78

мдааа

преди 4 години

Народ , който ходи да посреща извънземни , не може да бъде унищожен с коронавирус "На 11 септември 1995 година хиляди хора от Русе и региона се събират на летището в Шръклево, за да посрещнат извънземните. Информацията за кацането на НЛО е разпространена от три местни контактьорки "

77

Анонимен

преди 4 години

Българите са много глупави, неграмотни и безпросветни. Повечето коментари го доказват.

76

Анонимен

преди 4 години

РАЗБРА СЕ ,ЧЕ ЕС ОТПУСКА ОГРОМНА СУМА ПАРИ ЗА БОРБА С КОРОНА ВИРУСА И ВЕДНАГА ХОП НАШЕНСКИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ МЕДИИ НАЧЕЛО С ТИКВАТА ПОДХВАНАХА ТЕМАТА-ЦЕЛТА Е ДА СЕ ДОКОПАТ И ТЕ ДО КИНТИТЕ НА ЕС ЗА БОРБА С КОРОНАВИРУСА.

75

но

преди 4 години

До .75 Ако е вярно това, че има вирусът 2-3 седмици инкубационен период . Че се предава по въздушно-капков път , че оцелява по 9-10 дни на повърхността на предметите - нищо ,освен тотална изолация, няма да помогне .

74

Анонимен

преди 4 години

Четейки коментарите, за сетен път се убеждавам, че немалка част от населението на БГ са невменяeми.

73

Прелетни комари?!

преди 4 години

Мисля, че най-напред географията и ентомологията трябва да постигнат консенсус. Иначе единственият шанс на възрастен индивид - комар, потенциален преносител на ебола, да прелети от Западна и Централна Африка до наш'те географски ширини и да е във форма, си остава директния полет със самолет. Щото не е невъзможно вятърът да пренесе яйца от комари на хиляди километри, но за да оцелеят и да се излюпят има повече от достатъчно ако. А и като местните комари той ще е само преносител, но не и източник

72

VolvoFan

преди 4 години

От тази статия разбрах, че е хубаво границите за хора от Китай да си останат отворени, ако може даже да влизат и без проверка на паспорти.Да има мачове, концерти и веселби в раийоните, където е плъзнала заразата И НАЙ ВАЖНОТО, БЕЗ ПАНИКА ! АХАХАХА, ТОЧНО ОБРАТНИТЕ МЕРКИ СА ПРИЗНАК НА ТРЕЗВА ПРЕЦЕНКА

71

Анонимен

преди 4 години

А колко души за последния месец са умрели от грип? Защо не ви тревожи това, след като са поне 10 пъти повече?!

70

Анонимен

преди 4 години

Току-що, китайският посланик в Москва съобщи за разработена ваксина скрещу вируса на начален етап.По думите му ваксината е ефективна, но предстоят някои доработки.Китай е създал ефективен тест за короновируса който отнема по-малко от 15 минути.Ха, дано!

69

.

преди 4 години

Купувайте си колело и спирайте да ползвате градския транспорт.До седмица ще почнат да падат първо шофьорите в градския транспорт и метро СОФИЯ.Затваряй границата докато не е късно!!!По-добре да се въртите пее.далите , от колкото да се заразите и умрете от КОРОНАВИРУС.

68

хмммм

преди 4 години

До Анонимен 67 Така изчислено , значи в Италия е много по-зле положението - 5 починали и 2ма оздравели

67

T

преди 4 години

Националният здравен експерт д-р Ангел Кунчев:"Броят на полетите от Италия до България е 37 седмично. С тях пътуват между 4 000 и 5 000 души. Няма смисъл те да се изследват, ако нямат симптоми"Бог да ни прости с такива експерти. Спукана ни е работата, да знаете. Хората си казаха, че инкубационният период може да е повече от 14 дни, вероятно е 27-28 дни. В това време нямаш симптоми, но заразяваш наред.

66

Драган

преди 4 години

Летището в Милано функционирало нормално ! До 2 седмици това нещо ще е тук !

65

Анонимен

преди 4 години

До ОчевидецОстанали са само около 200-300 хиляди китайци. Другите вирусът ги умори.

64

Очевидец

преди 4 години

Хоратс в Китай падат и *** по улиците. После труповете ги товарят и извозват с камиони и влакови компонзиции.

63

Анонимен

преди 4 години

Странното е, много малкия брой заболели в Индия. А са съседи.

62

Арбидол

преди 4 години

Е лекарство, което е сделано в СССР и се използва в Русия. В Китай вече се прилага ефективно. То забавя развитието и отслабва действието на вируса.

61

Анонимен

преди 4 години

До много странноСмъртността в китай към днешна дата е 9%.2600 умрели към 25 000 оздравели.

60

Анонимен

преди 4 години

"много успокоителна статия" - не се страхувайте, ако и да умрете все някой ще остане. Брей какъв оптимист е писал този пасквил. Като европейците са се отворили, както прос.....ка е разтворила крака, та тук дойдоха хиляди заразени китайци, какво да се очаква. Сега от Европа ще се домъкнат десетки хиляди българи, та да ни заразят здраво. И се намират някакви които ни успокояват. Вместо правителството да затвори границите, да не пуска ни българи, ни чужденци докато не се открие ваксина.

59

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВ България има поне 500 заразени. И тук трябва да отчетем една добра черта на българското безхаберие - никой не го е8е, съответно мерки не се вземат, хората си се разболяват, карат си го, излекуват си се като при всеки сезонен грип и в крайна сметка си спестяваме цялата тази параноична хамалогия, с която онези добитъци са си блокирали цели региони и държави, а хората се скрили като мишки по домовете и само въртят оборот на спекулантите.