24

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Страхотна проява на съдията да прекрати двубоя , за което всички можем да го аплодираме само. Всички можем само да се радваме ако има трети мач, защото след вторият на AJ-Ruiz съм адски разочарован.

23

Анонимен

преди 4 години

Онзи, аре стига си измисля, бе....как от боксова ръкавица се причинява рана в ушния канал от който течеше кръв? Кръвта не идваше от ушната мида, а излизаше от ушния канал. Смешнииик!

22

Анонимен

преди 4 години

20- ти Ти по-скоро не си наред с главата.Не само да е бил равностоен в някой от рундовете Уайлдър, а категорично надигра Фюри във втория рунд. , гледай втория рунд и ела пак да ръсиш тъпотии.

21

Онзи

преди 4 години

По последна информация,тъпанчето на уайлдър не е спукано!Кръвта е от рана в ухото но самото тъпанче не е засегнато.затова уайлдър не се яви на пресконференцията след срещата,защото са го шили на място.Ако това се окаже факт то тогава той е нямал никакви проблеми с координацията.дано в третият мач си върне пояса!

20

Анонимен

преди 4 години

до 21 Не треньора на Уайлдър го е спасил, а съдията. Съдията първо прекратява мача препречвайки се между двамата и ръкомахайки с ръце и след това чак вижда кърпата на пода.

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8 Ако тази битка е "несправедлива" какво да кажем за битката между Николай Валуев и Дейвид Хей преди години. Можеш да им напишешимената в търсачката и да сравниш размерите :DТова е тежката категория.

18

Анонимен

преди 4 години

до 20 Муахаахаххаахах.....а втория рунд за кого беше, бе ? Уайлдър го нацели няколко пъти здраво и еднолично решение на съдиите за Уайлдър!

17

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно недостойна постъпка да уволнява треньора, който хвърли кърпата на ринга и запази здравето/живота му.

16

Анонимен

преди 4 години

до 10 ти наред ли си с глават? като изключим пъривя рунд, където се дебнеха нямаше един рунд в който Уайлдър да е бил равностоен, във всеки удар отнасяше 30-40 чисти удара, а той самият нанасяше 5-6 анемични. Много преди да падне в нокдаун в третия рунд бе очевидно превъзходството на Фюри, който получи само един-два удава в себе си за целия мач.

15

Анонимен

преди 4 години

до 17 Ти кой мач си гледал, бе ? Вторият рунд го спечели Уайлдър! И след това като му спука тъпанчето вече не беше в кондиция до прекратяването на мача в 7- я рунд.

14

Анонимен

преди 4 години

Малеее колко некомпетентни хора се изказват по темата. Фюри е един от най-талантливите боксьори, които съм виждал. А съм гледал боксови мачове от 70-те.От 1992г- съм гледал почти вс. големи мачове ВЪВ ВСИЧКИ КАТЕГОРИИ.Да не говорим за свръхтежка. Мач Фюри-Джошуа ще генерира най-гол. печалба в супертежка за всички времена,затова Хирн иска двубоя. Нова среща между Уайлдер и Фюри е излишна-Бронзовият е разгадан, прочетен от Фюри и тоя път ,щом няма кърпа-ще се озове в болница. Пулев му тр.5 милион

13

Анонимен

преди 4 години

Еди Хъъърн, , казвай най- после ще има ли мач Джошуа- Пулев юни месец или не! Нали до 15 февруари трябваше да вземете решение, бе да евааааа скaпанякa ти да евааа?

12

Анонимен

преди 4 години

И кво става сега...мааамка мууу?)))Джошуа искал да се бие с Фюри лятото, Уайлдър също иска лятото 3-ти мач с Фюри? А Kубрат Пулев никой не го бръсне за сливa! Муахахахаа...само гледа отстрани...

11

Анонимен

преди 4 години

до 14Глупости, бе...Джошуа искал среща с Фюри? Еди Хърн я иска тази среща, защото няма по- алчен човек от него, освен навремето Дон Кинг. Тоя и майка си за пари ще продаде само да лапне хонорара си за милиони. Джошуа не искаше мач с Уайлдър, а ще иска с Фюри? Стига смехории...

10

Анонимен

преди 4 години

и Евгени Романов е пребил в миналото уайлдър а иначе джошуа има много лоша идея да иска среща с рома срещата ще завърши крайно трагично за джошуа

9

Анонимен

преди 4 години

Един наркоман като Фюри не може да поддържа форма за 2 години постоянно. Всички помним когато победи Кличко по точки какво стана с него...тръгна по оня път- дрогата и алкохола. Само гледайте как тази година тоя пак ще започне да друса и пие и ще е развалина. Циганярите в кръвта им е да избухват и след това да се отдават на живот.

8

Анонимен

преди 4 години

до АлкохоликТочно така , този удар който му спука тъпанчето лекари казват че при спукано тъпанче човек губи координация, както се случи с Уайлдър и все пак в такова състояние издържа още цели 5 рунда. Тайсън Фюри втори път едва ли ще има тоя късмет със второ спукано тъпанче. Това в бокса никога не бях го виждал. А до спукването на тъпанчето Уайлдър беше напълно равностоен на Фюри и след този удар в третия рунд ако беше обикновен нокдаун имаше много време да се съвземе Уайлдър за да победи.

7

Анонимен

преди 4 години

до 8 Майк Тайсън е 178 см и пребиваше от бой 2 метра боксьори, брат! какви глупости пишеш? Иначе евала на Уайлдър, че иска 3-ти мач. Аз лично не вярвах, че ще се престраши. Но той е голям шампион и от никой не се страхува, за разлика от оня нигерийски клоун Джошуа!

6

Анонимен

преди 4 години

Фюри е с 20 килограма по тежък и с 5см. по висок - е ,това не е ли неспрадлива битка?

5

А дано,ама на дали

преди 4 години

Фюри да се готви за Джошуа .Много пара ще падне за всички . По добре е Джошуа да се откаже и оваканти титлата и Пулев да се бие с някой друг .На една гала вечер в Англия би било добре да гледаме двамата братя Пулеви като победители и като финал Джошуа срещу Фюри.Всички ще са доволни .