареди да се отпуснат 100 хил. литра спирт от Държавния резерв''-За ПИЕНЕ или КЪПАНЕ ще е това количество?

78

Анонимен

преди 4 години

При положение, че толкова българи си идват от Италия, няма начин вируса да не е доставен. Но понеже няма доказан изследван случай, народа си шари насам и натам, и си е нормално. Е вирус като вирус. Всеки който го заболи гърло - коронавирус ли е??? Така че нещата са - квото такова. Ни спирт, ни локум ще ни спаси. Кой каквато имунна система има, това е. Вирус не би трябвало да вирее в алкохол, сол и млечно-кисели бактери.

77

фен

преди 4 години

До Бойко и лекар ли е?ооо, не си сигурен..:) току-виж се изкаже и ще лепим пиявици колкото може - вече нищо няма да ме учуди в тъпотията българска

76

Анонимен

преди 4 години

За спирта браво,но защо няма нещо толкова елементарно като медицински маски в резерва?Трябва да се зареди за подобни ситуации с всичко необходимо,противогази,консерви,брашно,храни от първа необходимост,лекраства,вода дори и т.н.

75

Анонимен

преди 4 години

и ракия жадно жуля ...

74

ДДТ

преди 4 години

Луд народ с къса памет! Забравиха повечето хора за "птичия" грип, в пъти по-опасен от този сега. Но когато велики медийни манипулатори нагнетяват страх и ужас от нещо обикновено и три влакови композиции със спирт няма да стигнат.

73

Голем оцуквач

преди 4 години

''Те ме целуват, аз ги прегръщам", коментира Борисов''

72

Анонимен

преди 4 години

Спирта от резерва е чист популизъм. Това е дневното производство на една спиртоварна като тази в Ихтиман или тази в Катуница. Няма никаква необходимост да бъде вадено подобно количество от резерва, освен за нуждите на политическия популизъм на Борисов.

71

Анонимен

преди 4 години

Юруш на ракията и водката!

70

Анонимен

преди 4 години

Виното по може да помогне в борбата с корона вируса понеже е киселинно,а спирта е основа квалифицирана в химията-киселина и основа,като киселинноста в организма или повишена на която съществува организма и изграден на такава база е предпоставка да не виреят ракови клетки или както писаха вероятността от ракови заболявания е 0 докато при организми на база основа вероятността е вече е в % или раковите клетки в тез организми как среда се внедряват и действат,а в киселинна не,а вирусите също що рака

69

Анонимен

преди 4 години

До До 52Каскет Грешев прави шоуто но не глобява Тиквата и герп дупетатки че карат без маски и каски.

68

страшна ДРАМА

преди 4 години

Дали някой ни обяви война, та и във резерва бръкна Бойчето?

67

..

преди 4 години

прав си е човек за всичко, което е казал. а за изказа му, не го обвиняваите, защото масовката от хора не могат да го разберат иначе- това за тия с брашното става въпрос.

66

Икономист

преди 4 години

Борисов вече е станал шеф и на резерва, а не само на Министерския съвет. Само нарежда, заповядва, разпорежда, а полза от него и мненията му няма. Очаквам да разпореди на корона вирусите изобщо да не доближават България. Ако не го направи, ще свършат левовете, а и българите в страната.

65

Котьо

преди 4 години

В на коча семенниците има повече акъл от Боковата глава! Може и свещички за хемороиди да внесе против грипа.

64

Анонимен

преди 4 години

До 37Тогава предложи ти решение! НЕ стига, че не предлагате никаква алтернатива, но и сте вечно контра на всичко. И сте големи специалисти, много вещи и все мрънкате, все не одобрявате, все да отричате всичко. Като не ти харесват маските, не си купувай. Никой не те кара насила. За теб специално ще поръчаме хирургични маски като за операционната.

63

Бойко и лекар ли е?

преди 4 години

Бойко, Бойко. Сега и като доктор се изживяваш. Добре,че не си посъветвал българите да се лекуват с пиявици и добре,че толкоз глупави българи няма.

62

Анонимен

преди 4 години

"Хората да не се паникьосват и да изкупуват хранителни продукти, не че няма кой да ги внесе или няма да ги запълним, но е безсмислено."Не съм видял никой да се паникьосва и опразва магазините. Тоя пак в някакви филми се е вкарал.

61

Анонимен

преди 4 години

А ти въобще не се паникьоса,когато свали от самолета една от мисирките,щото покашлювала малко.