46

до Анонимен 40

преди 4 години

До Анонимен 40Е и? Какво ще последва, ако затвориш границите? Да кажем, на теория би могъл да спреш туристическия поток. Неприятно за икономиката и може да се разглежда като нарушаване на човешките права. Но да кажем, че ще го преглътнем. А вноса също ли смяташ да го спреш? Магазините ще се изпразнят за дни, ако не и за часове, с всички произтичащи от това последици. Най-вероятно ще е много по-страшно от коронавируса.

45

Типично за БГ

преди 4 години

21 век , място България, маската по-скъпа от златото :)

44

селянин

преди 4 години

некои викат че ракията предпазва от вирусите от тех не знам дали ке умрем ама от махмурлук съм на път ама май и за него викат има лек клин клин избива

43

Анонимен

преди 4 години

Не ме е страх от корона вируса, а от фашистките мерки, които се вземат против него. Те са истинската заплаха.

42

до 39

преди 4 години

Говорим за аптеки а не за контрабанда на маски, защото това си е така и трябва такива да бъдат преследвани от закона! Вчера две обяви срещнах на които бяха разпространени в много сайтове и групи, че продават кутия от 50 маски за 200 лв! Това за теб е нормално, така ли?

41

АНТИ

преди 4 години

Епидемията от Китай дойде ли тук в такива размери, само ще коментираме безпомощно.

40

Анонимен

преди 4 години

Не знам колко глупав трябва да си, за да си купиш маска и да очакваш да те спаси по магически начин от заразяване.Хора стегнете се малко, как сте оцелели до сега.Вероятността да се размажете днес с колата, да развиете форма на рак или дори да ви блъсне влак е много по голяма от това да умрете от ковид.

39

Анонимен

преди 4 години

Помните ли - по възрастните от вас, навремето като имаше радиация, казаха за нея чак след месец. Като знам как се работи в Бг и все да се правим на отличници, ако прикриват че вече има коронавирус, трябва да се вкарат в затвора. Мерките са елементарни, но ние винаги ги вземаме последни - отмяна на всички полети от огнища на зараза и повишен контрол по границите. Не се научиха, ей

38

Анонимен

преди 4 години

До до 32-риТи в кой свят живееш бе брат, знаеш ли че от вчера вървят частни обяви - маски 50 бр. за 200 лв! Я се порови и виж!Значи щом вървят частни обяви няма маски?Интересна логика!Продавам картофи(защото няма картофи)

37

Анонимен

преди 4 години

ба си двама души изтощиха системата, всички прикозки дето изприказваха ми намирсват че ще ни оставят на естествен отбор. важното е пари да има за магистралките, нас кучета ни яли!!!

36

Анонимен

преди 4 години

На Българина му дай да печели от нещастието на сънародниците си, тарикати изкупиха маските с кашоните и сега ги продават в нета на космически цени!

35

Анонимен

преди 4 години

Ох, гледам само нова, бетеви, онея врачките и чета всякакви бегемама групи у фейса.Много съм притеснен, изкупих всички промоции в кауфланда и се запасих за 3 години ядрен апокалипсис.

34

Анонимен

преди 4 години

Упорито се крие от обществеността, че президента е доказано заразен с корона вирус!Според секретни данни не му остава още много.

33

до 32-ри

преди 4 години

Ти в кой свят живееш бе брат, знаеш ли че от вчера вървят частни обяви - маски 50 бр. за 200 лв! Я се порови и виж!

32

Анонимен

преди 4 години

Вземете си платена отпуска и карантинвайте. Ако сьмнението е от работното място, ако има следващ пьт на сьмнение .Ами като начало просто да раздадат работателите маски и рькавици и задьлжително с тях

31

Анонимен

преди 4 години

До МаскатаМаски има колкото щеш, иначе какви защитни облекла бе?Със скафандри ли ще ходим?

30

Анонимен

преди 4 години

Герб да преорганизират Парламента в цех за производство на маски и тези 240 вместо да си барат макарите по цял ден да седнат и да шият маски! Министрите също!

29

Анонимен

преди 4 години

Тук всичко е пригодено да съществува в условия на стабилност, и дори тогава нещата са на косъм. При всяка извънредна ситуация се оказва, че няма капацитет, няма ресурси, няма специалисти. Затова е толкова важна стабилността за държавата. При всеки проблем балонът се пука.

28

Маската

преди 4 години

Започна да се вижда че Царят е гол! Нямаме нито маски, нито защитни облекла, нито дезинфектанти.....къде е "голямата" ни икономика бре Бочко!? Ти нямаш ресурса една маска да произведеш

27

баба мара

преди 4 години

затворете границите българите не разбират от дума да си седнат на г---- и да непренесят зарази от света сега и маски няма не сме подготвени за нищо 10 душивъв вма щели да изтощат системата ега ти системата и държавата резил