115

Китаец

преди 4 години

Ей вие излязохте по - работни от нас ве.. Браво.... Нищо че сте едно село/китайско/хора...

114

Анонимен

преди 4 години

В кръга на шегата, предпочитам да отида на работа и да заразя шефа, вместо да стоя без заплата в къщи и да уморя семейството си от глад и вирус!

113

Анонимен

преди 4 години

Работници в БГ.няма.Имаше ги преди демокрацията.Те са на изчезване в червената книга.

112

Анонимен

преди 4 години

И кой нормален човек ще си пусне доброволно неплатена или платена отпуска, за да пази някой си? Той така или иначе ако е болен ще страда, защо да страда още преди това? Щуротии. Ако можеше да се издаде болничен, ок, става, макар че депресиите ще се увеличат, но да си хаби отпуската, трябва някой много наивен да го повярва. И пак горките лични лекари го отнасят. Скапана държава. Ако наистина се стигне до епидемия и легла няма да има. Затова ще мълчат до дупка и ще крият до последно за заразени.

111

Сик

преди 4 години

По-малоумно обяснение от това на Ананиев здраве му кажи. Ами ***, след 1-2седмици всички държави ще са страни с източник на зараза. Всички ги пращаме във вариант отпуск. Ами нали работодателя иска лично да си дам молбата за отпуск и да я подпиша. Значи все пак ще трябва да отида на работа. И колко хора си мислиш, че ще изберат да останат 14 дни неплатен отпуск, изолирани сами в една стая (непостижимо за голяма част от семействата у нас), без заплата или без болничен.

110

Буревестников 2

преди 4 години

...... При изключително слаб имунитет и съпътстващи други заболявания ( тежки ... ) Един обикновен грип или двустранна Бронхопневмония ( Не дай си Боже ! ... ) могат да се окажат фатални за слаб организъм !!! ...... Това го каза дори и Професор Кантарджиев ..... Мога да кажа - ГОСПОД ДА НИ ПАЗИ !!!!! ... Защото в това подобие на "Държава" и липса на почти всякакво Здравеопазване ... Нищо друго НЕ може да ни опази ! Дано нещата постепенно отшумят.....

109

Буревестников

преди 4 години

Дами и господа , не мислите ли че паниката и психологическия стрес и страх са доста по - опасни и страшни от този вирус ?!?! ...... Да сте чули за регистрирани случаи в Швейцария ( Световния център на банковата система и парите на ултра богатите ... ) , Израел , САЩ ?!?! ... И ако не - ЗАЩО там няма , според вас ?!?! Швейцария граничи с Италия ... В Хърватия има ... В Швейцария - не ?!?! Китай започна да става супер Икономически колос ... Това дали е приятно на някои други западни Сили ?!?!

108

ТЪЗ ЗАГУБЕНА ЛИЙ

преди 4 години

ЧОВЕКА ЩЯЛ ДА СИДИ В КЪЩИ НО РОДНИНИТЕ ЩЕЛИ ДА ХОДЯТ НА РОБОТА ИЛИ РАБОТА НАЛИ СТЕ РАБИ БОЖИЕ .КАЖЕТЕ И НА ТЪЗ ЧЕ НЯМА КАК ДА НЕ ЗАРАЗЯТ НЯКОЙ БЛИЗКИТЕ НА БОЛНИЯ .КАПИТАЛИСТИТЕ ИСКАТ РОБИ С ЦЕНАТА НА ЗАРАЗА И ИЗМИРАНЕ.РОБИ ТРЯВА СА РОБОТЯТ НА РОБОТА.РАБОТА РАБОТЯ РАБ БОЖИЙ РАБ

107

Реалист

преди 4 години

Доброволна карантина могат да си позволят само пенсионерите. Работещите са или на работа или в болнични. Отпуската не е за доброволна карантина.ГЕРБ ограбиха милиарди и не разбират какво означава това, което предлагат за работещите.

106

Анонимен

преди 4 години

Абсолютна грешка! Голяма част от завърналите се при невъзможност да ползват болнични ще предпочетат да отидат на работа. Първо ще имат доход за тези дни. Второ ако някого ще заразяват ще предпочетат това да са многото клиенти или колеги пред близките. Човечност, човечност но близките са по-мили от колеги и клиенти.

105

Анонимен

преди 4 години

Къде си беееееее набедено"работодателче"Велев да дадеш мнение по въпроса????

104

Маймуняк

преди 4 години

Май много маймуни станахме на клона а...?

103

Анонимен

преди 4 години

Абе то това не е като да си живуркаш на добре платена службица, симулирайки дейност, и да крадеш де що можеш. Сега трябват отговорни умни решения и безупречна експертиза. Ама де ги... Понапъват се нашите управници от немай как да свършат нещо покрай тази криза с вируса, понапъват се...ама ги раждат едни изпълнения - страх да те хване! Не от вируса, ами от това, че зависим от такива некадърни и неадекватни безхаберници.

102

Анонимен

преди 4 години

С вируса ще се преборим някак си но с такива умни мозъци никога ! Амин...

101

Черен хумор

преди 4 години

Хора защо ви е страх от смъртта..? Особено, ако не боли не е страшно......

100

Да

преди 4 години

Ами с измислените работодатели е така. Нормалните работодатели дават 14 дни отпуска, които не се взимат от годишната отпуска на служителя, нито е неплатен. За балъците, които работят за български работодатели - честито.

99

стига бе

преди 4 години

Поредното безумие на калинките.

98

Анонимен

преди 4 години

На създателите на вируса трябва да дадат нобелова награда за мир. Този вирус ще реши проблемите с свръхнаселеността без да е необходима световна война.

97

Rock of Ages

преди 4 години

Яко цензура има тук за откровенни хора като стария рокер!!! Евала, и едно Ууууууууууууууу срещу омните управляващи ми махнахте, супер сте, махам се, *** you bitches!!! *** the damnt and srupid "managmnet" gang of our country!

96

Анонимен

преди 4 години

Няма ли да има ден на отворените врати в парламента?